18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:48
Całkiem ciekawa alternatywa do przywiązywania w lesie

00:00
00:13
Download

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SokółWędrowny 2024-09-05, 8:03 42
Drugi piesek też gotowy do spożycia
Zgłoś
leonidkacap 2024-09-05, 8:05 10
mogę tak z żoną zrobić ?
Zgłoś
Antoni79 2024-09-05, 8:08 22
Super sposób na pozbycie się niechcianych psów. Dość humanitarny i pożyteczny. Najedzony korkodyl nie zaatakuje człowieka.
Zgłoś
smc 2024-09-05, 8:11 1
Jak się pozbyć niechcianego krokodyla?
Zgłoś
tajfunkanalia 2024-09-05, 8:30 19
Szkoda psiaka. Lepiej karmić krokodyle dziećmi.
Zgłoś
S................i 2024-09-05, 8:51 9
leonidkacap napisał/a:

mogę tak z żoną zrobić ?

Pamiętaj żeby ją wcześniej ubezpieczyć.
Zgłoś
birddog102 2024-09-05, 8:59 11
Antoni79 napisał/a:

Super sposób na pozbycie się niechcianych psów. Dość humanitarny i pożyteczny. Najedzony korkodyl nie zaatakuje człowieka.

Zrób coś z sobą i idź się powieś, tylko ustaw kmerkę to może jeszcze dostaniesz tutaj piwko
Zgłoś
MansoN 2024-09-05, 10:08 2
tia… a skąd tu wziąć krokodyla?
Zgłoś
NitroCarbon 2024-09-05, 10:11 2
Drugi pies zgłupiał co się odj🤬o aż musiał z bliska sprawdzić Jak wróci na wizje lokalna następnego dnia to krokodyl będzie z pustym żołądkiem i pies może wtedy zrozumie co się stało.
Zgłoś
Antoni79 2024-09-05, 10:13 105
birddog102 napisał/a:

Zrób coś z sobą i idź się powieś, tylko ustaw kmerkę to może jeszcze dostaniesz tutaj piwko

Jak widzę jakąś p🤬dę z pieskiem, jak go podciera, całuje, sprząta po nim, gada do niego jak do człowieka to mam ochotę zaj🤬 ich obydwoje i zakopać w jednym dołku. Albo jak dwa k🤬iszony gadają, który ich piesek mądrzejszy, zdolniejszy. To jest chore. Baby z dysfunkcjami społecznymi szukają sobie kogoś kto im da namiastkę jakichś relacji społecznych bo takich zj🤬ych kretynek nikt normalny nie wyr🤬a. Albo zaniedbani goście w rozciągniętych dresach, zazwyczaj bezrobotni na spacerze ze swoimi obronnymi bydlętami. Ileż takie śmieci wzbudzają sympatii. Kiedyś kolega mi tłumaczył że niedor🤬ane szony trzymają duże psy, żeby ich r🤬ały. Zobacz jak który wyczuje u baby okres jak jej pysk pod kieckę wciska, albo chwyci tę, co mu się podoba. Powiedziałem o tym swojej jeszcze nie żonie. Od głupków mnie zwyzywała. Pewnego dnia na przystanku spotkalismy jej koleżankę z labladorem. Lablador wsadził pysk jakiejś dziuni w krocze i nie dał się odgonic a mojej odebrało mowę. Na Warszawie opatrzę się debilek z ich pieskami, to mam ochotę kupić broń i strzelać do każdego pchlarza, albo tłuc jakim kołkiem. Psy jako zwierzęta były mi obojętne dopóki ludzie nie zaczęli z nich próbować robić jakichś istot rozumnych. Żyje ci jakiś kocmołuch co z ludźmi nie potrafi funkcjonować, to sobie wymyśla istotę-towarzysza niby rozumnego. Dziś obrzydzenie mnie bierze na właścicieli pchlarzy a do psów mam szczerą niechęć.

Kolejna sprawa- czy humanitarne jest trzymanie psa w bloku? Czy to nie jest znęcanie? Czy humanitarna jest hodowla nowych ras, które są chorowie, szybko zdychają, ale za to miały jakiś ładny ogon, czy uszy?
Zgłoś
smc 2024-09-05, 10:21 12
Ogólnie masz rację. Psy mogą zastępować, ale też uzupełniać potrzebę miłości i opiekuńczości. Szczególnie u dzieci, osób starszych lub samotnych.
Tak więc są bardzo potrzebne niektórym ludziom.
Zgłoś
JonJon 2024-09-05, 10:23 30
@Antoni79: j🤬 Cię pies śmieciu a tak swoją drogą, to pewnie większość psów jest bystrzejsza od Ciebie, psa da się wychować, nawet takiego starszego, Tobie by się przydała taka kąpiel, c🤬j Ci na ryj i dalej się spuszczaj do filmików z martwymi ludźmi.
Zgłoś
Antoni79 2024-09-05, 10:27 33
JonJon napisał/a:

@: j🤬 Cię pies śmieciu a tak swoją drogą, to pewnie większość psów jest bystrzejsza od Ciebie, psa da się wychować, nawet takiego starszego, Tobie by się przydała taka kąpiel, c🤬j Ci na ryj i dalej się spuszczaj do filmików z martwymi ludźmi.

Jeżeli ktoś nie szanuje ludzi, a uwielbia zwierzęta i je adoruje, to znaczy że ma problem ze swoim człowieczeństwem. Pies to tylko zwierzę.
Zgłoś
Brsk3169 2024-09-05, 10:44 21
Antoni79 napisał/a:

Jeżeli ktoś nie szanuje ludzi, a uwielbia zwierzęta i je adoruje, to znaczy że ma problem ze swoim człowieczeństwem. Pies to tylko zwierzę.

Niejeden pies jest więcej wart niż sp🤬olony człowiek, co akurat potwierdzasz swoją osobą. Sfrustrowany 45-letni piwniczak onanizujący się do filmów na sadolu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem