📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ma rozmach ? chyba dresy we krwi...
@moonmaker05
Jak za 15 lat kupisz sobie takiego uzywaka też się bedziesz tak wozil!
Jak za 15 lat kupisz sobie takiego uzywaka też się bedziesz tak wozil!
Jak ja nienawidzę takich chujów. Kupił zwykły sportowy samochód i odpierdala we łbie (choć to pewnie kwestia mentalności). Gość stwarza zajebiste zagrożenie dla życia innych a wam staje gdy to oglądacie... Chociażby 1:35, nich mu jakieś dziecko wybiegnie z pomiędzy samochodów.
@mlodzian
Dorośnij. A raczej, patrząc na Twój wiek, dojrzej.
W odpowiedzi na przyszłe odpowiedzi:
1. Tak, zwykłego w krajach cywilizowanych. W Szwecji listonosz może kupić sobie za 3-4 letnią pensję.
2. Gość nie pokazał żadnych umiejętności.
3. Zajebistych kierowców widać na torach, wieśniaków na ulicach.
@mlodzian
Dorośnij. A raczej, patrząc na Twój wiek, dojrzej.
1. Tak, zwykłego w krajach cywilizowanych. W Szwecji listonosz może kupić sobie za 3-4 letnią pensję.
exculibrus napisał/a:
Zgadzam się
Cytat:
Tutaj już nie.
Można poruszać się dynamicznie po ulicach miasta nie zajeżdżając nikomu drogi i nie łamiąc przepisów. Nie mówię tu o bezmyślnym zapierdalaniu, tak jak ten burak na filmie.
Makas ?? jak to on to browar ! bo gość wymiata !
exculibrus napisał/a:
Kupił zwykły sportowy samochód i odpierdala we łbie (choć to pewnie kwestia mentalności).
1. Tak, zwykłego w krajach cywilizowanych. W Szwecji listonosz
Najnowsza M5 która kosztuje około 500Tyś zł, poprzednia generacja teraz jakieś 200-300Tyś. zł. ...tak, zwykły samochód a w innych krajach szaraczki typu listonosz popierdalają takimi od tak.. weź się puknij.
Pewnie sprawdziłeś zarobki a nie sprawdziłeś utrzymania się w takim kraju co jest podstawowym błędem Polaków wyjeżdżających za granicę. A potem ze smutnymi ryjami wracają bo inaczej sobie wyliczyli. Albo nie wracają bo im wstyd..
całe życie na takiego nie zarobisz, jak boli to trudno. A może zarobisz, kto wie. Ale wypisywanie takich głupot niczemu nie służy.
Sarkos napisał/a:
Można poruszać się dynamicznie po ulicach miasta nie zajeżdżając nikomu drogi i nie łamiąc przepisów. Nie mówię tu o bezmyślnym zapierdalaniu, tak jak ten burak na filmie.
100% racji. wkurzają też typy które nie wiedzą co to bezpieczna odległość i siedzą na zderzaku jak takie barany.
Oj tam. Pewnie syn nowobogackiego. Ojciec mu kupił, to popierdala, a jak zepsuje to od tatusia dostanie nowego. Jakby sam na niego zapracował, to ta jego jazda by nieco inaczej wyglądała. Takie jest moje zdanie. Dlaczego takie? Miałem kumpla który od ojca dostał M3, to popierdalał jak debil. Ale potem zarobił trochę pieniędzy, i kupił sobie swoje własne M, za swoje ciężko zarobione pieniądze. Efekt, jeździ normalniej i bezpieczniej niż większość młodzieży w "Podrasowanych" Golfach II, albo jak jest kasa to III
lolol666 napisał/a:
ahh ta Polska zazdrość
Ja mu niczego nie muszę zazdrościć.
Wszystko co mi do życia potrzebne mam
Edit:A to, że Ty masz takie podejście do życia, że jak ktoś coś krytykuje, to od razu zazdrości, to tylko świadczy o Tobie Nie mierz ludzi swoją miarą. Poza tym, jakbyś doczytał mój komentarz do końca, albo przynajmniej ze zrozumieniem, to byś zobaczył, że mi trochę o coś innego chodziło
jeloo napisał/a:
Ja mu niczego nie muszę zazdrościć
Wszystko co mi jest potrzebne do życia mam
Ale gryziesz się w język na myśl że gościu może być w twoim wieku i sam zarobił na furkę
krytyka a głupi komentarz w stylu "tata mu kupił" to dwie różne sprawy.
lolol666 napisał/a:
Ale gryziesz się w język na myśl że gościu może być w twoim wieku i sam zarobił na furkę
I znów błąd Z niczym się nie gryzę Zresztą to już powiedziałem w komentarzu do którego najpierw się odniosłeś Tam powiedziałem, że mój kumpel rówieśnik, sam sobie zarobił na M3 i je szanuje po prostu, bo to jego ciężko zarobiona kasa
Jak ktoś zepnie dupę, to zarobi na wszystko, tylko będzie się z tym obnosił jak z jajkiem O to mi chodziło, a nie o to, ze jestem zazdrosny o cokolwiek
Ja mam mieszkanie, dziewczynę, 15 letni samochód i motocykl, i to jest to co jest mi do życia potrzebne.
Tak trzymać u mnie podobnie
A potem wypadek i refleksja, co ja kurwa zrobilem!?
wiktor4024 napisał/a:
A potem wypadek i refleksja, co ja kurwa zrobilem!?
nie nie proszę cię, takie buraki mają później jeszcze wonty do Ciebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów