18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Jazda na wiertarce..
vilcz3k • 2012-12-25, 14:43
Osobiście nie cierpie skuterów, w lecie tylko wpierdalają się tymi wiertarkami w każde możliwe osiedlowe miejsce, z reguły wielcy znawcy motoryzacji jednośladów a jak przyjdzie co do czego to lądują ryjem w rowie... Tak jak w tym przypadku, szkoda że nie w polsce...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skowu 2012-12-25, 15:09
Po miejsce na parkingu każdy się pcha, nawet Ci z je*anych osobówek. I dlaczego uogólniłeś każdego motocyklistę, " wielkim znawcą " ? To pewnie tobie jak się popsuje coś w samochodzie, np. gumę złapiesz to szukasz usterki w silniku bo coś stuka? Nie uogólniaj motocyklistów " wielkimi znawcami ", uwierz, że nie każdy się zna, ale 50% osób się na prawdę zna na rzeczy...
Zgłoś
vilcz3k 2012-12-25, 15:20 4
Skowu napisał/a:

Po miejsce na parkingu każdy się pcha, nawet Ci z je*anych osobówek. I dlaczego uogólniłeś każdego motocyklistę, " wielkim znawcą " ? To pewnie tobie jak się popsuje coś w samochodzie, np. gumę złapiesz to szukasz usterki w silniku bo coś stuka? Nie uogólniaj motocyklistów " wielkimi znawcami ", uwierz, że nie każdy się zna, ale 50% osób się na prawdę zna na rzeczy...

Czy ja cos powiedziałem o motocyklistach? motocykl, to nie skuter, skuter to cos dla leniwych skurwysynów którzy nie mają chęci dupska na rowerku posadzić, motor jest raczej zupełnie inny, A co do osobówek, to jak złapie gume, wymieniam koło, Patrząc na twoje komentarze to spinasz sie strasznie. Czytaj ze zrozumieniem , albo palnij sobie w łeb.

I jeszcze raz napisze, motor to nie skuter.
W osobówkach też jeżdza inteligentni ludzie. A z racji tego że tak ci nie pasuje to co napisałem, to pewnie jesteś kolejnym skuteroym wieprzkiem który ma sie za wielkiego znawce...

Ps. A gwiazdki w przekleństwach to ty sobie stawiaj na naszej klasie, tu jest poważne forum
Zgłoś
BMWswap 2012-12-25, 16:08 2
nie ma to jak z pełnej pizdy na jednośladzie zapierdolić przedni hampel do oporu
Zgłoś
Skowu 2012-12-25, 19:50
Tak kurwa, mam skuter, tylko na tym skuterze to byś się zabił, a wozisz dupsko w osobówce bo ci ciężko utrzymać motor taki leszcz z ciebie. ale niestety. takie lamusy jak ty chodzą po tej ziemi. ehh, tylko dla tatusia nie rozpierdol samochodu
uno podobno drobie jak sam skurwysyn

i gdybyś chciał wiedzieć to cenzura w przekleństwa sama się wprasza
Zgłoś
hejcior 2012-12-25, 20:00 1
Skowu napisał/a:

Po miejsce na parkingu każdy się pcha, nawet Ci z je*anych osobówek.

Co znaczy "nawet ci z jebanych osobówek"? Kurwa w mieście miejsca parkingowe są dla mieszkańców - więc 90% (szacunkowo) z nich ma osobówkę i prawo do jej parkowania.

Co to wogóle ma do rzeczy....jakie pchanie się na miejsce na parkingu. Idiota na skuterze wypierdolił pięknie ryjem w auto, a tu jakieś obłędne dyskusje o chuj wie czym.

Browar za ryj rozpłaszczony na masce.
Zgłoś
vilcz3k 2012-12-25, 22:18 1
@up Hejcior, nie ma sie co denerwować, widać że koleś ledwo z pizdy wyszedł i nie wie co ma zrobić Powodzenia w deszczu, śniegu, jeździe nad morze, do innych krajów, na tym jego "skuterku" ^^

A on sam był robiony miękką pałą najwidoczniej, takie pizdy łatwo poznać
Zgłoś
cinoslav 2012-12-27, 3:14
Sam za czasów gimbazy jeździłem skuterem, ale no kurwa, wiedziałem, że nie rozbijam się 1.5 tonowym autem, tylko jebaną pierdziawą, więc znałem swoje miejsce na drodze i nigdy w nic nie przypierdoliłem z własnej głupoty.
Zgłoś
MyDreams 2012-12-27, 3:15 8
Skowu napisał/a:

Tak kurwa, mam skuter

"Panu" już podziękujemy.
Zgłoś
Tomeoo 2012-12-27, 3:24
@up
Tobie równierz
Zgłoś
podgor5 2012-12-27, 3:35
skąd ta awersja autora do skuterów? u nas to margines, w takim Amsterdamie czy Rzymie to jeden na drugim. Po drogach publicznych jeżdzą sobie prawą stroną nikomu nie wadząc, nie wiem w czym problem.Jedynie czasem irytują te głośniejsze pierdzące w niebogłosy jak jedzie na nim dwóch gimbusów bez kasków
Zgłoś
K................a 2012-12-27, 5:14 4
Tomeoo napisał/a:

@up
Tobie równierz

A tobie bym dał słownik.
Zgłoś
Black Snake 2012-12-27, 5:58
Najbardziej na skutery najeżdżają ci, których ledwo na autobus stać i nigdy nie mogli sobie pozwolić na takie 'zabawki' więc teraz z zazdrości cisną po innych... Od czegoś trzeba zacząć, a nie na Hayabusę od razu wsiadać. Tak też mam skuter. W 2013 na początku kupuję motocykl, który mocny nie jest ale spokojnie wasze 'piździki' (czyt. samochody tatusiów) weźmie jak chce. Spinajcie dalej dupę o skuterki, przecież to takie 'cool'... Nie mówię, że skuterzyści to nie debile, bo większość nie zna w ogóle przepisów (takich to powinno się od razu eliminować), ale są też ci normalnie korzystający ze skuterów tak jak inni ze swoich środków komunikacji.
Zgłoś
J................d 2012-12-27, 7:35
@up: nie zawsze. Ja na przykład mam prawko na motocykl i swoje auto i skuterów nie cierpię, bo:

1. Zawsze pcha się taki chuj do przodu na światłach, po to, żeby potem się go nie dało wyprzedzić jak osiągnie po 10 sekundach zawrotne 40 km/h. Do tego nigdy nie da się przewidzieć kolejnego ruchu, bo przecież kierunkowskazy to w autach tylko są konieczne.

2. Jeżdżą nimi dzieciaki po wsi, co dostały chińczyka z tesco na komunię. Strach po jakiejkolwiek jeździć - 12 lat, bez kasku, w tshircie, bez znajomości prawa o ruchu drogowym. Wyjedzie ci taki przed maskę i masz wyrok za zabicie bezmózga.

3. Są po prostu chujowe. Na początek to najlepiej kupić motocykl 125 albo 250 jak się boi większego, a nie skuter, który z motocyklem nic wspólnego nie ma (nie ma biegów, inna pozycja, inne przyspieszenie). Na pierwszych lekcjach nauki jazdy każdy kto miał do czynienia z rowerem nauczy się na tyle jeździć, że spokojnie może potem przesiąść się na 125tkę.
Zgłoś
Black Snake 2012-12-27, 8:50
@up, kumpel ma skuter z manualem. Romet C1/City albo jakoś tak ;D Nie wiem po co mu manual... Bo ja co nigdy na manualu nie jeździłem pierwszy raz jak na niego wsiadłem to raz mi zgasł później już ładnie biegi się zmieniało i zero gaśnięcia. Kumpel na nim więcej jeździł i ciągle mu gaśnie. Zdarzało się, że musiałem mu odpalać i ruszać nim bo on nie potrafił (komicznie to wyglądało jak on siedział na skuterze, a ja biegłem za nim trzymając gaz i sprzęgło by mu nie zgasł...). Większość ok przepisów nie zna i jak mówiłem powinni być wyeliminowani, ale nie wszyscy. Zazwyczaj na światłach nie cisnę się do przodu, ale czasami tak i nikomu nie przeszkadzam. W kilka sekund na blacie mam 80km/h i nikt mnie już nie wyprzedza, poza tym szybko się zbiera (jak na oryginalny wariator i 7g. rolki to się aż zdziwiłem ;o). Na drodze ciągle obserwuję lusterka i zawsze zjeżdżam samochodom tak, by nawet nie musieli odbijać w lewo by mnie wyprzedzić. Jak jest możliwość to czemu skutera/motorowera 50ccm nie kupić? Nie przerobić na 80ccm (tanie to jest), później 125 i coraz wyżej. Ja z 50/80ccm przesiadam się na 600 i trochę się boję, chociaż doradzali mi, żebym sobie ścigacza 750 kupił bo niby znudzę się szybko jazdą na Bandicie 600-tce.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem