Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby to z nich sie śmiali to Ty byś teraz nie miał bólu dupy
bo nie mam , tylko nie bedzie mi tu jechał 6 cio letni mokry partacz z niemieckim paszportem
bo nie mam , tylko nie bedzie mi tu jechał 6 cio letni mokry partacz z niemieckim paszportem
Sosnowiec jest bardziej niemiecki niż cała reszta Polski razem wzięta buraku.
A tyyy jesteś guupi!
naprawde teraz po twoim pojeździe pękła mi psychika i spierdalam mokry łbie wykończyłeś mnie , kapituluje ,
naprawde teraz po twoim pojeździe pękła mi psychika i spierdalam mokry łbie wykończyłeś mnie , kapituluje ,
Uśmiałem się z Ciebie jak z każdego Sosnowskiego pionka.
Sosnowiec jest bardziej niemiecki niż cała reszta Polski razem wzięta buraku.
buraka to masz za paznokciami jak starej i trzem siostrom pomagasz na cały tydzien zupe dla starego do kopalni przygotowywać ,
idź już stąd na tory albo cuś
buraka to masz za paznokciami jak starej i trzem siostrom pomagasz na cały tydzien zupe dla starego do kopalni przygotowywać ,
idź już stąd na tory albo cuś
Jak widać Sosnowiec.
a i tak na was niemieckie pierdolone mokre łby z familoków i nie tylko mam wyjebane ide spać bo nie mam jak wy na popołudnie do kopalni czy na hutę
Tylko na 8 na przyrodę.
Jak widać Sosnowiec.
ps . miałem twoją siostrę
Tylko na 8 na przyrodę.
he he gimnazjum wzywa wujka szwejka , nara mokry
ps . miałem twoją siostrę
he he gimnazjum wzywa wujka szwejka , nara mokry
Nie mam siostry, może to Twoja była jednak? Nie mniej życze powodzenia na kartkówce i nie upij się Shandym.
Tylko na 8 na przyrodę.
Kurwa jak żeś ty to zrobił? 24 godziny jesteś członkiem i 54 posty? :I Coś mi tu śmierdzi... a nie sory to z Sosnowca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów