ciekawy i trafny materiał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Przesadzone jak każdy filmik o zjaranych.
Chyba przejarany.
#edit
chociaż... momentami przesadzone, ale większość się zgadza. Szczególnie z angielskim stuffem.
#edit
chociaż... momentami przesadzone, ale większość się zgadza. Szczególnie z angielskim stuffem.
ten sam reżyser co kręcił straż miejską w Starachowicach..
Ja bym powiedział, że filmik wcale nie jest przesadzony, w zasadzie, to jako jeden z niewielu pokazuję, jak ludzie po wszczyknięciu tego syfu się zachowują.
podobnie mam tylko wole nie opowiadac swoich rozkminek bo nie lubie jak sie ze mnie smieja
@adagioo a ty po wSZCZyknięciu jak się zachowujesz?
Najpierw palicie tabakę, a potem wstrzykujecie lub wciągacie nosem marihuanę. A potem tak się wszystko kończy. Pytam się czy warto ? Nie warto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów