Oto kilka porad dla ludzi których irytują ulotkarze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A nie proście po prostu ich nie brać?
Jaki wy kurwa macie problem w wzięciu ulotki? Żebracy i cyganie was denerwują, bo do pracy nie chodzą i pasożytują. Natomiast, kiedy już człowiek bierze się za rozdawanie ulotek to też źle. Chora polacka mentalność
To żart nikomu nie zarabiają ludzie co dorabiają czyli ulotkarze. To tak jakby Ci Jz. Jebać zieleń miejską ktoś wyskoczył. Apopo Cage zajebisty
Dałem piwo tylko dlatego że podobał mi się motyw od 4:02
Ps. Zna ktoś może tytuł tej piosenki która leci od 4:02 min ?
Ps. Zna ktoś może tytuł tej piosenki która leci od 4:02 min ?
mi się najbardziej spodobał gość z koszulką "keep calm" wpierdzielający ulotkę
Mimo wszystko motyw Techno Vikinga przyprawił mi na twarzy uśmiech... przypomniał czasy zamierzchłe internetu, kiedy jeszcze miałem życie..... wracam płakać do piwnicy
No bo kurwa rzeczywiście cięzko wyciągnąć rękę i dać zarobić człowiekowi, który ciężko zbiera na piwo (a może na chleb) miast opierdalać się pod blokiem, czy pluć po klatkach.
ode mnie piwo za techno vikinga. okej, możecie hejtować dalej
Zamiast pokazywać jak poradzic sobie z ulotkarzami, dajcie sposob jak poradzić sobie z rumunami (specjalnie z małej).
Plusa nie będzie... to praca tak jak i inna.
Plusa nie będzie... to praca tak jak i inna.
Upośledzony autor filmiku, któremu szkoda, że ktoś zarabia 1 grosza za każdą wręczoną ulotkę.
Z tymi perfumami było niezłe, ale i tak końcówka filmiku wymiata.
oooo, me likes it dobra niunia na koniec, a sam gag naładowany meme też fajny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów