📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kumpel opowiadał jak kiedys babka na osiedlu wyjeżdzajac z parkingu uszkodziła z pięć może sześć aut. Pyta sie jej (bo jego auto też przeorała) jak pani to zrobiła, przecież ja stałem tak daleko od pani? Nie wiem, mówi, wcisnął mi się gaz i i jakoś tak, nie mogłam sie zatrzymać. To prosze was nie jest jaikiś odosobniony przypadek, zamiast łechtaczki jak w Afryce, dziewczętom powinno się przecinać ścięgno międzuy pizdą a prawą nogą.
Jak USiA to najprawdopodobniej automat , a jak automat to dwa pedały. Jak ona myli je teraz ze sobą to co będzie na starość ?
Ciekawe czy już się zatrzymała
Budynek prima sort przjebala jak Hanka w kartony!!! Hameryka Kur........
Jak mnie grażynka znowu wkurwi, że za daleko wejścia parkuję to odjebię taki manewr
Jak zwykle za kierownicą dziurawiec.
Pięć kamer na metr kwadratowy...
-Szefie, był incydent na naszym drive thru
-Jaki incydent? Przecież my nie mamy drive thru?!
-Już mamy
-Jaki incydent? Przecież my nie mamy drive thru?!
-Już mamy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów