WS46 napisał/a:
Ja pierdole... Co za charakter zjebany
Jakbyś takie pierdoły anty-Polskie zaczął opowiadać ludziom na ulicy to raczej nie zostałbyś miło przywitany popaprańcu.
Te twoje gadanie na nas nie działa zboczeńcu z LGBT (już Ci kiedyś napisałem żebyś zmienił te swoje zdjęcie profilowe) - tam możesz rozpowiadać swoje brednie bo to anarchistyczne towarzystwo często parające się tym co szkodzi społeczeństwu, które ma w chuju czy Polska będzie istnieć czy nie...
Jak chcesz żeby ludzie tutaj względnie na poważnie Cię traktowali, po pierwsze - zmień język bo nikt tutaj nie toleruje agresji w stosunku do własnego kraju. Razem stanowimy Polskę - nie da się nas wytępić lub przeciągnąć na wrogą stronę bo odznaczamy się przywiązaniem do własnego narodu i nie ważne czy to bogaty czy biedny człowiek z ulicy.
A skąd ci przyszło do głowy, że zależy mi na twojej opinii? 9 na 10 sadoli to tłuki, dzieci albo życiowe przegrywy. Nie szukam u nich szacunku, mam ich w dupie, ksywka i awatar pasują idealnie.
WS46 napisał/a:
To, że mamy wrodzoną podejrzliwość do niemców i ruskich to nie znaczy, że jesteśmy sfrustrowani - po prostu nie cierpimy tego jak mordują i wykorzystują naszych braci, a to miało miejsce bardzo często w przeszłości i nigdy o tym nie zapomnimy, nasi przodkowie walczyli z okupantem i woleli zginąć w walce niż stać się jego niewolnikami. Nie jesteśmy sfrustrowani - chyba że mówisz o sobie bo pamiętaj - im bardziej kogoś atakujesz tym więcej ten ktoś o tobie wie bo agresja bierze się z wnętrza człowieka i jego wypaczonych przemyśleń. A tutaj już chyba każdy Cię zna za te twoje pierdolenie o tym jacy to Polacy są źli więc wracaj tam skąd przybyłeś człowieku z nikąd i przy okazji zejdź na ziemię.
I jeszcze dodam, że Polska patologia to nic w porównaniu z tym co do nas płynie z Afryki. Mam gdzieś jaki kto ma kolor skóry, byle był uczciwym człowiekiem, który nie krzywdzi innych.
I oczywiście 80% wpisu to narodowo-patriotyczne pierdolenie. My Polacy-złote ptacy, kurwa... Bez tego żenującego patosu nie potrafisz dyskutować?
A wielu znasz tych patusów z Afryki, że jesteś taki ekspert? Czy widziałeś ich tylko w internecie?
Love_is_Love napisał/a:
Stary weź się ogarnij. Jesteś tu tak jakby moderatorem.
Jaki portal, taki moderator.
mit2 napisał/a:
Nie karmcie tego trolla z waginą własnej matki w awatarze, bo jego to wyraźnie kręci. O ile mnie pamięć nie myli, kiedyś wspomniał że trolluje tu specjalnie.
Olejcie odpada i tyle - w końcu albo popełni błąd i zostanie zbanowany, albo się znudzi i znajdzie inny portal.
Nie licz na to. Nigdy się nie znudzę, za dobrze się bawię!