18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Przy takiej liczebności i braku hamulców tej dziczy tylko napalm by pomógł na tą szarańczę.

Można się śmiać z kiboli jak mówią, że tylko oni będą się za nas napierdalać z przyjezdnymi w razie czego ale coś w tym jest. Jakby u nas potworzyły się takie gangi to na pewno internauci się nie skrzykną żeby się postawić.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
żmij 2020-06-15, 18:45 9
Barnellini napisał/a:

Można się śmiać z kiboli jak mówią, że tylko oni będą się za nas napierdalać z przyjezdnymi w razie czego ale coś w tym jest. Jakby u nas potworzyły się takie gangi to na pewno internauci się nie skrzykną żeby się postawić.

Co ty pierdolisz? Te matoły na pewno nie będą się z nimi napierdalać. Raczej pohandlują narkotykami i kradzionym sprzętem. Pustych łbów nie nadstawią, pedały jedne.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
banerr 2020-06-15, 19:03
Najwyżej dupy nadstawią.
Zgłoś
Barnellini 2020-06-15, 19:10 5
żmij napisał/a:

Co ty pierdolisz? Te matoły na pewno nie będą się z nimi napierdalać. Raczej pohandlują narkotykami i kradzionym sprzętem. Pustych łbów nie nadstawią, pedały jedne.

A kto w takim razie? Wędkarze kurwa?

Fuck lefties!!!
Zgłoś
żmij 2020-06-15, 19:14 5
Barnellini napisał/a:

A kto w takim razie? Wędkarze kurwa?

Kurwa nikt. Ja już jestem za stary, a młodzież nie skoczy w pojedynkę na kilku. Dlatego właśnie nie możemy ich tutaj wpuszczać.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
paero123 2020-06-15, 19:34 3
Tak, będą się napierdalać, już to widzę. Chyba, że jakieś imigranckie przedszkole najadą i wpiedolą kilku czarnym dzieciakom.
Jakoś ci francuscy faszyści od Le Pena czy inne brytyjskie od Mosleya, o niemieckich neonadludziach nie wspominając, skutecznie unikają miejsc no-go w swoich haimatach/homelandach tylko gdzieś hailują po lasach i piwnicach.
I żeby była jasność - nie mówię o spokojnych, pracujących, asymilujących się uchodźcach/imigrantach tylko o tych wszystkich inzynierach z dyplomem daj-daj.
Zgłoś
garota 2020-06-15, 19:57 14
Poczekajcie aż zajebią u nas ukraińca. Ci zajebańcy panoszą się tak samo, są wszędzie i większość lata z kosami a wielu ma broń palną. Czarnuchów nie na wpuszczaliśmy ale za to innego robactwa mamy pod dostatkiem. Więc lećcie na olx kupować broń czarno prochową, bez pozwolenia a robi dziury jak nowoczesna. Ostatecznie lepszy rydz niż nic. Ostatecznie kusze ze słowacji też pięknie podziurawią skurwysynka jakiejkolwiek maści.

Btw. co do kibiców raz poszedłem na zadymę, totalnie przypadkiem, i stałem w grupie 100+- łbów. Groźne chłopaki rzucali kamieniami i butelkami ale jak ruszyło na nich 10 policjantów wszyscy spierdolili. Dobrze że mały gnojek byłem to po prostu policaje myśleli że się chyba zgubiłem, i lekkim kopem w dupę wskazali mi drogę do domu. Jakoś żaden kibol madafaka mnie nie bronił. Chuj w dupę tym debilom.
Zgłoś
Barnellini 2020-06-15, 19:59 2
paero123 napisał/a:

Tak, będą się napierdalać, już to widzę. Chyba, że jakieś imigranckie przedszkole najadą i wpiedolą kilku czarnym dzieciakom.
Jakoś ci francuscy faszyści od Le Pena czy inne brytyjskie od Mosleya... tylko gdzieś hailują po lasach i piwnicach.
.

żmij napisał/a:

Kurwa nikt. Ja już jestem za stary, a młodzież nie skoczy w pojedynkę na kilku. Dlatego właśnie nie możemy ich tutaj wpuszczać.

W sumie może i macie rację. Ale jak już rząd się zmieni i wpuszczą tu to dziadostwo to jakoś będzie trzeba się bronić. Ciężko mi się pogodzić z tym, że prędzej czy później u nas też będzie taki burdel jak na zachodzie.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
kuba6969masochista 2020-06-15, 20:03 1
garota napisał/a:

Poczekajcie aż zajebią u nas ukraińca. Ci zajebańcy panoszą się tak samo, są wszędzie i większość lata z kosami a wielu ma broń palną. Czarnuchów nie na wpuszczaliśmy ale za to innego robactwa mamy pod dostatkiem. Więc lećcie na olx kupować broń czarno prochową, bez pozwolenia a robi dziury jak nowoczesna. Ostatecznie lepszy rydz niż nic. Ostatecznie kusze ze słowacji też pięknie podziurawią skurwysynka jakiejkolwiek maści.
Btw. co do kibiców raz poszedłem na zadymę, totalnie przypadkiem, i stałem w grupie 100+- łbów. Groźne chłopaki rzucali kamieniami i butelkami ale jak ruszyło na nich 10 policjantów wszyscy spierdolili. Dobrze że mały gnojek byłem to po prostu policaje myśleli że się chyba zgubiłem, i lekkim kopem w dupę wskazali mi drogę do domu. Jakoś żaden kibol madafaka mnie nie bronił. Chuj w dupę tym debilom.

Dziękuje bardzo za info. z tą kuszą. Prochowce teraz są po wykupowane, ale ta kusza to może być coś.
Zgłoś
żmij 2020-06-15, 20:32 3
kuba6969masochista napisał/a:

Dziękuje bardzo za info. z tą kuszą. Prochowce teraz są po wykupowane, ale ta kusza to może być coś.

Miej tylko na uwadze to, że kusze są w Polsce totalnie nielegalne.
Prościej i bezpieczniej kupić na Słowacji lub w Czechach czarnoprochowiec.

Albo w Polsce dobry łuk bloczkowy + trochę treningu.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Barnellini 2020-06-15, 20:57 1
Poniżej pełny film. W 1:08 algierczyk brocząc krwią zwisa z samochodu. Cały rozpierdol jest pomiędzy algierczykami i czeczenami (celowo z małych liter) bo Ci pierwsi zrobili coś 16-letniemu czeczenowi.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
regrantho 2020-06-15, 22:42 1
Witam, odkupię tą czarną BMW e60. Proszę o info na priv. Pozdrawiam.
Zgłoś
Adrian649 2020-06-15, 23:00 1
Opowiem wam żart:

Francja.
Zgłoś
maddog77 2020-06-15, 23:33
Algierczycy nie wiedzą w jakie gówno wdepnęli nie bez przyczyny Czeczeni byli elitarnymi siłami ISIS...dodajcie do tego rodową zemstę i będzie niezła rzeźnia...nic tylko popcorn szykować.
Zgłoś
Salomonkrol 2020-06-16, 0:13
Skończcie już pierdolic. Jakoś w Anglii kibice potrafili się skrzyknac I chronić pomników a tam kibice to browar fansi, którzy idą się najebac I zrobić dym bo bez alkoholu im brak odwagi. U nas jest zupełnie inna liga I zdecydowanie lepsza organizacja. Na sadisticu każdy jest ekspertem I każdy wie jak najlepiej co by się stało siedząc przed monitorem. Już nawet widziałem wysyp samców alfa co twierdzili, że zawodnicy bijacy się na ringu to pedalstwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów