Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
,
Faktycznie koleś ma coś z Beara - pije mocz.
Mularz zadajmy sobie pytanie co ma picie browara i cieszenie się jego smakiem do głosowania?!
Nie dostrzegasz ironii w tym filmiku, a twoja dedukcja jest żenująca i gówno warta. Nie udawaj mądrego, bo Ci to nie wychodzi.
Obrażasz nasz życiodajny napój jakim jest borwarek, a mimo to sam stawiasz pseudo- piwka innym filmikom. Rapier dolę niech Ci skróci!
Nie chce mi się nastawiać twoich procesów myślowych na odpowiednie tory. Wybacz.
Kurwa stary, powiedz mi, co z tobą jest nie tak?
Pozwól, że ci pomogę:
Jestem inteligentny.
Jak to co... lekarz odbierający poród upuścił go na podłogę.
I tak się wtedy pierdolnął że do dzisiaj mu zostało.
Cóż za rynsztokowa wypowiedź...
może i jesteś inteligenty... nie wiem mam to w dupie, stwierdzić można natomiast jedną rzecz: jesteś bardziej zakompleksiony niż ustawa przewiduje
dorosły, inteligentny, dobrze wychowany, dobrze zbudowany, zdrowo się odżywiający i niepijący alkoholu. Co Ty kurwa na sadisticu robisz w takim razie? Idźże pisać komentarze pod newsami na onecie. Chyba że to już jest kolejne Twoje konto po byciu tym, który wszystkich bił, miał najlepsze auta etc. wiecie o kogo chodzi.
A filmik dobry.
kiedyś jakiś filozof powiedział: "Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy."
a z twojej górnolotnych wypowiedzi raczej wnioskuję że nigdy nie się nie mylisz.
PSone. przepraszam że musiałem zniżyć się do jego poziomu, ale z niektórymi czasem tak trzeba.
PS2. "Cóż komu z tego, że zjadł wszystkie rozumy, jeśli nie ma własnego."
i PS3. "Najmądrzejszy jest, który wie czego nie wie."
Ps. Idę oglądać Kuchenne rewolucje.
Nie chce mi się nastawiać twoich procesów myślowych na odpowiednie tory. Wybacz.
...
Pozwól, że ci pomogę:
Jestem inteligentny.
...
Cóż za rynsztokowa wypowiedź...
aaahahahhahaha jesteś debilem
PSone. przepraszam że musiałem zniżyć się do jego poziomu, ale z niektórymi czasem tak trzeba.
ahahhahahaa kolejny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów