Można się śmiać z kiboli jak mówią, że tylko oni będą się za nas napierdalać z przyjezdnymi w razie czego ale coś w tym jest. Jakby u nas potworzyły się takie gangi to na pewno internauci się nie skrzykną żeby się postawić.
Można się śmiać z kiboli jak mówią, że tylko oni będą się za nas napierdalać z przyjezdnymi w razie czego ale coś w tym jest. Jakby u nas potworzyły się takie gangi to na pewno internauci się nie skrzykną żeby się postawić.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak podaje policja (której tam nie ma) powód ich zachowania wywołał atak na 16 letniego czeczena? czeczeńca? jeden chuj, przez jakiegoś dilera...
Inne źródła podają że jest to wojna pomiędzy dwoma gangami: Arabskim i Czeczeńskim
Póki co nie ma zbyt wielu informacji i nikt nie potrafi tego opanować.
Dla przypomnienia wszytskim później artykul opisujący sytuację parę lat wstecz. Kibice Ruchu bronią na plaży kobiety przed pijanymi, agresywnymi meksykancami
natemat.pl/71949,meksykanie-zaatakowali-kibole-pobili-mowimy-jak-bylo-...
Więc nie pierdolcie, bo kibice to jedyna grupa która nie zważając na konsekwencje będzie się napierdalac z brudasami. I jedyna nadzieja w pojebanych czasach LGBTeuroRTVagd
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Przypominam sytuację sprzed kilku lat, kiedy to na plaży nad polskim morzem, to kibice Ruchu Chorzów stanęli w obronie kobiet i przegonili pijanych i agresywnych meksykańcow. Meksykańskie brudasy dostały wtedy nie zły wpierdol
natemat.pl/71949,meksykanie-zaatakowali-kibole-pobili-mowimy-jak-bylo-...
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?W sytuacji kryzysowej, kiedy przyjdzie czas konfrontacji, to właśnie kibice i cała hooliganka będzie się za Nas wszytskich napierdalac z brudasami. Pokazali to nie raz. Przypominam, że mamy jednych z najlepszych na świecie hooliganek. Organizacja, sila, sztuki walki
Dla przypomnienia wszytskim później artykul opisujący sytuację parę lat wstecz. Kibice Ruchu bronią na plaży kobiety przed pijanymi, agresywnymi meksykancami
Więc nie pierdolcie, bo kibice to jedyna grupa która nie zważając na konsekwencje będzie się napierdalac z brudasami. I jedyna nadzieja w pojebanych czasach LGBTeuroRTVagd
Pożyjom- uwidim, jak mawiali starożytni rzymianie.
Jak jednak podtrzymuję moją wcześniejszą opinię. Nie wierzę w tych tchórzy bez mózgu i honoru.
Trzeba będzie zrobić zapas musztardy.
Tej musztardy nie da się jeść, ona się kurwa nadaje jedynie do sosów i marynat... więc nie schodzi jak Sarepska.
A co do filmu... huj wie o huj tam chodzi, ale jak dalej PIS będzie ściągał ukrów, u nas będzie podobnie. Może zamiast maczet będą widły...
Już pisałem w ostatnim poście, jedyną grupą społeczną, która się będzie za Nas napierdalac z takim właśnie brudnym, ciapatym bydlem jak na filmie powyżej, będą właśnie KIBOLE....
ja pierdole jaki zjeb
Już pisałem w ostatnim poście, jedyną grupą społeczną, która się będzie za Nas napierdalac z takim właśnie brudnym, ciapatym bydlem jak na filmie powyżej, będą właśnie KIBOLE. Na szczęście, mamy jednych z najlepszych na świecie hooliganów.
Przypominam sytuację sprzed kilku lat, kiedy to na plaży nad polskim morzem, to kibice Ruchu Chorzów stanęli w obronie kobiet i przegonili pijanych i agresywnych meksykańcow. Meksykańskie brudasy dostały wtedy nie zły wpierdol
widzę że stulejka ci się podnosi na myśl o kibolach walczących z najeźdźcami, choć prawda będzie zgoła inna
Jakby u nas potworzyły się takie gangi to na pewno internauci się nie skrzykną żeby się postawić.
Z racji tego, że reszta wytłumaczyła Ci, że kibole są bezużyteczni, to ja dorzucę swoje trzy grosze: problem taki sam jak w stanach teraz. Dzicz się panoszy, a normalni ludzie nie reagują nie dlatego, że się boją dziczy, tylko dlatego, że jak wszystko się skończy to policja ich zamknie razem z dziczą. Ludzie w Stanach, którzy zastrzelili szabrowników wpierdalających się im do sklepów zostali aresztowani przez policję pod zarzutem morderstwa. I TO W STANACH - u nas aresztują Cię za postrzelenie nożownika, który napadnie Cię w ciemnej uliczce. Ziobro coś próbował zrobić, ale wciąż ustawa o obronie koniecznej jest w dupie. W Kato koleś postrzelił patusa w obronie własnej i poszedł siedzieć z automatu. Ludzie wiedzą, że państwo nie pozwala im się bronić, więc nic nie robią.
Tej musztardy nie da się jeść, ona się kurwa nadaje jedynie do sosów i marynat... więc nie schodzi jak Sarepska.
A co do filmu... huj wie o huj tam chodzi, ale jak dalej PIS będzie ściągał ukrów, u nas będzie podobnie. Może zamiast maczet będą widły...
Kwestia gustu. ja na przykład bardzo lubię musztardę z Dijon ze względu na to, że bazą jest ocet winny. a nie spirytusowy. Dla odmiany, Sarepskiej używam do marynowania polędwicy wieprzowej. Są dwa główne typy musztardy francuskiej "drobno mielona" i z całymi ziarnami gorczycy i można je stosować do różnych celów. Drobno mieloną używam normalnie do smarowania wędlin, "grubej" rzeczywiście głównie do pieczeni i marynat, ale parówki z nią też zjem i dorzucam do np. śledzi w oleju.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów