📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Wyjebuj" - to chyba zagłębiok jakiś.
Kolega bez włosów chciał bardziej pobluzgać, ale jak zobaczył że rozmówca nie boi się sztangi to tylko jedno K*rwa mu się wymsknęło. Potem się zastanawiał i uznał że więcej jest przeciw kontynuowaniu dyskusji
to jest ten moment kiedy dochodzi do łysego że gostek ma racje
Dobrze mu powiedział, debil stanął na samym początku wlotu drogi i jeszcze innym każe omijać, przy czym by złamali przepisy drogowe i narazili siebie i innych na niebezpieczeństwo. Łysy plastiki do zwrotu.
Łysa pała ma zjebany łeb
Tobiahus96 napisał/a:
Dobrze mu powiedział, debil stanął na samym początku wlotu drogi i jeszcze innym każe omijać, przy czym by złamali przepisy drogowe i narazili siebie i innych na niebezpieczeństwo. Łysy plastiki do zwrotu.
Pod filmem był komentarz, że ponoć to częsta sytuacja gdzie stają tak przed albo na wylocie i idą się wysrać albo wyszczać bo na parkingu nie było miejsca aby zaparkować więc na wyjebce sobie tak stają aby się wysrać na pobocze.
Poradnik jak powiedzieć komuś "spierdalaj" tak, by ten poczuł ekscytacje na myśl o czekającej go podróży.
saves napisał/a:
Poradnik jak powiedzieć komuś "spierdalaj" tak, by ten poczuł ekscytacje na myśl o czekającej go podróży.
Chyba za dużo chujowych filmów się naoglądałeś. Poza tym, tam chyba chodziło o to czym jest dyplomacja, a tu powiedział do niego "wypierdalaj", więc ma się to nijak do tego.
brawo dla nagrywka, te koorvy na mopach tak czasem stają, a ty weź i kombinuj.
chuj że sam się narażasz na chuj wie co, on przecież wiezie bułki!!!111
chuj że sam się narażasz na chuj wie co, on przecież wiezie bułki!!!111
Łysy się zesrał na fioletowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów