📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie chcesz wiedzieć ile na to idzie
Gdyby nie chciał to by nie pisał, że jest ciekaw Kurwa wiadomo, że "panny" polecą jak na świeże mięso...
"Po ślubie nie ma żadnych zobowiązań"....czyli albo ślub jest po to, żeby jakiś siny dostał oficjalnie stały pobyt, albo potrzebują szmaciska do bicia dla szwagrów. Tak czy owak, lachony, które się na to skuszą, będą później jojczeć, że są maltretowane przez małżonka...i o to chodzi, i o to chodzi.
Jakby wam jakaś baba dawała 25 tysiaków za fikcyjny ślub, to pierwsi w kolejce byście stali.
SteelMike napisał/a:
Jakby wam jakaś baba dawała 25 tysiaków za fikcyjny ślub, to pierwsi w kolejce byście stali.
No nie wiem... Dosypie ci gówna do piwa budzisz sie bez nerki i 25kantów... Albo jeszcze z kondonem w dupie i oglądasz filmik z sex maratonu własnej dupy 100 pedałów po 100euro...
Nie każdy rzuca się na ślepo na jakieś gówna... Facet ma mózg i potrafi go używać, a ta cała iza ma pewnie na imię "Roman & Ahmed - jebiemy naiwnych"
ProVVe napisał/a:
No nie wiem... Dosypie ci gówna do piwa budzisz sie bez nerki i 25kantów... Albo jeszcze z kondonem w dupie i oglądasz filmik z sex maratonu własnej dupy 100 pedałów po 100euro...
Nie każdy rzuca się na ślepo na jakieś gówna... Facet ma mózg i potrafi go używać, a ta cała iza ma pewnie na imię "Roman & Ahmed - jebiemy naiwnych"
Ja pierdole. Taka akcja ma na imię - kupujemy obywatelstwo przez ślub, a potem rozwód. Nikt Cię nie wyrucha, nikt nerki nie wytnie. Idziesz na ślub, bierzesz kasę, po jakimś czasie rozwód i każdy jest zadowolony.
up- pewnie,że musi sie jakoś nazywać . nikt by się chyba nei pisał na akcje"wycinamy nery" itp
Sprawa dość powszechna w UK. Na BBC leci seria programów na ten temat. Policja zawsze stara się wywęszyć takie wałki i dobrze im idzie.... I zamykają w razie wpadki obie strony..
A tak na marginesie to cena za takie coś jest zawsze oferowana w granicach 10.000 Funtów (opierając się na wspomnianym wcześniej programie) wiec ''Izabela'' to niezla interesiara... A takich co wize potrzebują pelno... Udanych łowów Iza!! czyt. GIŃ
A tak na marginesie to cena za takie coś jest zawsze oferowana w granicach 10.000 Funtów (opierając się na wspomnianym wcześniej programie) wiec ''Izabela'' to niezla interesiara... A takich co wize potrzebują pelno... Udanych łowów Iza!! czyt. GIŃ
@2up a to nie powinno być raczej skierowane do Angielek? jaki sens ma placić za ślub z Polką, która nie ma angielskiego obywatelstwa? a do tego IZA napisała Anglii przez jedno i
Z pewnością pojadą te co im się powodzi w tym naszym pięknym...
Cytat:
Po pierwsze po zawarciu małżeństwa otrzymuje polskie obywatelstwo więc nie będzie miał problemu z wizami itp.
Po drugie oni płacą od 10 000£ do 20 000 tyś było kiedyś ogłoszenie na polskim forum z Anglii jak znajdę to dodam
Swoją drogą trzeba być ostatnim scierwem żeby się na to zgodzić brak szacunku dla szmat
Fikcyjne małżeństwa są nieważne. Tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów