Sami powiedzcie. "ciasto, karmel, czekolada". Co w takim brudasie jest pociągające? Dziwiłem się i wciąż się dziwie.
Sami powiedzcie. "ciasto, karmel, czekolada". Co w takim brudasie jest pociągające? Dziwiłem się i wciąż się dziwie.
Nie czesto pisze komentarze ale smiac mi sie chce z was polskie stuleje co nie maja odwagi zagadac do laski. W zyciu nie zainteresowalabym sie ciapkiem, ale zalosne sa wasze komentarze o tym jak te 'szmaty' moga oddac SWOJE cialo komu CHCA. Komentarze jakie piszecie swiadcza o WASZEJ ciotowatosci i nieumiejetnosci zainteresowania soba kobiety Ale wiadomo, swojej winy sie nie widzi:p Tyle samotnych kobiet jest, to sie za nie bierzcie zanim ciapki sie za nie wezma. EOT kurwa.
uh ile agresji. chłopa ci brakuje
Ja się tam Polkom nie dziwię. Jakbym miał do wyboru czereśniaka z tępym przepitym polackim ryjem, co drugie słowo powtarzającego "kurwa", to też bym wolał z takim ciachem się puścić.
Nic ci nie stoi na przeszkodzie tęczowy misiu.
Swoją drogą to nie wiedzialem, ze mamy rok 2010...
bo nie mamy. zdjęcie pochodzi z 2010 a ogarnąłem to wczoraj
a allah i czarnuch to ciota i chuj
BRUDNYM MÓWIĘ NIE.
Oczywiście do celów naukowych;d
Podeślij jeden z drugim namiary na tą dziewoje po prawej.
Oczywiście do celów naukowych;d
co w zamian?
Te masy smutnych stulejarzy których żadna nie chciała bo są kurewsko nudni, bucowaci i urodziwi jak przeciętny seler. Takie rzeczy tylko na sadisticu . Ale to nie może być ich wina! To Polki się kurwią z arabami, zamiast skoczyć w ramiona rodowitego słowianina (z tym że najpierw musi wyciągnąć go sprzed komputera).
Beka z was.
To my mamy z takich jak ty bekę, tępa obciągaro. Pojedzie taka na "zachód" i się uwiesi na pierwszym lepszym ciapatym kutasie, bo dla niej to zaszczyt i powiew nowoczesności. Nie przywoź tego co masz piędzy nogami spowrotem do Polski, bo nie chcemy epidemii trypra w kraju.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów