czyli polski bear grylls
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma sie co spinac chłopaki. Mularz to pseudointeligentna wersja koliego. W ciagu najblizszego czasu wróżę mu kilka ostrzeżeń, i może jakąś małą przerwę.,, No bo ile można wkurwiać ??!!
Sprawiacie mi straszną przykrość swoimi słowami...
Mularz napisał/a:
Sprawiacie mi straszną przykrość swoimi słowami...
Trzeba było nie robić z siebie wroga publicznego.
Swoją drogą trzeba mieć niezłego farta, żeby znaleźć takiego okazałego Żubra w lesie!
Mularz napisał/a:
Jestem inteligentny.
Spoko, nikt Ci nie broni kreować idealnego wyobrażenia swojej osoby.
Tylko z tego co w życiu zdążyłem się przekonać, osoby które mają nadmiar fałdek na mózgu i potrafią z nich zrobić pożytek, nie obnoszą się z tym dookoła.
Proste, przykład? Widziałeś kiedyś złodzieja który lata po ulicy i ogłasza wszem i wobec, że jest złodziejem?
PS. Twój avart przypomina mi trochę minę Pani Gessler kiedy jest wkurzona btw. Bardzo sympatyczna i otwarta na ludzi kobieta
A co do filmu, też miałem nadzieję, że zacznie wcinać robale, polować na gołębie czy jeże, ale przynajmniej upolował żubra
Edek Łomiarz napisał/a:
Jak to co... lekarz odbierający poród upuścił go na podłogę.
I tak się wtedy pierdolnął że do dzisiaj mu zostało.
Nie Edek. Jak byl maly to mu sie kolyska zapalila i stary lopata gasil.
Frostbourn napisał/a:
Nie Edek. Jak byl maly to mu sie kolyska zapalila i stary lopata gasil.
Nie Frostbourn. Jak był mały to spierdolił się z dywanu i pierdolnął się w łeb.
w imieniu sadoli apeluje o bana dla mularza, gdyz jego posty sa glupsze od moich.
takie spróchniałe drzewo kryje lisy hah.
Mularz... Mam prawo podejrzewać że jesteś najlepszym kumplem koliego i jego bica 51 cm.
Mularz, idź już sprawdzić czy krzyż jeszcze stoi.
A mi się zdaje, że Mularz to troll i nie wiem po co w ogóle wdajecie się z nim w dyskusje. Spójrzcie sobie lepiej na jego posty w innych tematach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów