Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-11-26, 02:36 ]
tak wygląda życie bez ojca. Kabel od żelazka i by sie nauczył dyscypliny
a skąd wiesz, że nie ma ojca, mnie się wydaje, że ma, od kogoś musiał się nauczyć nazywajć ją jebaną szmatą
samo dziecko nie wpadło na to, żeby kogoś nazywać jebaną szmatą, kiedyś moja koleżanka się skarżyła, że jej syn nauczył się przeklinać "cały czas siedzi i mówi 'peldolony", skąd się on tego nauczył pierdolony!"
a skąd wiesz, że nie ma ojca, mnie się wydaje, że ma, od kogoś musiał się nauczyć nazywajć ją jebaną szmatą
od kolegów z discorda, żarty o starej mówi ci to coś?
samo dziecko nie wpadło na to, żeby kogoś nazywać jebaną szmatą, kiedyś moja koleżanka się skarżyła, że jej syn nauczył się przeklinać "cały czas siedzi i mówi 'peldolony", skąd się on tego nauczył pierdolony!"
Ludzie zejdźcie na ziemię, ten smark nie ma 3 latka, on siedzi w internecie i gra pewnie z innymi a wy pierdolicie ze sie od rodziców nauczył tych słów, naprawde? W domu albo ojciec jest nie obecny, albo jest pizdą i nie potrafi prowadzic dyacypliny z gnojem, albo ma ojczyma ktory ma wyjebane bo to nie jego smark.
Prawdziwy ojciec nauczył by szczeniaka szacunku i nie pozwolił by obrażać matke. Jeżeli sie smarka źle chowało od kołyski to teraz samymi słowami już nie naprostuje gnoja.
Ja w zyciu odjebałem z dwa razy w zyciu lipe i dostałem wpierdol, nigdy nie dostałem za darmo i byłem tego świadomy. Ojciec mi psychiki nie złamał ale dał do zrozumienia że rodziców sie słucha.
Ludzie zejdźcie na ziemię.
ty też zejdź na ziemię, odzywałeś się tak kiedyś do matki?... wątpię
ten dzieciak to patologia i jego rodzice to też patologia, nie nauczył się tego z internetu
pracowałam kiedyś z takimi "rodzicami", słyszałam i widziałam jak się odzywali do siebie nawzajem i do dzieci, a potem udawali, że nie wiedzą skąd dziecko ma takie odzywki, cudów nie ma
ty też zejdź na ziemię, odzywałeś się tak kiedyś do matki?... wątpię
ten dzieciak to patologia i jego rodzice to też patologia, nie nauczył się tego z internetu
pracowałam kiedyś z takimi "rodzicami", słyszałam i widziałam jak się odzywali do siebie nawzajem i do dzieci, a potem udawali, że nie wiedzą skąd dziecko ma takie odzywki, cudów nie ma
Nie, nie odzywalem się tak do matki ale znałem typa z mojego pokolenia gdzie ojca nie miał a stara mu do dupy wchodziła, nigdy złego słowa Grzesiowi nie powiedziała, ale za to on mieszał ją z błotem chociażby za to że chujowy obiad według niego zrobila i że sie tego nie da jeść. Ale w komputerze siedział całymi dniami, więc powiedz nam tu od kogo myslisz sie nauczył tego?
Nie, nie odzywalem się tak do matki ale znałem typa z mojego pokolenia gdzie ojca nie miał a stara mu do dupy wchodziła, nigdy złego słowa Grzesiowi nie powiedziała, ale za to on mieszał ją z błotem chociażby za to że chujowy obiad według niego zrobila i że sie tego nie da jeść. Ale w komputerze siedział całymi dniami, więc powiedz nam tu od kogo myslisz sie nauczył tego?
w takiej sytuacji bardzo często jest jakiś "tatuś", albo ktoś z rodziny, który objawia się sporadycznie i daje "przykład", nie spotkałam takiej sytuacji, że dziecko nie miało styczności z patologią i miało zachowania patologiczne
Ja bym nawet nie próbował karać czy się wykłucać z takim gnojem tylko od razu do domu dziecka i nara, niech tam sobie robi streamy, niech go sobie opiekuni ogarniają.
Ty tak poważnie? Przecież ktoś go na takiego wychował. Stawiam na brak ojca, który uciekł, jest alkoholikiem/ćpunem i patusem lub 100% pantoflem, który nie ma swojego zdania i nikt go tam nie szanuje.
I nie chodzi tutaj, żeby wszystkich bić w rodzinie będąc facetem . Po prostu bez normalnego faceta bachorów nie da się wychować, a tym bardziej chłopaka w okresie dojrzewania.
Podobnie z kobietami, które nie miały ojca.. bardzo ciężko z taką stworzyć zdrową relacje.
Dlatego duża część ludzi powinna mieć zakaz robienia dzieciaków, ale u nas się robi odwrotnie. Rozdaje się 500-800+ dla patusow i będzie coraz gorzej.
Oczywiście nie każdy kto dostaje świadczenia jest patusem, ale jest bardzo dużo takich sytuacji. No i dla ludzi pracujących, którzy chcą założyć normalna rodzinie o wiele lepsze byłyby większe zarobki i mniejsze ceny w sklepach.
[ Dodano 2024-11-26, 03:59 ]
I bardzo dobrze! Tak to jest, jak zamiast wychowywać dziecko, to się tylko miskę z żarciem podsuwa i ma się je w dupie. Podrośnie, to jej jeszcze zęby powybija za wyłączanie komputera. Jebana patologia.
Myślę, że jak wyjdzie z piwnicy do świata realnego, to dość szybko ktoś go sprowadzi na ziemię . Życie najlepiej weryfikuje, a taki zawsze udaje cwaniaka do czasu dostania wpierdolu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów