18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pietrzej 2012-12-07, 9:49 1
Zawsze znajdzie się jakiś pajac co to myśli że jest mądrzejszy od innych. Niech się cieszy że to nie komuna, bo by tak po dupie dostał żeby mu się odechciało zgrywać mądrale.
Zgłoś
Prokurator 2012-12-07, 10:25
Mnie rozśmiesza coś innego, gość coś tam kręcił popierdolił do tej kamerki w końcu chce rozpocząć wywiad od słów "Jestem blogerem, prowadzę blog..." i co on myślał, że gość klęknie i mu pociągnie czy co? Pedalska moda na vlogi
Zgłoś
Xiaq 2012-12-07, 10:39 3
Przeczytałem pare postów i żal mi Was gimbusy!
Nie macie zielonego pojęcia o postępowaniu w takim przypadku a pierdolicie historie jak ze Smoleńska.

Po pierwsze, najdłużej oczekuje się na wyniki badań wszystkich poszkodowanych w kolizji, one zazwyczaj trwają 3-4h i policja wspólnie ze strażą musi stać i czekać, jeżeli którykolwiek poszkodowany odniósł obrażenia i wymaga hospitalizacji dłuższej niż 7 dni praktycznie od razu przystępuję się do zbierania dokumentacji do sprawy. Robienie fotek i pisanie protokołu trwa około godziny(w zależności od rodzaju wypadku). Jeżeli natomiast nikomu nic sie nie stało to Panowie strażacy biorą się za sprzątanie. A Policja jedzie działać dalej.

Tak jest w większości krajów UE idioci i wszystkim to pasuje, tylko oczywiście polaczki mają problemy. Badań nie da się przyspieszyć ze względu na czas potrzebny do opisu ewetualnych uszkodzeń ciała, zopiniowanie stanu ogólnego itp itd.
Zgłoś
j................1 2012-12-07, 10:48 1
typowy polaczek, wszystko mu sie nalezy.
Zgłoś
s................r 2012-12-07, 10:50
Gośc to niezwykły specjalisty, a pewnie w zyciu robol bo prawa nie liznął
Zgłoś
DarthV 2012-12-07, 10:56 1
Tramwaj Warszawa

Tramwaj Łódź

Pozdrawiamy największą wieś nad Wisłą.
Zgłoś
~Bambi~ 2012-12-07, 11:24 2
DarthV napisał/a:

Tramwaj Warszawa
Obrazek
Tramwaj Łódź
Obrazek
Pozdrawiamy największą wieś nad Wisłą.

Akurat Łodzią to byś się tak nie chwalił Bo ni ma czym
Zgłoś
mexirmus 2012-12-07, 12:29
jak sie nazywa ta nutka co leci na poczatku?
Zgłoś
m................x 2012-12-07, 13:19 4
Zgłoś
Max Ibuprom 2012-12-07, 13:39 1
To jak faktycznie musza stać i jest to uzasadnione to wystarczyło powiedziec Panu nadgorliwemu jak wygląda sprawa zamiast mamrotać pod nosem "żeby zamieszania nie robić..." kurwa jaki to jest argument? Czemu polacy tak strasznie nie potrafią ze sobą rozmawiać i odrazu się napuszają zamiast zapytać-odpowiedzieć, uzasadnić jak homo spiens? Jest powód żeby tam stać? To niech krótko i zwięźle ten powód przedstawi, takim tonem żeby się pan bloger odpierdolił, nie ma powodu żeby stać to wypierdalać, ale osobiście nei sądze żeby blokowlai pół miast bez potrzeby...
"bo ja nei mam obowiązku odpowiadać..." nie kurwa, ma usta, mózg a do tego jest osobą publiczną, rodak zadaje pytanie, a szanowny panicz "nie ma obowiązku odpowiadać...: <facepalm> Co za mentalność :/
i jeden i drugi agent zajebiści po prostu... -.-

Biedny ten naród, ludzie tacy dziffni kurwa, wielkie ambicje, wielkie ego i całkowity brak dystansu do siebie, swoich obowiązków... i na każdym kroku "problemiki"... :/
Zgłoś
Orissa 2012-12-07, 15:30
Leci piwo za największy zator jaki widziałam od dłuższego czasu, rekordowy wrocławski zator jaki widziałam od 2007 to chyba 6 albo 7 tramwajów
Zgłoś
Czajol3 2012-12-07, 16:09
mamusia kamerkę kupiła i rodzi się nam nowy Hoffman
Zgłoś
leciptaszek 2012-12-07, 16:45
Bo to jest Polska.Zamiast we wszystkich większych miastach modernizować infrastrukturę to odkłada się wszystko na ostatnią chwilę a później się dziwicie że korki. Marnuje się publiczne pieniądze na projekty które nigdy nie wejdą w życie a później są ogromne nagrody za pracę urzędasów kutasów którzy zamiast pracować to mają jedną wielką przerwę od godz 8 do 14 bo przecież pomimo iż mają pracować 8h i za to jest im płacone to trzeba przecież wcześniej iść do domu, babsztyle urzędasy na zakupy itp. Tak oto następnie narzekacie że korki że niby wina funkcjonariusza a to wszystko zaniedbania u podstaw. Ilu tak zwanych inż od architektury krajobrazu podczas komuny się wzbogaciło nic nie robiąc a teraz siedzą na stołkach urzędniczych i dalej nic nie robią patafiany. Co do gościowi za kamerą należy się mandat za zniesławienie funkcjonariusza podczas służby bo ma się wieśniak za kamerą za nie wiadomo kogo który pewnie z 10 lat wcześniej od obornika został oderwany i ma się za wielkiego blogera
Zgłoś
Pizkes 2012-12-07, 16:51 1
Powiedzcie mi, skąd biorą się takie tępe skurwysyny, które muszą wszystko z zasady negować i tak bardzo nienawidzą Policji. Jakby wam Matkę odjebali, to chcielibyście, żeby ktoś złapał sprawcę, prawda? Nie, ja wiem, zaraz mi powiecie, że sami byście wzięli sprawiedliwość w swoje ręce... boście się, kurwa, za dużo filmów naoglądali i nasłuchali tego hip-hopowego ścierwa, nawołującego do nienawiści wobec Policji(mówię tutaj tylko o tym badziewiu JP itd., nie atakuję samego gatunku)

W minione wakacje, czyli raptem dwa, trzy miesiące temu, odbywałem praktykę w Wojewódzkiej Komendzie Policji, w wydziale Dochodzeniowo-śledczym i powiem wam, że jestem pełen podziwu dla ludzi, których tam spotkałem. Mają cholernie dużo samozaparcia i rozwiązują sprawy, z których właściwie nie ma co składać. Oczywiście, trochę to trwa, ale nie dlatego, ze funkcjonariusze mają wyjebane(choć i tacy się zdarzają, nie mówię, że nie), tylko dlatego, że na pewne sprawy potrzeba czasu... i pamiętajcie, kurwa, że oni nie mają nadludzkich zdolności! To są tacy sami ludzie jak wy! No, z tym, ze mają większe jaja.

Do tego, podczas tych praktyk, rozwiany dla mnie został mit o policjantach burakach, tępakach i ogólnie rzecz biorąc kretynach. Wszyscy, których tam spotkałem, to inteligentni, dobrze wychowani, kulturalni ludzie, którzy swoim IQ biją na głowę kilku z tutejszych baranów razem wziętych!

Swój post kieruję oczywiście do tych wszystkich imbecyli, którzy przypierdalają się, nie wiadomo o co.
Zgłoś
Besiek 2012-12-07, 17:05
Film stary jak świat... Na miejscu policjanta, wpier... bym pod jakimkolwiek pretekstem temu nieukowi mandat za cokolwiek, a jak dalej by kozaczył to go na dołek... ;]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem