📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Następnym razem sprawdzaj dowody osobiste tym co "jeżdżą po warszawsku" to sprawdzimy wiarygodność słowa "warszawski".
Ostatni fragment gratulacje dla autora za fachowy montaż rejestratora, bez widoku na przyssawkę filmik nie miał by sensu.
@ gajowy
a co może to ty jesteś na filmiku?
kierowca niedzielny mistrz prostej i a może zdąże?
niech rejestracje będą pokazane !
potem giną ludzie w wypadkach takich tępaków trzeba tępić i publicznie upokarzać
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
a co może to ty jesteś na filmiku?
kierowca niedzielny mistrz prostej i a może zdąże?
niech rejestracje będą pokazane !
potem giną ludzie w wypadkach takich tępaków trzeba tępić i publicznie upokarzać
zakryj kurwo rejestracje bo cie podam na kolegium ZROZUMIANO ??!!?!!?
Jebać konfidentów !!
1:04 bardzo mądrze zamontował kamerę. W razie wypadku idealnie widać... uchwyt
gajowy2120 napisał/a:
zakryj kurwo rejestracje bo cie podam na kolegium ZROZUMIANO ??!!?!!?
shirubesutaa napisał/a:
Zamknij ryj cwelu. Numer rejestracyjny nie podpada pod ochronę danych osobowych i może być upubliczniany gdzie tylko się tylko chce. Numery rejestracyjne są całkowicie jawne. Więc stul pysk.
Za to kocham sadistica
Ah, najlepiej zabudowac to BYDŁO w tej zajebanej warszawce, otoczyć murem jak hitler co kiedyś to zrobił i niech sie kiszą "Bo gdybył nię warszawę to byścię nię mięli co do granką włożyć". Żygam tymi zafajdanymi warszawiaczkami, wiecznie sie sraja fajfusy jedne, żądaja kultury od innych a sami cyganią na lewo i prawo. I nie mówie tutaj o ludziach którzy WALCZYLI o Warszawę a nie o ludziach mieszkających w "warszawcĘ" bo to kpina. Poza tym gdyby nie "słoiki" to byście sie posrali. Warszawka zaczyna jak skurwiały sląsk = WONGIEL KURWA, a Ci: "GDYBY NIE MY" a idz pan w chuj. możecie mi naskoczyć i z hejtowac jebane buraki warszawiaki... nie umiecie i nigdy nie umieliscie sie przyznac do porazki... a TFU.
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
w 00:50 to nagrywający jest chamem , widac ze tamten źle stoi to powinien go wpuscic ...
ciekawi mnie "znawcy" od kiedy WWL to niby Warszawa? pewnie to tacy sami "Warszawiacy" Waszym jakze inteligentnym zdaniem co WG, WL, WM, WV i jeszcze kilka innych. Krytykuja, a nie wiedza co. B R A W O ! ! !
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów