18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
plastic 2021-02-09, 2:02
Rebeliant napisał/a:

Jak to dobrze, że takie ścierwo masowo wyjeżdżało z PL zaczynając od 2005. Mam tylko nadzieję, że nigdy nie wróci, bo Polska stała się w chuj lepszym krajem, gdy sporo tego patologicznego i nieistotnego elementu wyjechało, gdyż odsetek jaki pozostał znacząco się zmniejszył.

Pan wartościowe ścierwo ale cie ladnie tu dzisiaj podsumowali. zaszczep się na ból dupy teraz
Zgłoś
Justynka99 2021-02-09, 5:48
Eren napisał/a:

Widzisz 2 kolesi napierdalających się i ich nazywasz ścierwem. Jesteś spedalonym zjebem, dlaczego... Dlatego że widząc dwóch chłopów napieprzających to już dla ciebie to patologia itp. To normalne że czasem chłop z chłopem się pobije... Faceci wywoływali wojny napierdalają się między sobą od wieków. Prawdziwi faceci mają wojaczkę we krwi. Zdarza się. Ale jak wolisz facetów trzymających się za rączki to giń śmiercią bolesną. Bo nie różnisz się niczym od tęczowych spierdolin. I jak dla ciebie dwóch typów którzy się naparzają jest czymś dziwnym odbiegającym od normy to znaczy że jesteś ciota, autentycznie.

I co po takim biciu? Ten, który jest mniej zakrwawiony i ma mniejsze limo na następny dzień ten ma rację? Do niczego to nie prowadzi, a szansa, że jeden z takich matołów walnie głową w jakiś krawężnik i resztę życia spędzi na wózku jest całkiem wysoka. No ale dopóki dwóch się bije na własne życzenie to jeszcze spoko, przynajmniej nie ma straty dla społeczeństwa. Jak jeden atakuje, a drugi nie chce się bić, wtedy już należy zamknąć w jakimś zoo i po sprawie.
Zgłoś
piotrekt1976 2021-02-09, 7:54
Kobiety maja zero instynktu samozachowawczego, a za przeszkadzanie powinna oberwac bombe zeby sie ogarnela bo przez taka pizde jej facet moze dostac ostre baty.
Za mlodego mialem podobna sytuacje i moja owczesna kobita tez probowala sie wtracac, skonczylo sie na wybitym zębie jak podeszla pod reke mojego oponenta i jak reka odjal nigdy wiecej nie wlazila miedzy dwoch bijacych sie facetow. Serio nie ogarniam czemu kobiety proboja szarpac facetow ktorzy sa 2x wieksi od nich i nie dociera do nich ze to nie pomaga...
Zgłoś
Nikt_nie 2021-02-09, 8:12 3
Rebeliant napisał/a:

Jak to dobrze, że takie ścierwo masowo wyjeżdżało z PL zaczynając od 2005. Mam tylko nadzieję, że nigdy nie wróci, bo Polska stała się w chuj lepszym krajem, gdy sporo tego patologicznego i nieistotnego elementu wyjechało, gdyż odsetek jaki pozostał znacząco się zmniejszył.

Bylem 8 lat w UK i wróciłem pół roku temu, dorobiłem się mieszkania, spełniłem zawodowo i wykułem język angielski na blachę, oprócz tego spotkałem tam swoją milość, mam syna i 100k.zł na koncie. Super że mogłem wrócić na przekór takiemu imbecylowi jak Ty nie pozdrawiam, jebać takich płytkich typów jak Ty

Potwierdzam że patologii tam nie brakuje, ale nie możesz mierzyć wszystkich swoją miarą, bo wychodzisz na półmozga z zajebistą dozą ignorancji i zjeba który nie potrafi ogarnać że normalni ludzie też tam wyjeżdżali.

Ch Ci w D pro
Zgłoś
E................n 2021-02-09, 8:35
Justynka99 napisał/a:

I co po takim biciu? Ten, który jest mniej zakrwawiony i ma mniejsze limo na następny dzień ten ma rację? Do niczego to nie prowadzi, a szansa, że jeden z takich matołów walnie głową w jakiś krawężnik i resztę życia spędzi na wózku jest całkiem wysoka. No ale dopóki dwóch się bije na własne życzenie to jeszcze spoko, przynajmniej nie ma straty dla społeczeństwa. Jak jeden atakuje, a drugi nie chce się bić, wtedy już należy zamknąć w jakimś zoo i po sprawie.

Ty kobieto idź do kuchni kurwa a nie udzielaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia. Nie masz chuja tylko szparę, rozkładaj nóżki do wyruchania. A jak żeś brzydki szlauf to targaj sobie palcami.
Zgłoś
Justynka99 2021-02-09, 8:53 1
Eren napisał/a:

Ty kobieto idź do kuchni kurwa a nie udzielaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia. Nie masz chuja tylko szparę, rozkładaj nóżki do wyruchania. A jak żeś brzydki szlauf to targaj sobie palcami.

Aaaa, to Ty się chujami lubisz bić To zmienia postać rzeczy.
Zgłoś
E................n 2021-02-09, 9:19
Justynka99 napisał/a:

Aaaa, to Ty się chujami lubisz bić To zmienia postać rzeczy.

Dziecko drogie... Jakie jesteś upośledzone... Chujem to ciebie mogę po mordzie sprać a później zatkać twoją gębę.
Zgłoś
Cryo 2021-02-09, 9:27
Eren napisał/a:

Ty to w ogóle na opak zrozumiałeś, więc śmiało... Nie żebym cię wyzywał tylko śmiało mogę wywnioskować prawdę. A prawda to wiadomo, jest właściwością sądów która jest zgodna z faktem. Prawda jest taka, że jesteś DEBILEM. A z debilami nie będę wdawał się w dalszą dyskusje. Bo debilizm jest nieuleczalny, to wrodzone nie nabyte. Więc, po prostu przepadnij.

Wyjdź czasem z piwnicy rodziców na świeże powietrze. Największe przegrywy zawsze najwięcej szczekają.
Zgłoś
impressa88 2021-02-09, 9:54
Jarek ma nieźle cebule na lewej nodze
Zgłoś
aligator 2021-02-09, 11:05 1
Rebeliant napisał/a:

hahah odsetek patologii wciaz wzrasta i sie rozszerza a pis przyczynia sie sponsorujac patolke z wszelkich mopsow 500 + itp. najlatwiej rzadzi sie ludzmi glupimi co za tym idzie ciagle najebanymi pomysl se ile normalny pracujacy kowalski zrobi sobie dzieci ? tylr na ile go stac a te 500 to kropla w morzupotrzeb babelka tyle za najebana patokaryna potrzebuje zrobic 5 babelkow zebybylo na wode i szlugi przejrzyj na oczy ziom ...

Zgłoś
LEMANRUSS9696 2021-02-09, 11:46
Klasyczne mordobicie. Fajnie się ogląda jak myślą że są super fajterami a jedyne co potrafią to walić na oślep cepami.
Zgłoś
impressa88 2021-02-09, 15:43
Jarek ma nieźle cebule na lewej nodze
Zgłoś
qwerq221 2021-02-09, 23:06 1
Rebeliant napisał/a:

A skad wiesz ze to nie w Polsce było? A dobra już wiem
Zgłoś
tikaven 2021-02-10, 0:02
widze, że tu spore stężenie samców alfa xD najwięcej szczekają o gejach niż sami geje
Zgłoś
zniwiarz92 2021-02-10, 17:47
p0lacy to jednak zwierzęta
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów