Pietrzak jak zwykle w formie.
"(...)Mamy niby wolną Polskę - cel pokoleń wielu,
Rzygać chce się, rzygać chce się tak jak w PRL-u(...)"
Niech zrobią jedno porządne śledztwo żeby wszystko było jasne, bo kłócenie się czy tak było czy nie jest bezsensowne...
Z tym trotylem ludzie dojebali. Czy mamy poświęcić kilka lasów i samolotów, żeby udowodnić, że delikatna konstrukcja nośna samolotu może być uszkodzona przez byle gówno?
Slonx,
ty jesteś dziennikarzem?! Fantazja cię poniosła dzieciaku...
Wyobrażasz sobie, że bycie dziennikarzem, a nie pismakiem, to tajemnicze spotkania w podziemnych garażach...
BTW: Slonx, mógłbyś przybliżyć procedury wykrywania substancji aktywnych? Równie dobrze może być to paliwo czy jak? Zaciekawił mnie temat. Nie podali nawet, w jakich ilościach etc... Żeby nie było, że to są gramy, bo takie rzeczy to i w poduszkach powietrznych w aucie znaleźć można
Zamiast pierdzielić farmazony na forum to weźcie sprawy w swoje ręce i przekonajcie rząd by to zbadał do końca...
Po pierwsze: Rzepa jest prywatną własnością Hajdarowicza.
Po drugie: Przed jego przyjściem szła na dno (finansowe) i zresztą wciąż jest marnie. Gmyz wsadził ją w niezłe, kolejne gówno.
Po trzecie: Hajdarowicz poprosił Gmyza o przedstawienie źródeł. Gmyz odmówił, również Naczelnemu Wróblewskiemu.
Po czwarte: Prokuratura zdementowała informacje Gmyza
Po piąte: Gmyz ma fuchę w Uważam Rze (też własność Hajdarowicza) i kroi tam niezła kasę, nikt go stamtąd nie wyrzucił
Slonx,
po prostu nie wierzę ci.
Też trochę pokręciłem się po różnych redakcjach i wiem, czym to się je. To, co ty opowiadasz, to odcinek jakiego amerykańskiego serialu o niezłomnym poszukiwaczu prawdy: za bardzo się wczułeś w marzenie, ale fikcja promieniuje z każdego zdania.