najebane patusy
Zero smutków, zero złości, wyjebane po całości !!!Jak to dobrze, że takie ścierwo masowo wyjeżdżało z PL zaczynając od 2005. Mam tylko nadzieję, że nigdy nie wróci, bo Polska stała się w chuj lepszym krajem, gdy sporo tego patologicznego i nieistotnego elementu wyjechało, gdyż odsetek jaki pozostał znacząco się zmniejszył.
Pan Wartościowy element się odezwał. XD
Jak to dobrze, że takie ścierwo masowo wyjeżdżało z PL zaczynając od 2005. Mam tylko nadzieję, że nigdy nie wróci, bo Polska stała się w chuj lepszym krajem, gdy sporo tego patologicznego i nieistotnego elementu wyjechało, gdyż odsetek jaki pozostał znacząco się zmniejszył.
Polska stała się bez oporu tęczowa. Możesz być spierdoliną konską i cię prosty człowiek teraz nie wyreguluje na ulicy za obrazę obyczajów. Teraz już tylko prawdziwy komunizm i potem to już z górki, ruchanie małych dzieci i kebaby z sojowych odpowiedników abortowanych płodów.
Polska stała się bez oporu tęczowa. Możesz być spierdoliną konską i cię prosty człowiek teraz nie wyreguluje na ulicy za obrazę obyczajów. Teraz już tylko prawdziwy komunizm i potem to już z górki, ruchanie małych dzieci i kebaby z sojowych odpowiedników abortowanych płodów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów