📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany:
Uwaga na człowieka z młotkiem, bo jest pojebany.
Uwaga na człowieka z młotkiem, bo jest pojebany.
Oj tam. Samsung galaxy 3 pakiet full protection ubezpieczony od wszystkich wypadków łącznie z najazdem ufo. Kurierem nastepnego dnia nowego dostała
cieszyła się jak świnia z cebuli. pewnie majty pełne rybnego kisielu
No proszę, a podobno Galaxy SIII miało mieć takie super wytrzymałe szkło
hehe pierdolona materialistka, za laptopa pewnie da dupy
Ten z młotkiem to pewnie rodzeństwo, zazdrosny chuj
Ten z młotkiem to pewnie rodzeństwo, zazdrosny chuj
Ci ludzie to dzisiaj popierdolone "marzenia" mają...
Nie wiem jak w S III , ale w S II , wprowadzenie zawiera 11 stron a samo co nie należy robić z telefonem/ smartfonem 5-6 stron
Coś mi to mało realistycznie wygląda, nawet mój HTC by tak słabe uderzenie wytrzymał.
nie uważacie, że to nie jest normalne? Presja jaką narzuca na nas otoczenie, aby mieć wszystko nowsze, lepsze, ładniejsze itp. poprzez media, jest chore? Nie mówię, że mi takie zachowania się nie udzielają, ale czy nie za bardzo się zatracamy?
na 100% mialo to wyjsc tak jak na filmach reklamujacych ze nawet mlotkiem nie zrobisz krzywdy... ale chuj jak zwykle sciema, sciema a zycie, zyciem... ale chuj co ja tam wiem w koncu sie najebalem w te upaly 4 browarami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów