Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marce_lee 2024-11-26, 2:28 1
Przykre jest to, że w dzisiejszych czasach rodzice nie potrafią wychować dzieci...
Zgłoś
encoder178 2024-11-26, 2:34 2
tak wygląda życie bez ojca. Kabel od żelazka i by sie nauczył dyscypliny
Zgłoś
Nome 2024-11-26, 2:35 1
samo dziecko nie wpadło na to, żeby kogoś nazywać jebaną szmatą, kiedyś moja koleżanka się skarżyła, że jej syn nauczył się przeklinać "cały czas siedzi i mówi 'peldolony", skąd się on tego nauczył pierdolony!"

[ Dodano: 2024-11-26, 02:36 ]
encoder178 napisał/a:

tak wygląda życie bez ojca. Kabel od żelazka i by sie nauczył dyscypliny

a skąd wiesz, że nie ma ojca, mnie się wydaje, że ma, od kogoś musiał się nauczyć nazywajć ją jebaną szmatą
Zgłoś
encoder178 2024-11-26, 2:44 8
Nome napisał/a:

samo dziecko nie wpadło na to, żeby kogoś nazywać jebaną szmatą, kiedyś moja koleżanka się skarżyła, że jej syn nauczył się przeklinać "cały czas siedzi i mówi 'peldolony", skąd się on tego nauczył pierdolony!"
a skąd wiesz, że nie ma ojca, mnie się wydaje, że ma, od kogoś musiał się nauczyć nazywajć ją jebaną szmatą

od kolegów z discorda, żarty o starej mówi ci to coś?
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2024-11-26, 2:46 7
Aż się kabel od prodidza w kieszeni rozwija😃
Zgłoś
CzerstWybut 2024-11-26, 2:50 16
Nome napisał/a:

Ludzie zejdźcie na ziemię, ten smark nie ma 3 latka, on siedzi w internecie i gra pewnie z innymi a wy pierdolicie ze sie od rodziców nauczył tych słów, naprawde? W domu albo ojciec jest nie obecny, albo jest pizdą i nie potrafi prowadzic dyacypliny z gnojem, albo ma ojczyma ktory ma wyjebane bo to nie jego smark.

Prawdziwy ojciec nauczył by szczeniaka szacunku i nie pozwolił by obrażać matke. Jeżeli sie smarka źle chowało od kołyski to teraz samymi słowami już nie naprostuje gnoja.

Ja w zyciu odjebałem z dwa razy w zyciu lipe i dostałem wpierdol, nigdy nie dostałem za darmo i byłem tego świadomy. Ojciec mi psychiki nie złamał ale dał do zrozumienia że rodziców sie słucha.
Zgłoś
Nome 2024-11-26, 2:58 1
CzerstWybut napisał/a:

Ludzie zejdźcie na ziemię.

ty też zejdź na ziemię, odzywałeś się tak kiedyś do matki?... wątpię
ten dzieciak to patologia i jego rodzice to też patologia, nie nauczył się tego z internetu

pracowałam kiedyś z takimi "rodzicami", słyszałam i widziałam jak się odzywali do siebie nawzajem i do dzieci, a potem udawali, że nie wiedzą skąd dziecko ma takie odzywki, cudów nie ma
Zgłoś
CzerstWybut 2024-11-26, 3:06
Nome napisał/a:

ty też zejdź na ziemię, odzywałeś się tak kiedyś do matki?... wątpię
ten dzieciak to patologia i jego rodzice to też patologia, nie nauczył się tego z internetu
pracowałam kiedyś z takimi "rodzicami", słyszałam i widziałam jak się odzywali do siebie nawzajem i do dzieci, a potem udawali, że nie wiedzą skąd dziecko ma takie odzywki, cudów nie ma

Nie, nie odzywalem się tak do matki ale znałem typa z mojego pokolenia gdzie ojca nie miał a stara mu do dupy wchodziła, nigdy złego słowa Grzesiowi nie powiedziała, ale za to on mieszał ją z błotem chociażby za to że chujowy obiad według niego zrobila i że sie tego nie da jeść. Ale w komputerze siedział całymi dniami, więc powiedz nam tu od kogo myslisz sie nauczył tego?
Zgłoś
Nome 2024-11-26, 3:18
CzerstWybut napisał/a:

Nie, nie odzywalem się tak do matki ale znałem typa z mojego pokolenia gdzie ojca nie miał a stara mu do dupy wchodziła, nigdy złego słowa Grzesiowi nie powiedziała, ale za to on mieszał ją z błotem chociażby za to że chujowy obiad według niego zrobila i że sie tego nie da jeść. Ale w komputerze siedział całymi dniami, więc powiedz nam tu od kogo myslisz sie nauczył tego?

w takiej sytuacji bardzo często jest jakiś "tatuś", albo ktoś z rodziny, który objawia się sporadycznie i daje "przykład", nie spotkałam takiej sytuacji, że dziecko nie miało styczności z patologią i miało zachowania patologiczne
Zgłoś
Xevik20 2024-11-26, 3:54 1
Ramiell napisał/a:

Ja bym nawet nie próbował karać czy się wykłucać z takim gnojem tylko od razu do domu dziecka i nara, niech tam sobie robi streamy, niech go sobie opiekuni ogarniają.

Ty tak poważnie? Przecież ktoś go na takiego wychował. Stawiam na brak ojca, który uciekł, jest alkoholikiem/ćpunem i patusem lub 100% pantoflem, który nie ma swojego zdania i nikt go tam nie szanuje.
I nie chodzi tutaj, żeby wszystkich bić w rodzinie będąc facetem . Po prostu bez normalnego faceta bachorów nie da się wychować, a tym bardziej chłopaka w okresie dojrzewania.
Podobnie z kobietami, które nie miały ojca.. bardzo ciężko z taką stworzyć zdrową relacje.
Dlatego duża część ludzi powinna mieć zakaz robienia dzieciaków, ale u nas się robi odwrotnie. Rozdaje się 500-800+ dla patusow i będzie coraz gorzej.
Oczywiście nie każdy kto dostaje świadczenia jest patusem, ale jest bardzo dużo takich sytuacji. No i dla ludzi pracujących, którzy chcą założyć normalna rodzinie o wiele lepsze byłyby większe zarobki i mniejsze ceny w sklepach.

[ Dodano 2024-11-26, 03:59 ]
JG800 napisał/a:

I bardzo dobrze! Tak to jest, jak zamiast wychowywać dziecko, to się tylko miskę z żarciem podsuwa i ma się je w dupie. Podrośnie, to jej jeszcze zęby powybija za wyłączanie komputera. Jebana patologia.

Myślę, że jak wyjdzie z piwnicy do świata realnego, to dość szybko ktoś go sprowadzi na ziemię . Życie najlepiej weryfikuje, a taki zawsze udaje cwaniaka do czasu dostania wpierdolu
Zgłoś
Emilian89 2024-11-26, 4:28 2
Oczywiscie wina rodzicow no bo jak by inaczej to wyjasnic, za moich czasow wlaczyli by mi prodiggi i nie usiadl bym przez tydzien.
Zgłoś
Alosza 2024-11-26, 4:41 1
Szmatą przez łeb.., gnoja niedorobionego
Zgłoś
intermag 2024-11-26, 5:06 1
Ktoś jeszcze będzie komentował ruska patologię oddalona o setki kilometrów swojej nie widząc u sąsiada.
Zgłoś
Adiczek 2024-11-26, 5:56
Pociągnął bym gówniarzowi z liścia aż by mu słuchawki na ten wielki łeb nie pasowały. Szacunek dla matki ma być i koniec
Zgłoś
kawior2007 2024-11-26, 6:56
Jebany gnój
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem