w korku ponad 40 tramwajów, ale po co użyć mózgu;/
w korku ponad 40 tramwajów, ale po co użyć mózgu;/
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiem, że w zasadzie żadno rozwiązanie nie jest ani idealne ani łatwe, ale przyznasz chyba, że jegomość w mundurze stał jak fiut i nei robił nic przez dłuższą część materiału (nie wiem oczywiście co robił wcześniej i później). Takie drobnostki są właśnie powodem całego burdelu. Dla czego policjant będący na miejscu zdarzenia nie może prowadzić czynności powodujących wyjaśnienie / przyśpieszenie postępowania (pomiary, oględziny co kolwiek)i co za tym idzie usuwania skutków wypadku i odblokowania tych 40 tramwajek tylko stoi i...w zasadzie nie robi nic.
Ogarnij ile to jest 40 tramwajów, to już nie jest tylko problem tego miejsca, zaczyna ich brakować w pozostałej części miasta gdzie powiiny być już jakiś czas temu, ludzie nie dojeżdżają gdzie chcieli dojechać. To się nazywa efekt domina o ile się nie mylę więc działania "pod wpływem potrzeby chwili i sytuacji" - przy wykorzystaniu mózgu - powinny mieć miejsce. W końcu zwą nas homo sapiens - człowiek myślący, to nie tytuł ale zobowiązanie!
Owszem czeka, ale jak zauważyłęś nie wiadomo co robi. Zobacz, że znajduje się tam również nadzór ruchu, który musi również przeprowadzić swoje czynności. Zamiast robić afery i przeszkadzać policjantom owy jegomość powinien udać się gdzieś, gdzie mógłby robić coś kreatywnego. Nie cierpię robienia afer z dupy. Kroki się zdarzają, nikt nie robi afer z tego, że buc jeden z drugim się wpierdala z pasa w lewo na pas prosto. Nikt nie robi afer, że kutas jakiś stanie sobie na pasie dla busów i go zablokuje. Natomiast wielką afera jest, gdy policja zabezpiecza miejsce zdarzenia i nie robi tego w 5 minut Trochę powagi i zdrowego rozsądku.
Jak mnie wkurwiają ci hejterzy z kamerkami próbujący udowodnić jaka to policja jest beznadziejna. Ja pierdole zajmij się człowieku własnymi sprawami a nie wścibiasz nos w nie swoje sprawy jak sąsiadka na emeryturze. Co ten bogu ducha winny policjant ma mu kurwa powiedzieć. On jest w pracy wypełnia rozkazy i obowiązki na służbie za marne dwa koła. Po ciul, wdawać się w dyskusje z takim tępakiem z kamerką. Osobiście na miejscu policjanta jebnął bym mu dwa razy przez plecy pałką bo jakie on ma prawo nagrywać go?
pierdole obrońca zwierząt. do budy psie! kszzzzzz......
ma takie prawo bo jest osobą publiczną i sę może nagrywać go przez 24/7
psiska bronii...
jeszcze powiedz że na tuska głosowałeś.
Będzie Bonus...
logika..
jedziecie do pracy,
czy spieszycie po dziecko do przedszkola,
lub po wygraną w totka.
macie pecha jedziecie akurat w jednym z tych 40 tramwai i co?
już wam mówię...
szczekali byście do nich bardziej niż obrońcy krzyża. wkurw by był równy.
więc darujcie sobie te wypracowania w komentarzach.
Bo aż szlak człowieka bierze!
Owszem czeka, ale jak zauważyłęś nie wiadomo co robi. Zobacz, że znajduje się tam również nadzór ruchu, który musi również przeprowadzić swoje czynności. Zamiast robić afery i przeszkadzać policjantom owy jegomość powinien udać się gdzieś, gdzie mógłby robić coś kreatywnego. Nie cierpię robienia afer z dupy. Kroki się zdarzają, nikt nie robi afer z tego, że buc jeden z drugim się wpierdala z pasa w lewo na pas prosto. Nikt nie robi afer, że kutas jakiś stanie sobie na pasie dla busów i go zablokuje. Natomiast wielką afera jest, gdy policja zabezpiecza miejsce zdarzenia i nie robi tego w 5 minut Trochę powagi i zdrowego rozsądku.
Nie wypowiadam się pod tym filmikiem bo akurat można po policjancie pojeździć, chodziło mi bardziej o pewien schemat, że nic w tym kraju się nie dzieje tak jak powinno.
Niby dobrze, ale chujowo.
Pięć za wartką dyskusje.
Ależ tym ludziom się w głowach pojebało o żesz kurwa
ja na miejscu policjanta wjebałbym mu 100 zł za chodzenie po ulicy:D i chuj jakby pyskował to 24 a jakby w drodze pyskował to 48 + las nauczyła by się kurwa nie wtykać nosa w nie swoje sprawy
pierdole obrońca zwierząt. do budy psie! kszzzzzz......
ma takie prawo bo jest osobą publiczną i sę może nagrywać go przez 24/7
psiska bronii...
jeszcze powiedz że na tuska głosowałeś.
Będzie Bonus...
logika..
jedziecie do pracy,
czy spieszycie po dziecko do przedszkola,
lub po wygraną w totka.
macie pecha jedziecie akurat w jednym z tych 40 tramwai i co?
już wam mówię...
szczekali byście do nich bardziej niż obrońcy krzyża. wkurw by był równy.
więc darujcie sobie te wypracowania w komentarzach.
Bo aż szlak człowieka bierze!
Jakoś nie widać aby temu ciulaskowi z kamerą spieszyło się do pracy. Pewnie szedł do bankomatu wypłacić swoje 50zł za odtworzenia z jótuba wkońcu jest bloogerem wręcz bogiem dziennikarzy. Chce aby wszystko poszło szybciej a jeszcze czepia się policjanta, że ludzie przechodzą na czerwonym. Według mnie typowy kretyn do odstrzału.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów