w korku ponad 40 tramwajów, ale po co użyć mózgu;/
w korku ponad 40 tramwajów, ale po co użyć mózgu;/
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A jeżeli byli poszkodowani, to nie mogą ruszyć pojazdu
@up
Wydaje mi się, że co innego jeśli udział w wypadku (czynny) bierze pieszy i pojazd a co innego jeśli w wyniku stłuczki i ostrego hamowania obrażenia ponieśli pasażerowie autobusu. W takim przypadku chyba nie jest problemem (biorąc pod uwagę utrudnienia w funkcjonowaniu części miasta) zrobić odpowiednią dokumentacje, wymierzyć i postawić samochód ciężarowy z naczepą (bo tak się fachowo nazywa autobus bez pasażerów) na bok i puścić ruch tramwajowy.
Bo pomiary się robi 4-6 godzin, następnie kolejne 4 godziny wypisywania protokołów itp. Tak działa ten popierdolony kraj.
nie kraj. kraj nie jest winny, winni ci co siedzą w jego ławie...
policja nie może zjechać
Bambi debilu jeden, policja stoi na ( Znak P-21 " powierzchnia wyłączona z ruchu")Wiec nie przeszkadza w ruchu drogowym
Kurwa a co ci chodzi chcesz zabłysnąć na Sadistic.pl
Ja pierdole normalnie Porażka przez duże P
Bo pomiary się robi 4-6 godzin, następnie kolejne 4 godziny wypisywania protokołów itp. Tak działa ten popierdolony kraj.
@up
Wydaje mi się, że co innego jeśli udział w wypadku (czynny) bierze pieszy i pojazd a co innego jeśli w wyniku stłuczki i ostrego hamowania obrażenia ponieśli pasażerowie autobusu. W takim przypadku chyba nie jest problemem (biorąc pod uwagę utrudnienia w funkcjonowaniu części miasta) zrobić odpowiednią dokumentacje, wymierzyć i postawić samochód ciężarowy z naczepą (bo tak się fachowo nazywa autobus bez pasażerów) na bok i puścić ruch tramwajowy.
chciałbyś wprowadzić w taki sposób ruchome przepisy prawne. Nie zdajesz sobie jaki byłby przez to chaos. Łatwo powiedzieć, pochopnie osadzić, zdjąć autobus i po sprawie. Gorzej jak wyjdzie4 zupełnie co innego niż się wydaje. No ale ruch jest najważniejszy.
Jakby potrafili myśleć to by w policji nie robili.
No tak... zostaje jeszcze biedronka i ten dom weselny na wiejskiej
chciałbyś wprowadzić w taki sposób ruchome przepisy prawne. Nie zdajesz sobie jaki byłby przez to chaos. Łatwo powiedzieć, pochopnie osadzić, zdjąć autobus i po sprawie. Gorzej jak wyjdzie4 zupełnie co innego niż się wydaje. No ale ruch jest najważniejszy.
Wiem, że w zasadzie żadno rozwiązanie nie jest ani idealne ani łatwe, ale przyznasz chyba, że jegomość w mundurze stał jak fiut i nei robił nic przez dłuższą część materiału (nie wiem oczywiście co robił wcześniej i później). Takie drobnostki są właśnie powodem całego burdelu. Dla czego policjant będący na miejscu zdarzenia nie może prowadzić czynności powodujących wyjaśnienie / przyśpieszenie postępowania (pomiary, oględziny co kolwiek)i co za tym idzie usuwania skutków wypadku i odblokowania tych 40 tramwajek tylko stoi i...w zasadzie nie robi nic.
Ogarnij ile to jest 40 tramwajów, to już nie jest tylko problem tego miejsca, zaczyna ich brakować w pozostałej części miasta gdzie powiiny być już jakiś czas temu, ludzie nie dojeżdżają gdzie chcieli dojechać. To się nazywa efekt domina o ile się nie mylę więc działania "pod wpływem potrzeby chwili i sytuacji" - przy wykorzystaniu mózgu - powinny mieć miejsce. W końcu zwą nas homo sapiens - człowiek myślący, to nie tytuł ale zobowiązanie!
Typ powinien zaliczyć pałowanie i się troche nauczyć pokory. Jezeli można mowic o dziennikarstwie w ogole w tak żałosnej odsłonie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów