📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Szfajceneger napisał/a:
UWAGA! Rebus/zagadka dla bystrzaków - która zniewieściała ciota Dzisiaj najbardziej się obsra?
Rebus słaby, pobawmy się w coś innego
Beny napisał/a:
No to chyba mamy pierwszą osobę, która się zesrała
forza nostra legge
Tato podniósł go bardzo ostrożnie, żeby mu koszuli nie upierdolił.
-Ernest Hemingway
Z sadolem źle się dzieje skoro rozdają warny za takie gówno jak napisał Szfajceneger.
Ewentualnie jakiś mod pizduś bardzo się wzruszył i musiał wyładować na kimś swój ból dupska co również jest mega hipokryzją, bo właśnie kształtuje się nam tutaj ruch "ze wszystkiego można się śmiać, ale nie ze cudaśnym bąbelków".
Ewentualnie jakiś mod pizduś bardzo się wzruszył i musiał wyładować na kimś swój ból dupska co również jest mega hipokryzją, bo właśnie kształtuje się nam tutaj ruch "ze wszystkiego można się śmiać, ale nie ze cudaśnym bąbelków".
no bo po chuj pisać, że cokolwiek dzieje się dopiero od 55 sekundy...
Do tego momentu macie obraz nieuczęszczanej uliczki, więc dla entuzjastów takowych - polecam .
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Do tego momentu macie obraz nieuczęszczanej uliczki, więc dla entuzjastów takowych - polecam .
No właśnie, jeszcze bym zrozumiał że admin "co rucha psa jak sra" trzesie gaciami przed rasistowskimi wpisami bo za to mozna miec problemy.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Beny napisał/a:
Za co dałaś mi to ostrzeżenie?
Nikogo personalnie nie obraziłem, "mowy nienawiści" czy rasizmu też tam nie było.
UWAGA! Rebus/zagadka dla bystrzaków - która zniewieściała ciota Dzisiaj najbardziej się obsra?
Ty bo dostałeś ostrzeżenie...
filmik mocny
Cytat:
."To jest to, to mi się podoba. Pizdowaci tatusiowie jak zwykle będą lamentować nad małym śmierdzielem
W przeciwieństwie do ciebie każdy normalny człowiek u którego jest zachowane człowieczeństwo na widok takiego filmu będzie mu przykro z powodu tak tragicznego wypadku. I nawet największy wróg nikomu nie będzie życzył takiej sytuacji. Ty mi wyglądasz na takiego który żyję w Brazylii gdzie podjezdzajac na motorze zabija z zimną krwią czlowieka i odjeżdża. Jesteś Aspołeczny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów