Brawura i brak rozsądku tego kierującego sprawiły, że stworzył poważne zagrożenie na drodze. Po analizie nagrania przesłanego przez internautę, policjanci zatrzymali pirata drogowego. Okazał się nim 49- letni mieszkaniec Mławy. Jadąc ul. Warszawską, wyprzedzał pojazdy w miejscu niedozwolonym, na skrzyżowaniu dróg oraz przejściu dla pieszych – a to wszystko na odcinku drogi, na której obowiązuje ograniczenie prędkości do 40 km/h. Kierowca został ukarany mandatem w wysokości tysiąca złotych, 35 punktów karnych i stracił prawo jazdy."
Brawura i brak rozsądku tego kierującego sprawiły, że stworzył poważne zagrożenie na drodze. Po analizie nagrania przesłanego przez internautę, policjanci zatrzymali pirata drogowego. Okazał się nim 49- letni mieszkaniec Mławy. Jadąc ul. Warszawską, wyprzedzał pojazdy w miejscu niedozwolonym, na skrzyżowaniu dróg oraz przejściu dla pieszych – a to wszystko na odcinku drogi, na której obowiązuje ograniczenie prędkości do 40 km/h. Kierowca został ukarany mandatem w wysokości tysiąca złotych, 35 punktów karnych i stracił prawo jazdy."
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, andrewjar ty jesteś dziecko przechodzące na pasach, zapierdalając zwracasz na wszystko uwagę, gdyby ta ciężarówka tylko musła hamulec, i jeśli prowadzący renówkę ogarnia, zacząłby hamowac. ale skoro ciężarówka nie hamuję to "dlaczego ja mam hamować" ?wiem że koleś ostro pojechał po bandzie, ale bez jaj.. a po drugie.. zajebiścię się tu robi.. coraz wiecej podpierdalaczy..
i już komentarze znikają.. -.-
Dr. andrewjar ?
i jakiś ból dupy wyczuwam... na codzień tico czy matizem śmigasz?
Zwykły użytkownik sadola. Na co dzień do wyboru VW Passat TDi Kurwa lub Yamaha R6
-.- następny..
"TDi Kurwa" ?? wiesz że miejsce diesla jest na polu? a nie na drodze..
A kto powiedział że tym śmigam po ulicach BTW dla mnie super auto.
andrewjar dla przypomnienia: "Na co dzień do wyboru VW Passat TDi Kurwa lub Yamaha R6 " czy tylko pochwalić się chciałeś paskiem ??
fantomasik zawsze przechodzisz przez pasy na twardziela? nie rozglądasz się czy na danym pasie nic nie zapierdala ;>?
-.- następny..
Zawsze, bo liczę, że będę warzywem i dostanę zajebiste odszkodowanie od takiego idioty jak ty. JEST OGRANICZENIE DO 40KM/H W MIEJSCU GDZIE SĄ DWIE KURWA SZKOŁY!! Jeśli tego nie rozumiesz, to idź się zabij. Zrobisz przysługę temu krajowi i temu społeczeństwu.
Nie dość, że wyjeżdżasz do gościa z pojebanymi tekstami typu "jeździsz matizem" albo "chwalisz się paskiem", jakby to miało jakiś związek z filmem, to jeszcze bronisz tego skurwiela w megance.
Sam lubię zapierdalać, ale staram się robić to w ramach jakiegoś rozsądku, a z drugiej strony mam świadomość, że jak mnie jebną na foto/wideo/suszarę, albo sam jebnę w kogoś/coś to mogę mieć pretensje tylko do siebie, a nie biadolić.
PS Tak, jestę ekspertę
PPS Z twoich wypowiedzi wynika, że rower - TO MAX, na co cię stać...
poza tym czemu tam nie ma fotopstryczka? zajebałoby mu fotke na drugim pasie to by dostał to samo.
Ale fotopstryczek stoi na końcu prostej bo zarabia na sukienki premiera
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów