18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Jaś, Małgosia i baba jaga
djhexe • 2012-08-22, 17:29
Jaś, Małgosia i baba jaga wybrali się na studia. jaś na uniwersytet, małgosia na akademię medyczną a baba jaga na polibudę. po pierwszym roku spotykają się i wymieniają poglądy na temat studiów.
jaś: u nas nauki jest mało, zaliczenia są proste ale jakie mamy imprezy! non stop chlanie, palenie i zaliczanie kolejnych lasek - po prostu zajebioza.
małgosia: u nas to musimy się uczyć ale jakoś leci a i nie próżnujemy w imprezowaniu... a nawet potrafimy się bawić lekami i jest odlot...
baba jaga: u nas nauki jest od zajebania: projekty, laborki, wejściówki, koła, ćwiczenia, obowiązkowe wykłady nawet nie ma czasu pomyśleć o pobalowaniu ale za to jestem najładniejszą laską na wydziale
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaestroRCS 2012-08-22, 18:01 17
Idą ulicą dwie studentki, jedna brzydka, a druga też z polibudy
Zgłoś
A................U 2012-08-22, 18:21 2
no i qwa w końcu jakiś dowcip z innej beczki bo reszta to na jedno kopyto
Zgłoś
L................a 2012-08-22, 19:28 6
Nie taki znów dowcip, mniej więcej taka jest prawda.

Jeden z moich wykładowców powtarzał - ''kobieta inżynier jest jak świnka morska - ani świnka, ani morska''.
Zgłoś
w................o 2012-08-22, 21:32 5
To akurat jest prawda. Studiowałem przypadkiem na polibudzie przez 2 semestry na wydziale elektrycznym, to nie dość że na 80 chłopa było 5 dziewczyn, to na 4 z nich nie opłacało się nawet patrzeć.
Zgłoś
V................e 2012-08-25, 1:18 5
gwarantuje że nawet na wydz mechanicznym zdarzaja się super sztuki chujowy stereotyp
Zgłoś
job_twaju_mać 2012-08-25, 1:27 3
- Dlaczego dziewczyny z politechniki nie noszą spódniczek?
- Żeby im kutasa nie było widać

Zgłoś
killerZeWsi 2012-08-25, 2:00 1
To wpadnijcie na uniwerek, na wydział Matematyki, Mechaniki i Informatyki. Jak w grupie jest jedna dziewczyna,to już jest cud.

Tyle, że tam są takie nerdy, że nawet jak przyniosłem wódkę na wydział - to nikt nie poszedł ze mną pić więc oni nie myślą o laskach - oni myślą o zaliczeniu... Semestru/przedmiotu/roku- zależnie od ambicji...
Zgłoś
S................d 2012-08-25, 5:55 1
U mnie na 1. roku, w październiku było 20 chłopa na 148 bab. Potem się unormowało, bo drugi rok kończyliśmy w składzie 10 panów i 40 pań. Tak, studiowałam filologię polską.
Zgłoś
Robster 2012-08-25, 9:36
5 lat studiów na polibudzie, a w tym czasie wydział nawiedziło z 30 kobiet, w tym 10 tylko na stołówkę wpadało. Co roku wydział kończyła jedna laska

I stereotypy się zgadzają, ale są też wyjątki. Tyle, że te ładne najczęściej szybko odpadają.
Zgłoś
Darksaider 2012-08-25, 15:03 1
Jako student polibudy mogę spokojnie zapewnić, że kobiety są u nas i do tego ładne. Na logistyce na moim roku jest 220 osobników z czego połowa to samice człowieka (większy procent do rozrodu), wydział chemiczny to po prostu skupisko dorodnych okazów, wydział budownictwa i inżynierii środowiska (architektura) cudo, wydział informatyki, budowy maszyn to same lezby, maszkary i nerdy . Jak podczas semestru przemierzam odległości pomiędzy budynkami to głowa mi się kręci dookoła osi, w lecie to obwiązuje moją księżniczkę taśmą i przyklejam do uda, bo w innym wypadku mogłoby mi spodnie uszkodzić. Poza tym taka pani inżynier to nie lada gratka, potrafi sama zarobić na siebie a czasami nawet i na mnie, zamiast uczyć w szkole i użerać się z gnojami albo siedzieć na kasie w Tesco.
Zgłoś
f................s 2012-08-26, 13:08
To stary głupi stereotyp studiuje na wydziale mechanicznym gdzie są ładne dziewczyny.
Zgłoś
suxone 2012-08-26, 20:43
AntyPejs napisał/a:

gwarantuje że nawet na wydz mechanicznym zdarzaja się super sztuki chujowy stereotyp

Stereotypy na sadisticu? No kurwa nie możliwe...
Zgłoś
grakin 2012-08-26, 22:17
z tym kobieta inżynier to nie telesfor? ;] ogólnie żart trochę się nie zgadza z prawdą bo na polibudzie balują (i dlatego jest tam taki odsiew), a na medyku kują ile wlezie (nie wiem jak tam z balowaniem ale słyszałem że kiepsko)
Zgłoś
medick2 2012-08-28, 0:34
"nawet nie ma czasu pomyśleć o pobalowaniu"

Fake jak chuj
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem