📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Fajne zdarzenie . Tylko kamerzystka debilka filmuje w pionie bo nie opanowała poziomego chwytu na telefonie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
15 zabitych? Co za pech, skała stała miliony lat...
No weź przecież katolicy liczą świat od narodzin zbawiciela to tylko 2 tys lat a ty mówisz o milionach heretyku xD
Quassar napisał/a:
No weź przecież katolicy liczą świat od narodzin zbawiciela to tylko 2 tys lat a ty mówisz o milionach heretyku xD
a kto powiedział, że on jest katolikiem debilu?
OpenStreetMaps napisał/a:
Fajne zdarzenie . Tylko kamerzystka debilka filmuje w pionie bo nie opanowała poziomego chwytu na telefonie.
Sam jesteś debilem. Pionowe ujęcie jak rzadko gdzie akurat tutaj pasuje.
Quassar napisał/a:
Nie liczą świata, tylko lata w kalendarzu
pazuzu napisał/a:
1 zabity 15 rannych
Zabity to chyba ten co tuż przed pierdolnięciem wyskoczył z białej łódki wprost pod tą sklałę.
No nikt nie powiedział, tak jak Tobie o pojęciu „ironia”.
Wygląda że to wina Tuska i Kaczyńskiego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów