Od 16 sek. tylko biegają i łapią się za głowę, więc można skipnąć pod koniec i zobaczyć ofiarę 11l. ✞
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Od 16 sek. tylko biegają i łapią się za głowę, więc można skipnąć pod koniec i zobaczyć ofiarę 11l. ✞
smc napisał/a:
Szkoda dziecka...
Nie szkoda. Na plus tylko, bo nie urodzi żadnego ruskiego ze zjebanym mózgiem, który myśli że wywoływanie wojem to słuszna sprawa.
Riikko napisał/a:
kurwa rok 2024 a nadal sa ludzie, ktorzy nie wiedza co to martwy kat
Kat przeżył, ofiara jest martwa.
Rok 2024, a nadal są ludzie, którzy nie umieją pisać polskich liter.
fantastyczny film. te rowerowe pojeby zawsze muszą się pchać na sam początek kolejki.
wnosze wniosek o wniesienie i dostarczenie wersji HARD teguž materialu
Velture napisał/a:
Logiczne, że kierowca nie spodziewał się niczego z prawej strony
I tu się srogo mylisz, przed ruszeniem kierowca ciężarówki ma obowiązek sprawdzić komplet luster plus martwe pole przy swoich drzwiach, gdyby to zrobił, dziewczyna by żyła. Tak że nie, to nie jest logiczne.
Sam jeżdżę dużym i w obawie przed taką sytuacją oczy mam dookoła głowy. Przy prawidłowym ustawieniu wszystkich luster 6 sztuk, martwe pole wbrew pozorom nie jest wcale takie duże, śmiem twierdzić, że widzę dużo więcej niż osobówka, trzeba tylko korzystać w takich sytuacjach z przedniego i bocznego lusterka umieszczonego nad drzwiami pasażera. Dziewczynka była w nich doskonale widoczna.
[ Dodano 2024-06-11, 07:59 ]
Riikko napisał/a:
Tam akurat nie ma martwego pola, do tego jest piąte i szóste lusterko, jedno nad przednią szybą, drugie nad drzwiami pasażera, oba są skierowane pionowo w dół, widać w nich ok 1.5 metra przestrzeni bezpośrednio przy zderzaku, a właśnie tam była dziewczynka. Kierowca nie sprawdził tego, mimo że miał taki obowiązek. Za niespojrzenie się w te lustra przy ruszaniu oblewa się egzamin na prawo jazdy.
Gdy ruszam w takiej sytuacji, to mam w nosie co się dzieje przede mną, jak wjeżdżam to z przodu jest czysto, za to gapię się w boczne lusterko jak szpak i patrzę czy jakiś artysta pedalarz nie wbił się obok, bo wiem że będę ścinał zakręt.
Nome napisał/a:
ten tatuś to powinien za to siedzieć
rzadko coś mnie tak ruszyło, jak krzyk tego dziecka
Tatuś to pewnie wpierdziel na wojnie obskakuje, albo już nie żyje
Tak się kurwa kończy brak myślenia i zrzucanie odpowiedzialności na kierowców. U nas też ten pojebany przepis z pierwszeństwem pieszych na przejściach i święte krowy kurwa lezą pod koła a ty stawaj co 200m bo jakiś baran idzie a za nim stadko gęsiego! Gdzie tu kurwa ekologia jak cały czas musisz się zatrzymywać a potem ruszając spalasz najwięcej paliwa...
Ostatnio jechałem vanem to szła chodnikiem stara baba z dzieckiem w wózku i nagle skręciła o 90 stopni. Momentalnie włożyła wózek z dzieckiem prosto pod auto na przejściu. Prawie udało jej się zajebać swoją wnuczkę, a ja bym poszedł siedzieć.
Mogę oglądać dużo rzeczy, ale nie martwe dzieci...
psotny_fiutek napisał/a:
twoje obie dziury, w dupie i mordzie już obskoczył że szczekasz ?
Wiec zawrzyj dziób pecie!
Jak się uporał z wiadrem i skarpetą twojej starej to już nie miał dla mnie siły
Riikko napisał/a:
Martwy kat - czyli nieżywy kat. To było proste.
Pojazdy jednośladowe niewidoczne dla trucka bez oświetlenia podłużnego i poprzecznego czyli kierunkowskazów, wyprzedzające na skrzyżowaniu, to musiało się tak skończyć jeśli dodatkowo dziewczynka sama skręciła pod koła ciężarówki
wina i wina, polak zawsze musi miec winnego. To wypadek i huj, nie ma jednej przyczyny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów