📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Sosnowiczanie"
powinieneś lub powinnaś co bardziej prawdopodobne w ryja dostać za tego nicka.
kolejny wilgotny hanys albo inny niedojeb
zwirz13 napisał/a:
powinieneś lub powinnaś co bardziej prawdopodobne w ryja dostać za tego nicka.
Kolejny z Sosnowca.
Sosnowiec_jest_be napisał/a:
Kolejny z Sosnowca.
ta z Sosnowca wilgotniaku
lepiej tam niż z hanysowa gdzie szczacie na korytarzach i śmierdzicie wilgocią ! ssij mi
hahah jak zrobiłem komentarz o sosnowcu to gośc zmienił tytuł
zwirz13 napisał/a:
ta z Sosnowca wilgotniaku
lepiej tam niż z hanysowa gdzie szczacie na korytarzach i śmierdzicie wilgocią ! ssij mi
I wyszło szydło z worka. Może i szczamy na korytarzach i smierdzimy wilgocią, ale nikt z nas nigdy nie będzie się prosil żeby ssac mu kutasa tak jak to Ty królu z Sosnowca masz w zwyczaju.
@Stratvenger tytuł był taki od początku.
@ 2 up
przecież nie prosze tylko rozkazuje wilgotniaku, podetrzyj sie
zwirz13 napisał/a:
@ 2 up
No macie w Sosnowcu podział na kasty, więc nie zdziwiłbym się jeśli mialbyś na utrzymaniu jakichś żulów którym możesz kazać żeby ci obrobili pałę.
Sosnowiec_jest_be napisał/a:
No macie w Sosnowcu podział na kasty, więc nie zdziwiłbym się jeśli mialbyś na utrzymaniu jakichś żulów którym możesz kazać żeby ci obrobili pałę.
ha ha , jesteś w błedzie wilgotny brudzie
kasty to wy macie :
- wilgotny
- bardziej wilgotny
- kradziej wungla
- mokry kradziej wungla ....
idz sie połuż niedomytku z 6 braćmi i 3 siostrami do familoka i podwiń wilgotne tapety na noc , a rano staremu nie zapomnij do kopalni pomsarować kromy smalcem ! i starej zeszyć wora na puszki !
Jednak kupno popcornu dzis bylo swietnym pomyslem, kontynuujcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów