📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te pierdoły dla idiotów wrzucaj na jakieś ezoteryczne gówniane forum.
Już w połowie 2007r. wiadomo było że kryzys może nastąpić a w jesieni już nastąpił. A on powołuje się na artykuł z końcówki grudnia śmiechu warte.
Fundacja Edukacyjna Jamesa Randiego ufundowała nagrodę w wysokości 1 miliona dolarów każdemu, kto w wiarygodnym eksperymencie naukowym udowodni istnienie dowolnego zjawiska paranormalnego. Jak dotąd nikt tej nagrody nie odebrał.
Już w połowie 2007r. wiadomo było że kryzys może nastąpić a w jesieni już nastąpił. A on powołuje się na artykuł z końcówki grudnia śmiechu warte.
Fundacja Edukacyjna Jamesa Randiego ufundowała nagrodę w wysokości 1 miliona dolarów każdemu, kto w wiarygodnym eksperymencie naukowym udowodni istnienie dowolnego zjawiska paranormalnego. Jak dotąd nikt tej nagrody nie odebrał.
i przyjda czasy kiedy to zolta kobieta bedzie pezydentem us i a wtedy to udezy asterida w nasza planete
kwestia czasu i farta
kwestia czasu i farta
A tam pierdolenie. Kazdy moze powiedziec, ze bedzie III wojna, bo juz dwie byly. Ja wam moge przepowiedziec, ze w przyszlosci bedzie IV WŚ. Moze kiedys ktos odkopie ten post i bedzie sie podniecal, ze bania w 2014 przewidzaial IVWŚ.
bania88 napisał/a:
A tam pierdolenie. Kazdy moze powiedziec, ze bedzie III wojna, bo juz dwie byly. Ja wam moge przepowiedziec, ze w przyszlosci bedzie IV WŚ. Moze kiedys ktos odkopie ten post i bedzie sie podniecal, ze bania w 2014 przewidzaial IVWŚ.
IV WŚ byłaby już na patyki i kamienie, więc raczej nikt by nie znalazł tej 'przepowiedni'
up chuja prawda IV wś będzie na tostery i grzebienie
Pan Jackowski tyle razy zbłaźnił się swoimi nocnymi marami, że szczytem naiwności było by pokładać jakąkolwiek ufność w jego słowa.
Raz prawie byłem u niego. Podjechałem, zadzwoniłem domofonem - usłyszałem pytanie KTO TAM?. Stwierdziłem, że chuj nie jasnowidz i pojechałem do domu. Jasnowidz by przecież wiedział kto.
Nie rozumiem skąd nagle te gadanie o wojnie. Nic a nic na nią nie wskazuje. A to że są jakieś tam MALEŃKIE zamieszki na Krymie... ludzie kurwa.. Popatrzcie na maleńkie zamieszki u ciapatych, łby ucinają, ludzi zarzynają jak świnie i nikt nie mówi o 3 wojnie. Także skończcie te gadanie. Media wode z mózgów robią
Nie wierzę jasnowidzom, bo przyszłość nie jest spisana, tak samo nie jest możliwa podroż do czegoś, co jeszcze się nie wydarzyło. Tak samo nie można podróżować w przeszłość. I nigdy nie będzie można.
crystaldragon napisał/a:
Ja od siebie dodam, że jackowski odmówił wzięcia udziału w tym eksperymencie bo coś tam mu się "nie podobało" w zasadach jego przeprowadzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów