18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
socjalmmv 2016-03-18, 1:40 35
za to przed alkoholikami ciężki weekend, trzeba będzie coś porozpierdalać/najebać komuś pod wpływem

Zgłoś
K................n 2016-03-18, 1:51 1
Jestem zielony w tym temacie (heh), pytam więc. To mocniej kopie od normalnego zioła, jaki jest cel po co się to robi?
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2016-03-18, 1:55 3
O kurwa, taki haszyk to ma niezłe pierdolnięcie... Widać, że ktoś dla siebie robi, a jak nie, to pewnie poniżej 50-100 euro nie schodzi za gram... No chyba, że to z jakiegoś marnego skuna robi, ale wątpię.
Huja widzę, co to za zioło, ale ładnie wysuszone, więc kurwa no nie wiem...

Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zgłoś
busek 2016-03-18, 2:11 1
haszyk <3
Zgłoś
TB303 2016-03-18, 4:16 6
Davidzior napisał/a:

Ćpunki już mają mokro w gaciach.

No człowieku! Pięć razy sobie zwaliłem i jeszcze mi mało!
Zgłoś
grzybo165 2016-03-18, 6:16
Ja perdole, co za marnotrawstwo...
Zgłoś
Swir_93 2016-03-18, 10:50 1
Co on tam dodał? Ciekły azot?!
Zgłoś
kamil1711 2016-03-18, 11:59 1
@up suchy lód
Zgłoś
rai87 2016-03-18, 14:53 4
KondziuSzczecin napisał/a:

Jestem zielony w tym temacie (heh), pytam więc. To mocniej kopie od normalnego zioła, jaki jest cel po co się to robi?

Marihuana to susz konopi, a haszysz to sama esencja wyciśnięta z konopi. Haszysz ma większe stężenie THC na wagę produktu, czyli krótko mówiąc 1 g haszu poskłada cię jak 5 g marihuany.

Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
Zgłoś
a................h 2016-03-18, 17:26 4
Odpowiadając na pytania.
Haszysz się jara, a świeży najlepiej działa. Jeść też można, ale nie poznałem nikogo kto by rzeczywiście jadał. Jest wydajniejszy, o dziwo tańszy i da się po nim pozbierać myśli w odróżnieniu od większości zioła.

Tradycyjnie trzepią pył sitem i młócąc kijami, lub machając całymi krzaczorami. Kulki z pyłu lepią brudnymi spoconymi w zwrotnikowym słońcu łapami, ładują w porcje, zawijają w folie, połykają i po przepłynięciu pontonem morza sródziemnego wysrywają.
Więc nieco słabo zjeść coś co przetransportowano w jelitach.
Zgłoś
Radbug 2016-03-18, 18:03
Już niedługo to chyba urywki "jak to jest zrobione" pojawią się w cyklicznych odcinkach na głównej stronie sadistica... W chuj sadystyczny temat, ale gimbaza się podjarała, bo przecież marihułaninen! "Jestem taki dorosły"-"JP" "tak bardzo ponad prawem" i tak dalej. Szpan...
Zgłoś
o................n 2016-03-18, 18:12 3
Szkoda życia na takie gówno, ale przyznam, że ładnie zmontował ten film, a i sam proces "produkcji" wygląda interesująco
Zgłoś
rafal25612 2016-03-18, 18:14
Iga napisał/a:

same łakocie... delicje

Umm ziółeczko takie dobre , takie pyszne. A tak poważnie to sie nie zesrajcie z tym waszym ziółeczkiem jakie to ono nie jest zajebiste , bo w porównaniu do np kryształu , to zioło jest najgorszym towarem na rynku. Chuja robi ale niedorozwoje sie beda cieszyc " Stary jaki sie czułem spowolniony , masakra , amnezja najlepszy towar..."
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów