18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
k................8 2024-06-10, 23:42 2
smc napisał/a:

Szkoda dziecka...

Nie szkoda. Na plus tylko, bo nie urodzi żadnego ruskiego ze zjebanym mózgiem, który myśli że wywoływanie wojem to słuszna sprawa.
Zgłoś
htp 2024-06-10, 23:48 5
Riikko napisał/a:

kurwa rok 2024 a nadal sa ludzie, ktorzy nie wiedza co to martwy kat

Kat przeżył, ofiara jest martwa.
Rok 2024, a nadal są ludzie, którzy nie umieją pisać polskich liter.
Zgłoś
mun66 2024-06-11, 0:13
fantastyczny film. te rowerowe pojeby zawsze muszą się pchać na sam początek kolejki.
Zgłoś
mahlanHlapan 2024-06-11, 0:37
wnosze wniosek o wniesienie i dostarczenie wersji HARD teguž materialu
Zgłoś
lysybog 2024-06-11, 7:54 3
Velture napisał/a:

Logiczne, że kierowca nie spodziewał się niczego z prawej strony

I tu się srogo mylisz, przed ruszeniem kierowca ciężarówki ma obowiązek sprawdzić komplet luster plus martwe pole przy swoich drzwiach, gdyby to zrobił, dziewczyna by żyła. Tak że nie, to nie jest logiczne.

Sam jeżdżę dużym i w obawie przed taką sytuacją oczy mam dookoła głowy. Przy prawidłowym ustawieniu wszystkich luster 6 sztuk, martwe pole wbrew pozorom nie jest wcale takie duże, śmiem twierdzić, że widzę dużo więcej niż osobówka, trzeba tylko korzystać w takich sytuacjach z przedniego i bocznego lusterka umieszczonego nad drzwiami pasażera. Dziewczynka była w nich doskonale widoczna.

[ Dodano 2024-06-11, 07:59 ]
Riikko napisał/a:

Tam akurat nie ma martwego pola, do tego jest piąte i szóste lusterko, jedno nad przednią szybą, drugie nad drzwiami pasażera, oba są skierowane pionowo w dół, widać w nich ok 1.5 metra przestrzeni bezpośrednio przy zderzaku, a właśnie tam była dziewczynka. Kierowca nie sprawdził tego, mimo że miał taki obowiązek. Za niespojrzenie się w te lustra przy ruszaniu oblewa się egzamin na prawo jazdy.

Gdy ruszam w takiej sytuacji, to mam w nosie co się dzieje przede mną, jak wjeżdżam to z przodu jest czysto, za to gapię się w boczne lusterko jak szpak i patrzę czy jakiś artysta pedalarz nie wbił się obok, bo wiem że będę ścinał zakręt.
Zgłoś
NapalonaFrytka 2024-06-11, 8:04
Nome napisał/a:

ten tatuś to powinien za to siedzieć
rzadko coś mnie tak ruszyło, jak krzyk tego dziecka

Tatuś to pewnie wpierdziel na wojnie obskakuje, albo już nie żyje
Zgłoś
birddog102 2024-06-11, 8:39 2
Tak się kurwa kończy brak myślenia i zrzucanie odpowiedzialności na kierowców. U nas też ten pojebany przepis z pierwszeństwem pieszych na przejściach i święte krowy kurwa lezą pod koła a ty stawaj co 200m bo jakiś baran idzie a za nim stadko gęsiego! Gdzie tu kurwa ekologia jak cały czas musisz się zatrzymywać a potem ruszając spalasz najwięcej paliwa...
Zgłoś
DziadMróz 2024-06-11, 11:12
Ostatnio jechałem vanem to szła chodnikiem stara baba z dzieckiem w wózku i nagle skręciła o 90 stopni. Momentalnie włożyła wózek z dzieckiem prosto pod auto na przejściu. Prawie udało jej się zajebać swoją wnuczkę, a ja bym poszedł siedzieć.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-06-11, 11:13 3
Mogę oglądać dużo rzeczy, ale nie martwe dzieci...
Zgłoś
Kutazz 2024-06-11, 12:06
psotny_fiutek napisał/a:

twoje obie dziury, w dupie i mordzie już obskoczył że szczekasz ?
Wiec zawrzyj dziób pecie!

Jak się uporał z wiadrem i skarpetą twojej starej to już nie miał dla mnie siły
Zgłoś
Nufrevi 2024-06-11, 13:12 1
Mnie zawsze rodzice puszczali pierwszego, zeby miec na oku
Zgłoś
Domwol3108 2024-06-11, 13:17
Riikko napisał/a:

Martwy kat - czyli nieżywy kat. To było proste.
Zgłoś
Alosza 2024-06-11, 14:37
Pojazdy jednośladowe niewidoczne dla trucka bez oświetlenia podłużnego i poprzecznego czyli kierunkowskazów, wyprzedzające na skrzyżowaniu, to musiało się tak skończyć jeśli dodatkowo dziewczynka sama skręciła pod koła ciężarówki
Zgłoś
Kici-Kici 2024-06-11, 15:07
Żadna strata, zrobi sobie nowe.
Zgłoś
mahlanHlapan 2024-06-11, 15:57
wina i wina, polak zawsze musi miec winnego. To wypadek i huj, nie ma jednej przyczyny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów