📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prowokacja, narzekanie na brutalność policji, znowu prowokacja, znowu narzekanie
Z tego co widać to 1 strzał na twarz i 4/5 jebnięć pałą po plecach...u nas weselej
Dobrze kurwa, też mają kryzys, jednego mniej którego będę musiał za swoje podatki utrzymywać .
głupie cioty, już widzę jak w Polsce by taka garstka psów ostała się przy tak licznej grupie kibiców.
Dobrze! Jak jakiś debil nie potrafi się zachować to pałą przez łeb i zaraz się uspokoi. Z hołotą trzeba krótko i brutalnie.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
jebać kiboli mocno i często:D
jebać kiboli mocno i często:D
Pierdolnięty jesteś... Lepiej napij się piwka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów