Oto kilka porad dla ludzi których irytują ulotkarze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pukasz w dno od spodu tak jak ci co w tym czymś wystąpili
lofix1
Jak się nie podoba to proszę cię wyjdź.
Jak się nie podoba to proszę cię wyjdź.
To jest o chuju. Raz że zaden ulotkarz się tak nie zachowuje, dwa że chuj on komu przeszkadza? Banda studenciaków którzy za wszelką cenę chcą być sławni w internecie i nagrać "śmieszny filmik". Ok, pokażcie go znajomym, może ich rozśmieszy, ale jak chcecie wyjść do ludzi to nie róbcie na masę słabego tylko raz a dobrze.
akcja od 4:12
Ja pierdole ten hejt wszechobecny już na prawdę zaczyna nudzić Nic wam kurwa nie pasuje. A to, że chujowe, że słabe, że fejk, że niesadystyczne, że suchar. Jacy wymagający użyszkodnicy się znaleźli jeden z drugim. Bardzo fajnie nakręcony filmik, z poczuciem humoru. Ale nie. Bo debil zawsze pierdolnie jakiś głupawy, nic nie wnoszący komentarz.
Jakbyś musiał kiedyś zarobić na wakacje dostając 2gr od rozniesionej ulotki to byś nie wstawiał takiego filmiku i nie bawiło by Cię to. Przy dobrych wiatrach wyciągasz w pół godziny 2zł, żar leje się z nieba a ty myślisz czy kupić sobie za to picie bo już nie wyrabiasz. Tyrasz od 7 do 18 i jak wracasz to nie czujesz nóg, a plecy napierdalają że szok. Ale przecież czego wymagać. Rocznik 95 to pewnie jeszcze mamusia daje Ci kieszonkowe i wysyła na kolonie. Od momentu kiedy tak przepracowałem 2 miesiące zawsze biorę ulotki.
pablocool to Ty chyba u Sowietów rozdawałeś ulotki U nas od 7-10zł za godzinę, ale fakt robota niewdzięczna, a takie cioty jak SADOMASO95 dostający kasę od rodziców nie potrafiący podetrzeć sobie tyłka bez mamusi naśmiewają się.
Życzę ci wrednego szefa w robocie
Życzę ci wrednego szefa w robocie
W sumie racja, bo przecież Ci co ulotki rozdają to najgorsze szumowiny które niszczą ten kraj. Stoją i rozdają je zamiast pójść kraść. Ale lepiej się wkurwiać i hejtować.
@pablocool
O i tylko na to czekałem banda idiotów szydzący z rocznika 95. Po pierwsze Filmik nie jest mój, po drugie wstawiłem bo mam taki kaprys, po trzecie jak już wiele razy pisałem...Jak sie nie podoba to won w podskokach. Robicie z siebie wielce kurwa dorosłych niektórym takie filmiki się podobają. Jak zaczynacie się pocić i wyzywać ten rocznik to czujecie sie dowartościowani? "Jeszcze mamusia daje Ci kieszonkowe na kolonie" brawo gratuluje dedukcji kurwa mać. to może tobie matka przynosi bigos i daje pieniądze na mieszkanie bo ma syna nieroba. Wielki pan i władca.
O i tylko na to czekałem banda idiotów szydzący z rocznika 95. Po pierwsze Filmik nie jest mój, po drugie wstawiłem bo mam taki kaprys, po trzecie jak już wiele razy pisałem...Jak sie nie podoba to won w podskokach. Robicie z siebie wielce kurwa dorosłych niektórym takie filmiki się podobają. Jak zaczynacie się pocić i wyzywać ten rocznik to czujecie sie dowartościowani? "Jeszcze mamusia daje Ci kieszonkowe na kolonie" brawo gratuluje dedukcji kurwa mać. to może tobie matka przynosi bigos i daje pieniądze na mieszkanie bo ma syna nieroba. Wielki pan i władca.
Mmm, komentarze dzisiaj jebią Onetem. Soczyście.
@zajetynick
Ja sie w żadnym wypadku nie naśmiewam z ulotkarzy. Z resztą po czym wnioskujesz ze się naśmiewam.
Ja sie w żadnym wypadku nie naśmiewam z ulotkarzy. Z resztą po czym wnioskujesz ze się naśmiewam.
jakby ktoś chciał to muzyka z końca: Blawan - Getting Me Down
Czekam teraz na rozwiązanie ze świadkami jehowy... W zasadzie u mnie sprawdza się wyciągnięcie maczety dziadka, umoczenie na szybko w sztucznej krwi, a następnie uprzejme zaproszenie delikwentów "do środka"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów