Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kinio7777 2023-08-29, 19:19 1
Rozmowa dwóch debili i tyle..
Zgłoś
kwas79 2023-08-29, 19:31 1
Mogli się przynajmniej wymienić Tymbarkami.
Zgłoś
PhantomMask 2023-08-29, 21:33 1
Tak panie i panowie, podcierając dupę papierem pomyślmy o tych wszystkich bohaterach, którzy w pocie czoła dostarczają go do sklpu.
Zgłoś
p................k 2023-08-29, 21:38 2
PiotrusCinek88 napisał/a:

Widać jakie głebokie procesy zachodziły w głowie łysego

Tam była szybka analiza czy pruć się dalej i ryzykować wpierdol czy spróbować udawać idiotę, że niby nie było sytuacji konfrontacyjnej i oszukiwać samego siebie, że się wyszło z twarzą
Zgłoś
jijal23371 2023-08-29, 22:22 1
Łysy ma oponę przybitą więc gdzie ma jechać? Łysy zobaczył że ma doczynienia z debilem-pieniaczem, youtuberem amatorem i po chwili zastanowienia uznał, że idzie rozwiązywać realny problem jaki ma z kołem.
Zgłoś
kryptonowa_laska 2023-08-29, 22:59 2
jijal23371 napisał/a:

Łysy ma oponę przybitą więc gdzie ma jechać? Łysy zobaczył że ma doczynienia z debilem-pieniaczem, youtuberem amatorem i po chwili zastanowienia uznał, że idzie rozwiązywać realny problem jaki ma z kołem.

Gdyby nawet, to kawałek może podjechać i tak się ustawić, żeby zwolnić chociaż pół pasa drogowego....
Zgłoś
BeardedBastard 2023-08-29, 23:22
Kierowca zawodowy.....nie to, żebym miał do wszystkich to,że TIRzaki to emocjonalne spierdoliny umysłowe ale większość z nich jest nimi na pewno...
Zgłoś
rufusso 2023-08-29, 23:33 5
tyle krzyków i wyzwisk a na koniec dnia kazdy z nich naszczał do swojej buteleczki.
Zgłoś
two_fourths 2023-08-29, 23:38
większość kierowców tirów to spierdoliny umysłowe.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-08-30, 0:26 2
jijal23371 napisał/a:

Chyba chuja przebitego. W Niemczech to patologia, stają tak czasem dwóch albo nawet trzech, wszyscy na awaryjnych i niby każdy ma problem z kołem? Szczególnie wieczorami. Czasem nawet nie widać takiego chuja zza zakrętu, chcesz się rozpędzić zanim wjedziesz, a nie ma miejsca bo pan patotirowiec sobie odpoczywa. Nie wiem, czy oni tak kurwa parkują całą noc? Policja powinna ich ostro jebać.

~VeIture napisał/a:

Pod filmem był komentarz, że ponoć to częsta sytuacja gdzie stają tak przed albo na wylocie i idą się wysrać albo wyszczać bo na parkingu nie było miejsca aby zaparkować więc na wyjebce sobie tak stają aby się wysrać na pobocze.

Dokładnie tak jest, potwierdzam. Jeżdżę dużo po Niemczech i jakimś cudem to zawsze tiry na polskich numerach, czasem jeszcze jakiś Rumun się trafi.
Zgłoś
willoo 2023-08-30, 2:27 1
Od nie pamiętam kiedy towarzyszy mi myśl, że niektórym kierowcom cięzarówek wydaje się, że mają swój własny kodeks drogowy
Zgłoś
mazga50 2023-08-30, 4:55
PiotrusCinek88 napisał/a:

Widać jakie głebokie procesy zachodziły w głowie łysego

Raczej buforował informacje, bo mu CPU nie nadążało przetwarzać.
Zgłoś
pietrucha 2023-08-30, 8:57
Kuweciorze jeb***, jak oni mnie na drodze. wkurwia... Raczyska autostrafowe brudasy tfu
Zgłoś
MJLuva 2023-08-30, 9:01
kierowcy samochodów ciężarowych to jakiś szczególnie głupi gatunek ludzi. Jak już się nie da rady zostać policjantem, to idziesz i robisz prawo jazdy na kategorie C
Zgłoś
~Velture 2023-08-30, 9:45 1
MJLuva napisał/a:

kierowcy samochodów ciężarowych to jakiś szczególnie głupi gatunek ludzi. Jak już się nie da rady zostać policjantem, to idziesz i robisz prawo jazdy na kategorie C

Nie. Jak do policji nie przyjmą to do straży miejskiej idą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem