Osobiście nie cierpie skuterów, w lecie tylko wpierdalają się tymi wiertarkami w każde możliwe osiedlowe miejsce, z reguły wielcy znawcy motoryzacji jednośladów a jak przyjdzie co do czego to lądują ryjem w rowie... Tak jak w tym przypadku, szkoda że nie w polsce...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po miejsce na parkingu każdy się pcha, nawet Ci z je*anych osobówek. I dlaczego uogólniłeś każdego motocyklistę, " wielkim znawcą " ? To pewnie tobie jak się popsuje coś w samochodzie, np. gumę złapiesz to szukasz usterki w silniku bo coś stuka? Nie uogólniaj motocyklistów " wielkimi znawcami ", uwierz, że nie każdy się zna, ale 50% osób się na prawdę zna na rzeczy...
Skowu napisał/a:
Po miejsce na parkingu każdy się pcha, nawet Ci z je*anych osobówek. I dlaczego uogólniłeś każdego motocyklistę, " wielkim znawcą " ? To pewnie tobie jak się popsuje coś w samochodzie, np. gumę złapiesz to szukasz usterki w silniku bo coś stuka? Nie uogólniaj motocyklistów " wielkimi znawcami ", uwierz, że nie każdy się zna, ale 50% osób się na prawdę zna na rzeczy...
Czy ja cos powiedziałem o motocyklistach? motocykl, to nie skuter, skuter to cos dla leniwych skurwysynów którzy nie mają chęci dupska na rowerku posadzić, motor jest raczej zupełnie inny, A co do osobówek, to jak złapie gume, wymieniam koło, Patrząc na twoje komentarze to spinasz sie strasznie. Czytaj ze zrozumieniem , albo palnij sobie w łeb.
I jeszcze raz napisze, motor to nie skuter.
W osobówkach też jeżdza inteligentni ludzie. A z racji tego że tak ci nie pasuje to co napisałem, to pewnie jesteś kolejnym skuteroym wieprzkiem który ma sie za wielkiego znawce...
Ps. A gwiazdki w przekleństwach to ty sobie stawiaj na naszej klasie, tu jest poważne forum
nie ma to jak z pełnej pizdy na jednośladzie zapierdolić przedni hampel do oporu
Tak kurwa, mam skuter, tylko na tym skuterze to byś się zabił, a wozisz dupsko w osobówce bo ci ciężko utrzymać motor taki leszcz z ciebie. ale niestety. takie lamusy jak ty chodzą po tej ziemi. ehh, tylko dla tatusia nie rozpierdol samochodu
uno podobno drobie jak sam skurwysyn
i gdybyś chciał wiedzieć to cenzura w przekleństwa sama się wprasza
uno podobno drobie jak sam skurwysyn
i gdybyś chciał wiedzieć to cenzura w przekleństwa sama się wprasza
Skowu napisał/a:
Po miejsce na parkingu każdy się pcha, nawet Ci z je*anych osobówek.
Co znaczy "nawet ci z jebanych osobówek"? Kurwa w mieście miejsca parkingowe są dla mieszkańców - więc 90% (szacunkowo) z nich ma osobówkę i prawo do jej parkowania.
Co to wogóle ma do rzeczy....jakie pchanie się na miejsce na parkingu. Idiota na skuterze wypierdolił pięknie ryjem w auto, a tu jakieś obłędne dyskusje o chuj wie czym.
Browar za ryj rozpłaszczony na masce.
@up Hejcior, nie ma sie co denerwować, widać że koleś ledwo z pizdy wyszedł i nie wie co ma zrobić Powodzenia w deszczu, śniegu, jeździe nad morze, do innych krajów, na tym jego "skuterku" ^^
A on sam był robiony miękką pałą najwidoczniej, takie pizdy łatwo poznać
A on sam był robiony miękką pałą najwidoczniej, takie pizdy łatwo poznać
Sam za czasów gimbazy jeździłem skuterem, ale no kurwa, wiedziałem, że nie rozbijam się 1.5 tonowym autem, tylko jebaną pierdziawą, więc znałem swoje miejsce na drodze i nigdy w nic nie przypierdoliłem z własnej głupoty.
skąd ta awersja autora do skuterów? u nas to margines, w takim Amsterdamie czy Rzymie to jeden na drugim. Po drogach publicznych jeżdzą sobie prawą stroną nikomu nie wadząc, nie wiem w czym problem.Jedynie czasem irytują te głośniejsze pierdzące w niebogłosy jak jedzie na nim dwóch gimbusów bez kasków
Najbardziej na skutery najeżdżają ci, których ledwo na autobus stać i nigdy nie mogli sobie pozwolić na takie 'zabawki' więc teraz z zazdrości cisną po innych... Od czegoś trzeba zacząć, a nie na Hayabusę od razu wsiadać. Tak też mam skuter. W 2013 na początku kupuję motocykl, który mocny nie jest ale spokojnie wasze 'piździki' (czyt. samochody tatusiów) weźmie jak chce. Spinajcie dalej dupę o skuterki, przecież to takie 'cool'... Nie mówię, że skuterzyści to nie debile, bo większość nie zna w ogóle przepisów (takich to powinno się od razu eliminować), ale są też ci normalnie korzystający ze skuterów tak jak inni ze swoich środków komunikacji.
@up: nie zawsze. Ja na przykład mam prawko na motocykl i swoje auto i skuterów nie cierpię, bo:
1. Zawsze pcha się taki chuj do przodu na światłach, po to, żeby potem się go nie dało wyprzedzić jak osiągnie po 10 sekundach zawrotne 40 km/h. Do tego nigdy nie da się przewidzieć kolejnego ruchu, bo przecież kierunkowskazy to w autach tylko są konieczne.
2. Jeżdżą nimi dzieciaki po wsi, co dostały chińczyka z tesco na komunię. Strach po jakiejkolwiek jeździć - 12 lat, bez kasku, w tshircie, bez znajomości prawa o ruchu drogowym. Wyjedzie ci taki przed maskę i masz wyrok za zabicie bezmózga.
3. Są po prostu chujowe. Na początek to najlepiej kupić motocykl 125 albo 250 jak się boi większego, a nie skuter, który z motocyklem nic wspólnego nie ma (nie ma biegów, inna pozycja, inne przyspieszenie). Na pierwszych lekcjach nauki jazdy każdy kto miał do czynienia z rowerem nauczy się na tyle jeździć, że spokojnie może potem przesiąść się na 125tkę.
1. Zawsze pcha się taki chuj do przodu na światłach, po to, żeby potem się go nie dało wyprzedzić jak osiągnie po 10 sekundach zawrotne 40 km/h. Do tego nigdy nie da się przewidzieć kolejnego ruchu, bo przecież kierunkowskazy to w autach tylko są konieczne.
2. Jeżdżą nimi dzieciaki po wsi, co dostały chińczyka z tesco na komunię. Strach po jakiejkolwiek jeździć - 12 lat, bez kasku, w tshircie, bez znajomości prawa o ruchu drogowym. Wyjedzie ci taki przed maskę i masz wyrok za zabicie bezmózga.
3. Są po prostu chujowe. Na początek to najlepiej kupić motocykl 125 albo 250 jak się boi większego, a nie skuter, który z motocyklem nic wspólnego nie ma (nie ma biegów, inna pozycja, inne przyspieszenie). Na pierwszych lekcjach nauki jazdy każdy kto miał do czynienia z rowerem nauczy się na tyle jeździć, że spokojnie może potem przesiąść się na 125tkę.
@up, kumpel ma skuter z manualem. Romet C1/City albo jakoś tak ;D Nie wiem po co mu manual... Bo ja co nigdy na manualu nie jeździłem pierwszy raz jak na niego wsiadłem to raz mi zgasł później już ładnie biegi się zmieniało i zero gaśnięcia. Kumpel na nim więcej jeździł i ciągle mu gaśnie. Zdarzało się, że musiałem mu odpalać i ruszać nim bo on nie potrafił (komicznie to wyglądało jak on siedział na skuterze, a ja biegłem za nim trzymając gaz i sprzęgło by mu nie zgasł...). Większość ok przepisów nie zna i jak mówiłem powinni być wyeliminowani, ale nie wszyscy. Zazwyczaj na światłach nie cisnę się do przodu, ale czasami tak i nikomu nie przeszkadzam. W kilka sekund na blacie mam 80km/h i nikt mnie już nie wyprzedza, poza tym szybko się zbiera (jak na oryginalny wariator i 7g. rolki to się aż zdziwiłem ;o). Na drodze ciągle obserwuję lusterka i zawsze zjeżdżam samochodom tak, by nawet nie musieli odbijać w lewo by mnie wyprzedzić. Jak jest możliwość to czemu skutera/motorowera 50ccm nie kupić? Nie przerobić na 80ccm (tanie to jest), później 125 i coraz wyżej. Ja z 50/80ccm przesiadam się na 600 i trochę się boję, chociaż doradzali mi, żebym sobie ścigacza 750 kupił bo niby znudzę się szybko jazdą na Bandicie 600-tce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów