Oprócz tego co napisali ci wyżej, to ty tak serio? Domyśl się kretynie że nie bez powodu jest nagonka na RTVAGDLGBT czy jak to tam się zwie... Jakby żyli normalnie i nikomu kutasami przed oknami nie machali i cudzych dzieci w szkołach nie uczyli po swojemu edukacji seksualnej(pedofile) to nawet nikt normalny nie słyszałby o LGBT- jak dla mnie powinno być to od razu traktowane jako grupa przestępcza i wszelkiego rodzaje marsze itp od razu co najmniej pacyfikowane Dlaczego? Otóż to są przestępcy i chorzy ludzie... No 10-20% to pewnie małolaci z problemami nie mająca pojęcia o co w tym wszystkim chodzi, na pewno nie o równość i akceptacje.
Dokładnie jak napisałeś.
A jak ktoś uważa, że paradowanie na ulicach zboczeńców i zwyroli jeszcze mieszających w to nierzadko dzieci jest normalne, to myślę że taki ktoś powinien być co najmniej poddany kastracji.
I powiedzcie kurwa że te LGBTRTVRGB+ to normalni ludzie są...
Ale zostaw ty już w spokoju tego Kaczyńskiego
Ty kurwa tępy idioto nie jesteś normalny. Co to wgl ma wspólnego z LGBT? Mam w rodzinie osoby które są LGBT, żyją normalnie, pracują, do nikogo nie mają problemów a taki zawistny chujek z sadola który ma pojęcie o czymkolwiek zerowe będzie próbował zrobić z nich jakichś potworów. Kurwa co nie ma własnego życia i próbuje zniszczyć je komuś innemu.
Ależ jebie od Ciebie tęczą i ideologią pokoju, jak z tego całego pedalstwa. To po chuj jakieś parady gejowskie itp? Na szczęście Ty i Twoja pedalska rodzinka zdechniecie jak jebane dinozaury, natury i biologii nie oszukasz zjebie.
I powiedzcie kurwa że te LGBTRTVRGB+ to normalni ludzie są...
Nie bardziej niż hetero, którzy robią gromadkę bachorów, byleby ciągnąć social.. Jedni i drudzy do wora
Jak by nie patrzeć to natura nie jest głupia. Radzi sobie z różnymi rzeczami, ewolucją itd. A teraz jakieś coś (ciężko stwierdzić czy to jeszcze jest sapiens, bo homo na pewno) twierdzi, że natura się myli. ZJEBY...
To nie jest zjawisko ewolucyjne, ale raczej duchowe, Bóg stworzył ludzi i zwierzęta dwupłuciowymi bo tak sobe chciał, a teraz upadli aniołowie próbują mu na złość to zepsućm wykorzystując fakt, że ludzie mają wolną wolę.
Nic z resztą nowego stało sie to w Sodomie, i Gomorze, oraz w starożytnym Babilonie, wszystkie te miejsca przestały istnieć, z powodu Bożej interwencji, i teraz Europę czeka to samo. Ale moło kto to własciwie rozumie bo większość jest zapatrzona w ewolucje, ocieplenie klimatu, i w rozwój informatyczny, a mało kto widzi że ludzie po prostu podeją, robą sie głupi, agresywni, nienawistni, spedaleni, oziębła miłość, i wzajemny szacunek.
Te zjawiska można odwrócić, tylko na drodze walki o Umysły ludzi, głosząc Ewangelie, i zaprowadzając z powrotem Boży ład(mam na myśli Boży ład a nie Katolickie dyrdymały, które są jego zaprzeczeniem), ale kogo to obchodzi