przed wami tabliczka czekolady
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za to przed alkoholikami ciężki weekend, trzeba będzie coś porozpierdalać/najebać komuś pod wpływem
Jestem zielony w tym temacie (heh), pytam więc. To mocniej kopie od normalnego zioła, jaki jest cel po co się to robi?
O kurwa, taki haszyk to ma niezłe pierdolnięcie... Widać, że ktoś dla siebie robi, a jak nie, to pewnie poniżej 50-100 euro nie schodzi za gram... No chyba, że to z jakiegoś marnego skuna robi, ale wątpię.
Huja widzę, co to za zioło, ale ładnie wysuszone, więc kurwa no nie wiem...
Huja widzę, co to za zioło, ale ładnie wysuszone, więc kurwa no nie wiem...
Davidzior napisał/a:
Ćpunki już mają mokro w gaciach.
No człowieku! Pięć razy sobie zwaliłem i jeszcze mi mało!
KondziuSzczecin napisał/a:
Jestem zielony w tym temacie (heh), pytam więc. To mocniej kopie od normalnego zioła, jaki jest cel po co się to robi?
Marihuana to susz konopi, a haszysz to sama esencja wyciśnięta z konopi. Haszysz ma większe stężenie THC na wagę produktu, czyli krótko mówiąc 1 g haszu poskłada cię jak 5 g marihuany.
Odpowiadając na pytania.
Haszysz się jara, a świeży najlepiej działa. Jeść też można, ale nie poznałem nikogo kto by rzeczywiście jadał. Jest wydajniejszy, o dziwo tańszy i da się po nim pozbierać myśli w odróżnieniu od większości zioła.
Tradycyjnie trzepią pył sitem i młócąc kijami, lub machając całymi krzaczorami. Kulki z pyłu lepią brudnymi spoconymi w zwrotnikowym słońcu łapami, ładują w porcje, zawijają w folie, połykają i po przepłynięciu pontonem morza sródziemnego wysrywają.
Więc nieco słabo zjeść coś co przetransportowano w jelitach.
Haszysz się jara, a świeży najlepiej działa. Jeść też można, ale nie poznałem nikogo kto by rzeczywiście jadał. Jest wydajniejszy, o dziwo tańszy i da się po nim pozbierać myśli w odróżnieniu od większości zioła.
Tradycyjnie trzepią pył sitem i młócąc kijami, lub machając całymi krzaczorami. Kulki z pyłu lepią brudnymi spoconymi w zwrotnikowym słońcu łapami, ładują w porcje, zawijają w folie, połykają i po przepłynięciu pontonem morza sródziemnego wysrywają.
Więc nieco słabo zjeść coś co przetransportowano w jelitach.
Już niedługo to chyba urywki "jak to jest zrobione" pojawią się w cyklicznych odcinkach na głównej stronie sadistica... W chuj sadystyczny temat, ale gimbaza się podjarała, bo przecież marihułaninen! "Jestem taki dorosły"-"JP" "tak bardzo ponad prawem" i tak dalej. Szpan...
Szkoda życia na takie gówno, ale przyznam, że ładnie zmontował ten film, a i sam proces "produkcji" wygląda interesująco
Iga napisał/a:
same łakocie... delicje
Umm ziółeczko takie dobre , takie pyszne. A tak poważnie to sie nie zesrajcie z tym waszym ziółeczkiem jakie to ono nie jest zajebiste , bo w porównaniu do np kryształu , to zioło jest najgorszym towarem na rynku. Chuja robi ale niedorozwoje sie beda cieszyc " Stary jaki sie czułem spowolniony , masakra , amnezja najlepszy towar..."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów