Od 16 sek. tylko biegają i łapią się za głowę, więc można skipnąć pod koniec i zobaczyć ofiarę 11l. ✞
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Od 16 sek. tylko biegają i łapią się za głowę, więc można skipnąć pod koniec i zobaczyć ofiarę 11l. ✞
smc napisał/a:
Szkoda dziecka...
Wina niedojebanych rodziców którzy nie nauczyli jak się poruszać pedałem po ulicy.
Zasada jest prosta - jeśli nie widzisz kierowcy ciężarówki to on ciebie też nie widzi.
Logiczne, że kierowca nie spodziewał się niczego z prawej strony i był skupiony na patrzeniu się w lewo. Nie potrzeba do tego geniusza aby to wiedzieć ale jeśli to miało 11 lat to miało prawa nie wiedzieć. Jeśli ten drugi pedał co jechał to jej rodzina to gratuluję dawania chujowego przykładu.
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
ten tatuś to powinien za to siedzieć
rzadko coś mnie tak ruszyło, jak krzyk tego dziecka
rzadko coś mnie tak ruszyło, jak krzyk tego dziecka
Krzyk którego dziecka? Słychać tylko sapanie laski w samochodzie który nagrywa.
to mnie pocieszyłeś...
Mikołaj ma jeden komin mniej do obskoczenia
twoje obie dziury, w dupie i mordzie już obskoczył że szczekasz ?
Wiec zawrzyj dziób pecie!
Wina tego głupka zwanego tatusiem. Wystarczyło przewidzieć, że coś takiego może się wydarzyć i nie, nie chodzi mi o jasnowidztwo tylko o wyobraźnię rodzica i przewidywanie co może się stać ć mając dzieciaka na rowerze pod opieką. Wystarczyło zejść z rowerów i nie pchać się obok wielkiej ciężarówki, jest tam wielki trawnik, którym można było przejść prowadząc rowery, Widać tatuś robił tak nie raz czy dwa, a dziewczynka straciła równowagę i niefortunne runęła w lewą stronę wprost pod koła ciężkiego sprzętu. Rozpierdala mnie dzisiejszy rodzic, który sam jest nieporadny i pcha się rowerami z dziećmi właśnie obok autobusów czy tirów, a jak coś się podobnego wydarzy no to wiadomo wszyscy winni dookoła tylko nie madka i tatuś.
psotny_fiutek napisał/a:
twoje obie dziury, w dupie i mordzie już obskoczył że szczekasz ?
Wiec zawrzyj dziób pecie!
Ojej. Ojojo psotny fiutek się zdenerwował
To rosja, prędzej tatuś nie będzie miał z kim się bawić.
Człowiek w swoim życiu robi tak wiele głupich rzeczy które po prostu się nam upiekają i nie jesteśmy ich świadomi. Ile razy ktoś z was powiedział w życiu o kurwa jeszcze krok albo ułamek sekundy albo gdybym tego nie zrobił to by mnie już nie było. Wielu z nas żyje bo ma szczęście a nie wrodzoną czy nabytą inteligencję przeżycia. Oczywiście wielu z nas z wiekiem wie czego nie odpierdalać by pożyć dłużej może nawet wielu żyje dłużej poprzez oglądanie codziennej dawki czarnego humoru. Ale na pewno w naszym życiu były momenty w których nawet nie zauważyliśmy że kostucha chciała nas ucałować do spania. Pozdrawiam jeszcze żywych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów