I powiedzcie k***a że te LGBTRTVRGB+ to normalni ludzie są...
Ty kurwa tępy idioto nie jesteś normalny. Co to wgl ma wspólnego z LGBT? Mam w rodzinie osoby które są LGBT, żyją normalnie, pracują, do nikogo nie mają problemów a taki zawistny chujek z sadola który ma pojęcie o czymkolwiek zerowe będzie próbował zrobić z nich jakichś potworów. Kurwa co nie ma własnego życia i próbuje zniszczyć je komuś innemu.
Ty kurwa tępy idioto nie jesteś normalny. Co to wgl ma wspólnego z LGBT? Mam w rodzinie osoby które są LGBT, żyją normalnie, pracują, do nikogo nie mają problemów a taki zawistny chujek z sadola który ma pojęcie o czymkolwiek zerowe będzie próbował zrobić z nich jakichś potworów. Kurwa co nie ma własnego życia i próbuje zniszczyć je komuś innemu.
jedną osobę to bym jeszcze zacisnął zęby i powiedział no cóż wypadki się zdarzają, ale jak masz w rodzinie liczbe mnogą pedałów to serio jesteście jacyś pojebani
-zakładam pluszowego chuja na głowę i dotykam nim szmaty pomiędzy nogami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów