18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
dżonyłojlker 2019-04-25, 11:56
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
~Beny 2019-04-25, 12:04 3
Szfajceneger napisał/a:

UWAGA! Rebus/zagadka dla bystrzaków - która zniewieściała ciota Dzisiaj najbardziej się obsra?

Rebus słaby, pobawmy się w coś innego

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Argeusz 2019-04-25, 12:30 33
Beny napisał/a:

No to chyba mamy pierwszą osobę, która się zesrała

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
r061071 2019-04-25, 12:35 11
kerowca moze debil ale za to perfekcyjnie udzielil pierwszej pomocy

forza nostra legge
Zgłoś
Wiewór 2019-04-25, 12:39 19
Tato podniósł go bardzo ostrożnie, żeby mu koszuli nie upierdolił.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-04-25, 12:42
Tatuś dla pewności potrząsł trochę gówniakiem...
Zgłoś
castagir 2019-04-25, 13:00 85
Z sadolem źle się dzieje skoro rozdają warny za takie gówno jak napisał Szfajceneger.
Ewentualnie jakiś mod pizduś bardzo się wzruszył i musiał wyładować na kimś swój ból dupska co również jest mega hipokryzją, bo właśnie kształtuje się nam tutaj ruch "ze wszystkiego można się śmiać, ale nie ze cudaśnym bąbelków".
Zgłoś
D3Ton 2019-04-25, 13:07 3
no bo po chuj pisać, że cokolwiek dzieje się dopiero od 55 sekundy...
Do tego momentu macie obraz nieuczęszczanej uliczki, więc dla entuzjastów takowych - polecam .

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
poligon6 2019-04-25, 13:32 1
castagir napisał/a:

"ze wszystkiego można się śmiać, ale nie ze cudaśnym bąbelków".

No właśnie, jeszcze bym zrozumiał że admin "co rucha psa jak sra" trzesie gaciami przed rasistowskimi wpisami bo za to mozna miec problemy.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-04-25, 13:58 9
Beny napisał/a:

Za co dałaś mi to ostrzeżenie?
Nikogo personalnie nie obraziłem, "mowy nienawiści" czy rasizmu też tam nie było.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
RazoR2011 2019-04-25, 14:39
Szfajceneger napisał/a:

To jest to, to mi się podoba. Pizdowaci tatusiowie jak zwykle będą lamentować nad małym śmierdzielem.
UWAGA! Rebus/zagadka dla bystrzaków - która zniewieściała ciota Dzisiaj najbardziej się obsra?

Ty bo dostałeś ostrzeżenie...

filmik mocny
Zgłoś
impressa88 2019-04-25, 15:37 3
Cytat:

"To jest to, to mi się podoba. Pizdowaci tatusiowie jak zwykle będą lamentować nad małym śmierdzielem

W przeciwieństwie do ciebie każdy normalny człowiek u którego jest zachowane człowieczeństwo na widok takiego filmu będzie mu przykro z powodu tak tragicznego wypadku. I nawet największy wróg nikomu nie będzie życzył takiej sytuacji. Ty mi wyglądasz na takiego który żyję w Brazylii gdzie podjezdzajac na motorze zabija z zimną krwią czlowieka i odjeżdża. Jesteś Aspołeczny.

Zgłoś
Lares86 2019-04-25, 15:56 5
No i to było wiadomo, że pierwsza się zesra baba.
Zgłoś
el_kadafi 2019-04-25, 16:05 5
A mi gówniaka bardzo żal. Dużo gówna tutaj widziałem ale dzieciaki mnie zawsze rozwalają. I chuj w dupę tym, którym się to nie podoba.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów