Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.______________
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.9. Właściciele kotów zrozumieją.
12. Byle debil potrafi zrobić obudowę z byle czego.
1. Kiedyś to się robiło bez fotografowania, bo po prostu było trzeba i nikogo to nie dziwiło. A dziś każdy kto potrafi wkręcić żarówkę to normalnie bochatyr narodowy.
Skąd to, z 2005?
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler1. Kiedyś, masz na myśli lata '80? Bo Motorolę 68000 jeszcze byle amator potrafi wlutować w podstawkę. Ma ona jeśli dobrze kojarzę 64 nóżki. Powodzenia z Intelem i7-940, który ma 1366 nóżek. Poza tym po kij to robić? Dla fanu? Jak Ci dobrze idzie, w 4-6 godzin przylutujesz procesor do płyty. Ile kosztuje płyta główna? 500 zł? Poza tym radiatora i tak nie założysz.
1. Kiedyś, masz na myśli lata '80? Bo Motorolę 68000 jeszcze byle amator potrafi wlutować w podstawkę. Ma ona jeśli dobrze kojarzę 64 nóżki. Powodzenia z Intelem i7-940, który ma 1366 nóżek.
Przedstawiam ci pamięć podręczną komputera z lat 50:
Obrazek
W przybliżeniu wyglądało to mniej więcej tak (możliwe ze różni się trochę sposób przeplotu):
Obrazek
Składało się to z krążków ferrytowych przez które były przewlekane pojedyncze żyłki miedzi. Ręczna robota zwykle wykonywana przez kobiety (faceci nie mieli chyba cierpliwości) a następnie ręcznie lutowane. Także na takie i7 usłyszał byś "Bitch please"