📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Darowizna na żarcie dla chomików dla sadistic.pl"
- "Opłata abonamentowa za używanie wibratora"
- "Za dostawę gazu. Adolf."
- "Za książkę Zaawansowane techniki masturbacyjne Igor Imadło."
- "Za dostawę gazu. Adolf."
- "Za książkę Zaawansowane techniki masturbacyjne Igor Imadło."
Kiedyś wysłałam szwagrowi pieniądze z tytułem "za drapanie po pleckach".
Jego żona nie zrozumiała żartu
Jego żona nie zrozumiała żartu
Kiedyś zrobiłem szefowi przelew na konto za utarg wpisując :klientka mi obciągnęła:
Szukam pracy...
Szukam pracy...
SolAngelica napisał/a:
@up Za masaż migdałków penisem...
No to już zależy czy pisze kobieta czy mężczyzna.
Fajnie się ze starym bawisz.
Kiedyś pożyczyłem od kumpla kasę na browarki jak byliśmy pod namiotami. Gdy wróciliśmy, poprosiłem go o numer konta, by mu przelewem wszystko zwrócić. W polu tytuł przelewu, wpisałem "hajs za dragi", tak by nie zostawiać tego pola pustego... Na tym by się historia skończyła i raczej nigdy bym jej nie opowiedział, gdyby nie wiadomość po tygodniu od kumpla o treści "CO TY ŻEŚ TAM KURWA WPISAŁ BO MAM SAJGON W DOMU?!?!"... Okazało się, że numer konta okazał się być jakimś kontem służbowym jego matki, do którego wgląd ma szef xD.... Kumpla chyba przez tydzień przepraszałem ale teraz, na całe szczęście, po tej akcji została tylko śmieszna historia do opowiadania.
Wszystko jest fajnie, do momentu kiedy w banku nie trzeba "pokazać" wyciągu z konta by uzyskać wiarygodności finansową pod kredyt...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów