18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Jazda na pusto
Essent • 2016-12-21, 21:38
Natrafiłem na ten film nie przypadkiem,gdyż szukam co działo się za czasów PRL.Jak posłuchałem prezentera,że na pusto ciężarówka jeździ,a mogła przewieźć chociaż jabłka z Radomia do Warszawy to padłem.

Film p.t Kontrola M.O.
Zgłoś
maderfakermen 2016-12-21, 21:42 67
Trzeba było sobie jakoś radzić...

Zgłoś
saves 2016-12-21, 21:46 27
Co Cię tak dziwi? Ciężarówki w tamtych czasach były niemalże tylko "państwowe", więc kierowcy robiąc pusty przebieg, marnowali państwowe paliwo. Jako ciekawostkę dodam, że milicja podczas nocnych patroli spisywała numery ciężarówek stojących gdzieś pod domem i sprawdzała do kogo należy. Państwowe samochody miały w nocy stać w bazie. Państwowe samochody można było łatwo rozpoznać, gdyż na blachach ostatnią miały literę. Prywatne - cyfrę. Po ustaleniu, karano kierowcę mandatem.
Zgłoś
�................i 2016-12-21, 22:20 16
jakie to pisowskie
Zgłoś
tarcer123 2016-12-21, 22:47 8
Szykujcie się na powrót tych czasów...
Zgłoś
emperorzbigniew 2016-12-22, 1:27 6
Ten pierwszy film ma dla mnie szczególną wartość Dzieje się to w Jankach na Al. Krakowskiej, centralnie naprzeciwko miejsca, gdzie jest od lat Ikea. Teraz droga jest przegrodzona barierkami, ale to to samo miejsce. Właściwie dzisiaj jest tam sklep Jula naprzeciwko, ale do Ikei rzut beretem. Natomiast na filmie widać piękne puste pola. Poza zdjęciami z tego miejsca, jest to jeden z niewielu filmów, gdzie na tym obszarze nie ma korków i permanentnego ruchu.

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
Aqualinespirit 2016-12-22, 8:11 5
Jak się milicja pytała co jest w środku to się mówiło pszczoły luzem.

All matter is merely energy condensed to a slow vibration.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów