czyli polski bear grylls
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet kurwa śmieszne.
na szczęście jest żubr.
haha Świetne ! Nie próbował wpieprzać robactwa, gleby, ani innych Gryllsopodobnych rzeczy, żeby zaimponować Z humorem, na poprawę dnia Piwo.
Jakie to typowe. Przedstawiciel głupszej części społeczeństwa znajduje alkohol z czego jest zadowolony, a następnie zaczyna go pić, zachowując się niczym narkoman zażywający dawkę narkotyku. Ostatecznie oznajmia, że idzie zjeść śmieciowe jedzenie, które sprawia, że staje się coraz bardziej otyły.
I pomyśleć, że tego typu ludzie mogą głosować...
Cytat:
Jakie to typowe. Przedstawiciel głupszej części społeczeństwa znajduje alkohol z czego jest zadowolony, a następnie zaczyna go pić, zachowując się niczym narkoman zażywający dawkę narkotyku. Ostatecznie oznajmia, że idzie zjeść śmieciowe jedzenie, które sprawia, że staje się coraz bardziej otyły.
no ciekawe na kogo ty orle ynteligentnie zaglosowales
Chyba pierwszy post z sensem- nie mogę napisać że to już było bo było by to kłamstwo ale na sadisticu widziałem coś podobnego z tagiem: Marek Hardkorarek
izeltaz napisał/a:
@up
Kurwa jaki ty głupi jesteś
Osoby nazywające mnie głupim, ubliżają same sobie
pakicito napisał/a:
no ciekawe na kogo ty orle ynteligentnie zaglosowales
Nie wiem czy powinienem tutaj o tym pisać, bo zaraz zlecą się mentalne gimbusy, które zaczną skrzeczeć o tym, że sadistic, to nie miejsce na tematy polityczne
Mularz zadajmy sobie pytanie co ma picie browara i cieszenie się jego smakiem do głosowania?!
Nie dostrzegasz ironii w tym filmiku, a twoja dedukcja jest żenująca i gówno warta. Nie udawaj mądrego, bo Ci to nie wychodzi.
Obrażasz nasz życiodajny napój jakim jest borwarek, a mimo to sam stawiasz pseudo- piwka innym filmikom. Rapier dolę niech Ci skróci!
Nie dostrzegasz ironii w tym filmiku, a twoja dedukcja jest żenująca i gówno warta. Nie udawaj mądrego, bo Ci to nie wychodzi.
Obrażasz nasz życiodajny napój jakim jest borwarek, a mimo to sam stawiasz pseudo- piwka innym filmikom. Rapier dolę niech Ci skróci!
Mularz napisał/a:
Osoby nazywające mnie głupim, ubliżają same sobie
Nie wiem czy powinienem tutaj o tym pisać, bo zaraz zlecą się mentalne gimbusy, które zaczną skrzeczeć o tym, że sadistic, to nie miejsce na tematy polityczne
Kurwa stary, powiedz mi, co z tobą jest nie tak?
Jak to co... lekarz odbierający poród upuścił go na podłogę.
I tak się wtedy pierdolnął że do dzisiaj mu zostało.
I tak się wtedy pierdolnął że do dzisiaj mu zostało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów