Maciej Stuhr pokazuje Nam, jaka jest różnica między mężczyznami a kobietami w sposobie rozmawiania przez telefon komórkowy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obecnie jedyny koleś który mnie bawi. Nie mylić ze "śmieszy"...
Za młodego Stuhra piwko leci, bo facet bawi jak cholera
No ja jak zwykle jestem inny, bo mnie to nie bawi. Wręcz przeciwnie bardzo irytuje.
Albo poziom polskiego humoru jest baaardzo niski albo ja bez alkoholu jestem strasznym ponurakiem... Dla mnie chujowe
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
dr dex, oczywiście, że chujowe, pewnie oglądasz amerykański stand up i widziałeś prawdziwych artystów sceny, G.Carlin, Bill Hicks, L.C Clark etc.
dr dex, oczywiście, że chujowe, pewnie oglądasz amerykański stand up i widziałeś prawdziwych artystów sceny, G.Carlin, Bill Hicks, L.C Clark etc.
Lepszy niż ten Ruciński i to 100 razy...
Ruciński jest niegodny mu telefonu do ładowarki podpinać...
No chłopaki, dawajcie swoje opinie z czego się śmiać a z czego nie, bo ja sam nie wiem. Wszystkie kabarety to dno, to już wiem, polski standup to dno, to też wiem, ludzie próbujący rozbawić innych ludzi to też dno. W takim razie z czego ja mam się śmiać? Doradzi mi ktoś? Tylko pamiętajcie, musi być to takie coś co nie sprawi że będę idiotą słuchając lub oglądając takowych waszych bogów śmiechu.
Piszcie w komentarzach, czekam.
Piszcie w komentarzach, czekam.
Jakby każdy miał takie samo poczucie humoru to by był jeden wielki CHUJ... jednych śmieszy drugich nie, mi ten skecz zafundował lekki uśmiech ale nic więcej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów