18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
biszkopt666 2012-12-06, 22:06
Po co mają odsunąć się na bok, odblokować ruch, skoro nie muszą?
Zgłoś
wysokogatunkowy 2012-12-06, 22:12
Chłopak jest wkurzony bo do gimnazjum się spóźni.
Zgłoś
~Bambi~ 2012-12-06, 22:23 1
hejcior napisał/a:

Wiem, że w zasadzie żadno rozwiązanie nie jest ani idealne ani łatwe, ale przyznasz chyba, że jegomość w mundurze stał jak fiut i nei robił nic przez dłuższą część materiału (nie wiem oczywiście co robił wcześniej i później). Takie drobnostki są właśnie powodem całego burdelu. Dla czego policjant będący na miejscu zdarzenia nie może prowadzić czynności powodujących wyjaśnienie / przyśpieszenie postępowania (pomiary, oględziny co kolwiek)i co za tym idzie usuwania skutków wypadku i odblokowania tych 40 tramwajek tylko stoi i...w zasadzie nie robi nic.
Ogarnij ile to jest 40 tramwajów, to już nie jest tylko problem tego miejsca, zaczyna ich brakować w pozostałej części miasta gdzie powiiny być już jakiś czas temu, ludzie nie dojeżdżają gdzie chcieli dojechać. To się nazywa efekt domina o ile się nie mylę więc działania "pod wpływem potrzeby chwili i sytuacji" - przy wykorzystaniu mózgu - powinny mieć miejsce. W końcu zwą nas homo sapiens - człowiek myślący, to nie tytuł ale zobowiązanie!

Owszem czeka, ale jak zauważyłęś nie wiadomo co robi. Zobacz, że znajduje się tam również nadzór ruchu, który musi również przeprowadzić swoje czynności. Zamiast robić afery i przeszkadzać policjantom owy jegomość powinien udać się gdzieś, gdzie mógłby robić coś kreatywnego. Nie cierpię robienia afer z dupy. Kroki się zdarzają, nikt nie robi afer z tego, że buc jeden z drugim się wpierdala z pasa w lewo na pas prosto. Nikt nie robi afer, że kutas jakiś stanie sobie na pasie dla busów i go zablokuje. Natomiast wielką afera jest, gdy policja zabezpiecza miejsce zdarzenia i nie robi tego w 5 minut Trochę powagi i zdrowego rozsądku.
Zgłoś
solteck 2012-12-06, 22:29
Uważajcie co piszecie, bo zaraz jakieś 30-letnie trolle na emeryturze będą was ścigać
Zgłoś
peersil 2012-12-06, 23:12 2
Jak mnie wkurwiają ci hejterzy z kamerkami próbujący udowodnić jaka to policja jest beznadziejna. Japierdole zajmij się człowieku własnymi sprawami a nie wścibiasz nos w nie swoje sprawy jak sąsiadka na emeryturze. Co ten bogu ducha winny policjant ma mu kurwa powiedzieć. On jest w pracy wypełnia rozkazy i obowiązki na służbie za marne dwa koła. Po ciul, wdawać się w dyskusje z takim tępakiem z kamerką. Osobiście na miejscu policjanta jebnął bym mu dwa razy przez plecy pałką bo jakie on ma prawo nagrywać go?
Zgłoś
wiktor4024 2012-12-06, 23:36
Ja pierdole, nie widzicie, ze na torowisku stoi autobus? Mogli go zwinac na 24, byloby ciekawiej
Zgłoś
p................y 2012-12-06, 23:51
peersil napisał/a:

Jak mnie wkurwiają ci hejterzy z kamerkami próbujący udowodnić jaka to policja jest beznadziejna. Ja pierdole zajmij się człowieku własnymi sprawami a nie wścibiasz nos w nie swoje sprawy jak sąsiadka na emeryturze. Co ten bogu ducha winny policjant ma mu kurwa powiedzieć. On jest w pracy wypełnia rozkazy i obowiązki na służbie za marne dwa koła. Po ciul, wdawać się w dyskusje z takim tępakiem z kamerką. Osobiście na miejscu policjanta jebnął bym mu dwa razy przez plecy pałką bo jakie on ma prawo nagrywać go?

pierdole obrońca zwierząt. do budy psie! kszzzzzz......
ma takie prawo bo jest osobą publiczną i sę może nagrywać go przez 24/7
psiska bronii...
jeszcze powiedz że na tuska głosowałeś.
Będzie Bonus...

logika..
jedziecie do pracy,
czy spieszycie po dziecko do przedszkola,
lub po wygraną w totka.
macie pecha jedziecie akurat w jednym z tych 40 tramwai i co?
już wam mówię...
szczekali byście do nich bardziej niż obrońcy krzyża. wkurw by był równy.
więc darujcie sobie te wypracowania w komentarzach.
Bo aż szlak człowieka bierze!
Zgłoś
borisklinga 2012-12-07, 0:05 27
up@

jesteś bardziej popierdolony niż Ci wszyscy nad toba razem wzięci
Zgłoś
hejcior 2012-12-07, 0:31 1
Bambi~ napisał/a:

Owszem czeka, ale jak zauważyłęś nie wiadomo co robi. Zobacz, że znajduje się tam również nadzór ruchu, który musi również przeprowadzić swoje czynności. Zamiast robić afery i przeszkadzać policjantom owy jegomość powinien udać się gdzieś, gdzie mógłby robić coś kreatywnego. Nie cierpię robienia afer z dupy. Kroki się zdarzają, nikt nie robi afer z tego, że buc jeden z drugim się wpierdala z pasa w lewo na pas prosto. Nikt nie robi afer, że kutas jakiś stanie sobie na pasie dla busów i go zablokuje. Natomiast wielką afera jest, gdy policja zabezpiecza miejsce zdarzenia i nie robi tego w 5 minut Trochę powagi i zdrowego rozsądku.

Nie wypowiadam się pod tym filmikiem bo akurat można po policjancie pojeździć, chodziło mi bardziej o pewien schemat, że nic w tym kraju się nie dzieje tak jak powinno.
Niby dobrze, ale chujowo.
Pięć za wartką dyskusje.
Zgłoś
P................k 2012-12-07, 1:41
Takie pierdolenie, niech zabezpieczają wpizdu całą drogę...najlepsi są driverzy na trasach...stanie taki na awaryjnych bez trójkąta za sobą w warunkach widoczności zero i kurwa staje się zagrożeniem.
Zgłoś
E................t 2012-12-07, 4:07
zenekpogromca ty "ja bym " ty bys chuja zrobil wiec lepiej idz spac bo ci mama internet odetnie ...
Zgłoś
j................� 2012-12-07, 8:50
Jestem blogerem,proszę udzielić mi wszystkich informacji a następnie zwołać konferencję prasową wygłoszę orędzie do narodu Polskiego....

Ależ tym ludziom się w głowach pojebało o żesz kurwa

ja na miejscu policjanta wjebałbym mu 100 zł za chodzenie po ulicy:D i chuj jakby pyskował to 24 a jakby w drodze pyskował to 48 + las nauczyła by się kurwa nie wtykać nosa w nie swoje sprawy
Zgłoś
Kaszysz 2012-12-07, 9:18
w 7:50 widać jak ciężko pracują
Zgłoś
Giacore 2012-12-07, 9:25 5
przemekzary napisał/a:

pierdole obrońca zwierząt. do budy psie! kszzzzzz......
ma takie prawo bo jest osobą publiczną i sę może nagrywać go przez 24/7
psiska bronii...
jeszcze powiedz że na tuska głosowałeś.
Będzie Bonus...

logika..
jedziecie do pracy,
czy spieszycie po dziecko do przedszkola,
lub po wygraną w totka.
macie pecha jedziecie akurat w jednym z tych 40 tramwai i co?
już wam mówię...
szczekali byście do nich bardziej niż obrońcy krzyża. wkurw by był równy.
więc darujcie sobie te wypracowania w komentarzach.
Bo aż szlak człowieka bierze!

Jakoś nie widać aby temu ciulaskowi z kamerą spieszyło się do pracy. Pewnie szedł do bankomatu wypłacić swoje 50zł za odtworzenia z jótuba wkońcu jest bloogerem wręcz bogiem dziennikarzy. Chce aby wszystko poszło szybciej a jeszcze czepia się policjanta, że ludzie przechodzą na czerwonym. Według mnie typowy kretyn do odstrzału.
Zgłoś
c................r 2012-12-07, 9:40
5:19 słyszałem strzały... panewki w VW remoncik sie szykuje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem