Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za co dałaś mi to ostrzeżenie?
Nikogo personalnie nie obraziłem, "mowy nienawiści" czy rasizmu też tam nie było.
Skup się na tym: "zniewieściała ciota Dzisiaj najbardziej się obsra?" i dodaj do tego ten post
sadistic.pl/trafiony-zatopiony-vt493354.htm5415976
Skoro dla Ciebie nazwanie kogoś zniewieściałą ciotą jest na miejscu, to ok, zapamiętam na przyszłość i jak ktoś będzie rzucał epitetami w Twoim kierunku, to będę wiedziała, że jesteś bardzo tolerancyjny i moja reakcja w tej sprawie będzie żadna.
Pozdrawiam cieplutko.
- ojojoj, to coś poważnego?
Pozdrawiam cieplutko.
Rozumiem że masz drugie konto z którego możesz pofolgować - podając się za mężczyznę (to by wiele wyjaśniało), złapałaś się na haczyk. Personalnie nikogo nie obraziłem, a Ty zachowałaś się nie po katolicku. Nie będę się rozpisywał, bo przywalisz mi kolejne ostrzeżenie i wyhuśtam się z żalu na suchej gałęzi.
Skup się na tym: "zniewieściała ciota Dzisiaj najbardziej się obsra?" i dodaj do tego ten post
Skoro dla Ciebie nazwanie kogoś zniewieściałą ciotą jest na miejscu, to ok, zapamiętam na przyszłość i jak ktoś będzie rzucał epitetami w Twoim kierunku, to będę wiedziała, że jesteś bardzo tolerancyjny i moja reakcja w tej sprawie będzie żadna.
Pozdrawiam cieplutko.
Oho, chyba poczułaś się bardzo urażona.
Nie pierdol, że jesteś taką wielką obrończynią biednych sadolów, chuja! Poczułaś się osobiście dotknięta jakąś pierdołą i stąd ten warn. Gdyby jego komentarz cię nie dotykał to byś olała. Żałosne kurwa, sadol to nie domek z lalkami, w której jesteś władczynią. Zluzuj majty albo kup sobie większe.
Oho, chyba poczułaś się bardzo urażona.
Nie pierdol, że jesteś taką wielką obrończynią biednych sadolów, chuja! Poczułaś się osobiście dotknięta jakąś pierdołą i stąd ten warn. Gdyby jego komentarz cię nie dotykał to byś olała. Żałosne kurwa, sadol to nie domek z lalkami, w której jesteś władczynią. Zluzuj majty albo kup sobie większe.
Masz rację, sadol, to nie domek z kart, ale też nie rynsztok, żeby się nawzajem gównem obrzucać. Biadolicie nie raz, że poziom komentarzy spada a jak jest sytuacja jak wyżej, to szczekacie, że mamy jakieś osobiste urazy i stąd warny. A tak nie jest. Warny się biorą stad, że user zakładając konto akceptuje warunki nie mając nawet pojęcia co jest napisane w regulaminie.
Masz rację, sadol, to nie domek z kart, ale też nie rynsztok, żeby się nawzajem gównem obrzucać. Biadolicie nie raz, że poziom komentarzy spada a jak jest sytuacja jak wyżej, to szczekacie, że mamy jakieś osobiste urazy i stąd warny. A tak nie jest. Warny się biorą stad, że user zakładając konto akceptuje warunki nie mając nawet pojęcia co jest napisane w regulaminie.
Nie zauważasz tego, że właśnie teraz zaniżasz ten poziom? Sadol ma użyszkodników jedynych w swoim rodzaju i niech tak pozostanie. Gdybym chciał pogadać z pierdołami, które z byle powodu płaczą i cisną się to bym siedział na fb. Tutaj wchodzi się dla mocnych materiałów, przedstawiających czarny i krwawy humor oraz po to by poszarpać się w gównoburzach i podebatować nie przebierając w słownictwie, bez obecnej jebanej poprawności politycznej. Myślę, że wiele osób tutaj się ze mną zgodzi.
Jeżeli ruszają Cię takie rzeczy i z tak błahego powodu dałaś Szfajcenegerowi warna to znaczy, że nie powinnaś być moderatorem, a nawet zmienić serwis.
PS: Jebani zakłamani hipokryci spuszczają się nad jakimś rozjechanym gówniakiem, a jak jest z filmik z rozjechanymi Azjatami czy zwierzętami to wietrzą michy jak upośledzeni i żaden z nich warnów nie zbiera.
Szfajceneger potrzebuje atencji , dlatego pisze takie gimnazjalne komentarze. W pewnym wieku, albo u pewnych osobników, ma się poczucie, że nie ma nic bardziej męskiego ( czy tam gejowskiego, jeżeli mamy do czynienia z dumnym gejem ) niż obsrywanie wszystkiego co ma jakąś wartość
Smęcenie dziada po 40... Zapierdziały pryk.
Warny się biorą stad, że user zakładając konto akceptuje warunki nie mając nawet pojęcia co jest napisane w regulaminie.
No a zamiany w regulaminie się nie zdarzają? Warny się biorą stąd, że administracja chce się przypodobać, żeby czasem skrzynce zawiadomienia nie dostali, a usery to zwykli ludki co nie rozumieją dlaczego to ich wolność słowa jest ograniczana (jaka by nie była). Żal mi cię, bo jeszcze w chodzisz w dyskusje, zamiast powiedzieć wprost. Czasy sadola się skończyły, teraz to już powolna agonia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów