Jak to dobrze, że takie ścierwo masowo wyjeżdżało z PL zaczynając od 2005. Mam tylko nadzieję, że nigdy nie wróci, bo Polska stała się w chuj lepszym krajem, gdy sporo tego patologicznego i nieistotnego elementu wyjechało, gdyż odsetek jaki pozostał znacząco się zmniejszył.
Widzisz 2 kolesi napierdalających się i ich nazywasz ścierwem. Jesteś spedalonym zjebem, dlaczego... Dlatego że widząc dwóch chłopów napieprzających to już dla ciebie to patologia itp. To normalne że czasem chłop z chłopem się pobije... Faceci wywoływali wojny napierdalają się między sobą od wieków. Prawdziwi faceci mają wojaczkę we krwi. Zdarza się. Ale jak wolisz facetów trzymających się za rączki to giń śmiercią bolesną. Bo nie różnisz się niczym od tęczowych spierdolin. I jak dla ciebie dwóch typów którzy się naparzają jest czymś dziwnym odbiegającym od normy to znaczy że jesteś ciota, autentycznie.
Widzisz 2 kolesi napierdalających się i ich nazywasz ścierwem. Jesteś spedalonym zjebem, dlaczego... Dlatego że widząc dwóch chłopów napieprzających to już dla ciebie to patologia itp. To normalne że czasem chłop z chłopem się pobije... Faceci wywoływali wojny napierdalają się między sobą od wieków. Prawdziwi faceci mają wojaczkę we krwi. Zdarza się. Ale jak wolisz facetów trzymających się za rączki to giń śmiercią bolesną. Bo nie różnisz się niczym od tęczowych spierdolin. I jak dla ciebie dwóch typów którzy się naparzają jest czymś dziwnym odbiegającym od normy to znaczy że jesteś ciota, autentycznie.
Ok to ja też od razu się przyznaje, że jestem ciotą, bo faceci turlający się na ulicy jeszcze pewnie najebani to dla mnie jednak oznaka patologii, ale widocznie dla ciebie byczku to norma
Ok to ja też od razu się przyznaje, że jestem ciotą, bo faceci turlający się na ulicy jeszcze pewnie najebani to dla mnie jednak oznaka patologii, ale widocznie dla ciebie byczku to norma
A może gość był z żoną w restauracji i przeholował z alkoholem. Żona go odprowadza do domu, po drodze spotykają zjeba co klepie żonie po dupie. Typ się wkurwił i go napierdala tyle że obu kiepsko to idzie a bo się tarzają po chodniku to tylko dlatego że na nogach nie może ustać... Sytuacje są różne cioto dyplomowany. Propo normy, normalność jest nudna.
A może gość był z żoną w restauracji i przeholował z alkoholem. Żona go odprowadza do domu, po drodze spotykają zjeba co klepie żonie po dupie. Typ się wkurwił i go napierdala tyle że obu kiepsko to idzie a bo się tarzają po chodniku to tylko dlatego że na nogach nie może ustać... Sytuacje są różne cioto dyplomowany.
Oj widzę, że żona nawet zna klepiącego nie wysilaj się zostaw sobie siły na obronę swojej damy, tyle ciekawych scenariuszy jeszcze może cię spotkać.
. Propo normy, normalność jest nudna.
Czyli w pupę lubisz czasem brać
Oj widzę, że żona nawet zna klepiącego nie wysilaj się zostaw sobie siły na obronę swojej damy, tyle ciekawych scenariuszy jeszcze może cię spotkać.
Czyli w pupę lubisz czasem brać
Nie pisałem żadnych insynuacji seksualnych a ty przyznałeś się że jesteś ciota to jeszcze jesteś pedał... Bo już miałeś myśl w głowie faceta walącego w dupe drugiego.
steś spedalonym zjebem, dlaczego... Dlatego że widząc dwóch chłopów napieprzających to już dla ciebie to patologia itp. To normalne że czasem chłop z chłopem się pobije... Faceci wywoływali wojny napierdalają się między sobą od wieków. Prawdziwi faceci mają wojaczkę we krwi. Zdarza się. Ale jak wolisz facetów trzymających się za rączki to giń śmiercią bolesną. Bo nie różnisz się niczym od tęczowych spierdolin. I jak dla ciebie dwóch typów którzy się naparzają jest czymś dziwnym odbiegającym od normy to znaczy że jesteś ciota, autentycznie.
Gość pisze o patologii, a ty wyjeżdżasz mu od tęczowych. Jesteś kryptogejem?
Jak te zjeby z pisu, że jak ktoś nie chodzi do kościoła, to od razu jest lewakiem. Naród idiotów
Jak te zjeby z pisu, że jak ktoś nie chodzi do kościoła, to od razu jest lewakiem. Naród idiotów
Ty to w ogóle na opak zrozumiałeś, więc śmiało... Nie żebym cię wyzywał tylko śmiało mogę wywnioskować prawdę. A prawda to wiadomo, jest właściwością sądów która jest zgodna z faktem. Prawda jest taka, że jesteś DEBILEM. A z debilami nie będę wdawał się w dalszą dyskusje. Bo debilizm jest nieuleczalny, to wrodzone nie nabyte. Więc, po prostu przepadnij.
czy chodziło ci może o "à propos" czy to może od propsów?
Pis nieźle zrył polakenom banie nawet rodziny są skłócone
Jak to dobrze, że takie ścierwo masowo wyjeżdżało z PL zaczynając od 2005. Mam tylko nadzieję, że nigdy nie wróci, bo Polska stała się w chuj lepszym krajem, gdy sporo tego patologicznego i nieistotnego elementu wyjechało, gdyż odsetek jaki pozostał znacząco się zmniejszył.
Rebeliant no w chuj lepszym, co ty kurwa myślisz,że my tu telewizji nie mamy ( nie ,nie ogladam spierdolonego TVN, TVP ani innych lewackich telewizji) i rodzin w Polsce? Jest w chuj gorzej, tylko tego nie widzisz bo mateusz kazał ci siedzieć w domu Gospodarka jebnęła tak, że huk doszybował do Australii, Januszki siedzą pokornie w domach, a żydzi z pis rozbijają się po zamkniętych cmentarzach (kaczy chuj), wyciągach narciarskich (Endrju długopis i Jadzia), hotelach z spa (Pawłowicz) czy wczasy w Hiszpanii w czasie pandemii (Szumowski), nie mówiąc już o lodach jakie na was frajerach nakręcili. Pluj świni w pysk, a powie ,że deszcz pada. Tak wam fanatyzm wszedł, że nawet nie zauważyliście jak pis wam resztę godności obdarł. Pora na chlust lodowatą wodą na ryj, może się przebudzisz.( żeby była jasność - nienawidzę socjalistycznego ,zydowskiego pisu śmierdzącego czosnkiem na równi z jebanymi dewiantami, proniemiecki konfidentami z PO! strzelałbym tak samo ,bez uczuć jak w mięcho).
Polska stała się lepszym krajem hahaha o kurwa hit już się nie zesraj społeczniaku z sadola
Takich elementów jak na filmie są tysiące, w Polsce, ale i na całym świecie, ale tego nie widzisz, karmisz się filmikami z sadola jak stare baby filmami z tv
I takie kurwy robią nam "reklamę" za granicą. Tfu! szmaciarze.
Pis nieźle zrył polakenom banie nawet rodziny są skłócone
Rebeliant no w chuj lepszym, co ty kurwa myślisz,że my tu telewizji nie mamy ( nie ,nie ogladam spierdolonego TVN, TVP ani innych lewackich telewizji) i rodzin w Polsce? Jest w chuj gorzej, tylko tego nie widzisz bo mateusz kazał ci siedzieć w domu Gospodarka jebnęła tak, że huk doszybował do Australii, Januszki siedzą pokornie w domach, a żydzi z pis rozbijają się po zamkniętych cmentarzach (kaczy chuj), wyciągach narciarskich (Endrju długopis i Jadzia), hotelach z spa (Pawłowicz) czy wczasy w Hiszpanii w czasie pandemii (Szumowski), nie mówiąc już o lodach jakie na was frajerach nakręcili. Pluj świni w pysk, a powie ,że deszcz pada. Tak wam fanatyzm wszedł, że nawet nie zauważyliście jak pis wam resztę godności obdarł. Pora na chlust lodowatą wodą na ryj, może się przebudzisz.( żeby była jasność - nienawidzę socjalistycznego ,zydowskiego pisu śmierdzącego czosnkiem na równi z jebanymi dewiantami, proniemiecki konfidentami z PO! strzelałbym tak samo ,bez uczuć jak w mięcho).
Zapolowałbym na Rebelianta i te reszte śmieci co dawała mu piwo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów