W takim przypadku, możliwe staje się wywiercenie w lodzie dostatecznie dużej dziury, aby pozwolić na uwalnianie się stałego strumienia gazu, który następnie można podpalić, tworząc w ten sposób swego rodzaju lodowy palnik.
zródło: Crazy Nauka
Jak postawię na lodzie frezarkę 3D + jakiś generator prądu. I wykonam tym zestawem aluminiowe dildo to też będę mógł powiedzieć, że zrobiłem twardego kutasa za pomocą lodowego prądu i jeziornej frezarki?
@hans-kloss dla czego obrażasz innych skoro Twój tytuł jest bez sensu. Zaparzył kawę? Nie. Czy do zaparzenia kawy wystarczy jezioro? Nie. Zmarnowane 4 minuty bo pinokio - mitoman myśli że jest fajny. Napisałabym jeszcze coś ale nie swędzi mnie kolejne W5 od Edka.
Jak już coś, to frezarka 3 Axis lub 3-osiowa, a 3D to Ty masz jelita !!
Następna sprawa, nie wiem jak chcesz rozplanować kutasa na 3 osiach
ale zanim byś przezbroił maszynę, napisał program na G-code lub w CAD / CAM i chciał uruchomić maszynę CNC bez kompresora, to śnieg już dawno by się roztopił, a Ciebie wjebaliby do wariatkowa, bo zagrażasz ludziom swoją głupotą !!
Dlaczego kompresor ?? pomyśl, jeśli już zaczynasz pisać o CNC i generatorze prądu.