Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twoja glupota jest szalenie intrygujaca. Rzadko spotyka sie takich daunow, wiec wchodze w temat znowu... dla beki...XD
Ty wiesz ze to ty decydujesz o predkosci rowera? ... czy t ez moze twoj rower wie jakim jestes debilem i decyduje za ciebie?
Jesli chodzi o "refleks" .... dostawczak jedzie czesciowo po rowerym pasie przez doslownie piec sekund . Kazdy o trzy-cfyfrwym IQ ograniczylby zaufanie i przez te piec sekund chamowal a nie pedalowal bardziej.
Ty najwyrazniej jestes deklem ktory widzac zagrozenie na drodze, przyspiesza. Wiec pytanie "Jak ty sobie w życiu radzisz" zadane przez takiego glaba jak ty zrobilo mi niedzielny wieczor. XDDD
Ty imbecylu nawet słowa "hamować" nie potrafisz napisać poprawnie, a najwięcej masz do powiedzenia o tej czynności!
Ty imbecylu nawet słowa "hamować" nie potrafisz napisać poprawnie, a najwięcej masz do powiedzenia o tej czynności!
Ok paziu, dla eksperymentu zadam ci pytanie i chcialbym zebys na nie odpowiedzial.
Co ma zapomnienie pisowni danego slowa w ojczystym jezyku do zdolnosci hamowania i oceny sytuacji na drodze? Czy zeby np jezdzic efektywnie w Austalii potrzebuje znajomosci pisowni slowa hamowac zeby tu efektywnie hamowac?
Zapomniales w swoim zesraniu sie o finezji ? czy tez zawsze jestes durniem mieszajacym proste kategorie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów