Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Noboody 2024-11-25, 22:57 22
Przycisk Power na routerze. I po problemie.
Zgłoś
BlackSadolRazor 2024-11-25, 22:59 7
O matko, skąd Ty to odkopałeś.
Zgłoś
mauser 2024-11-25, 23:00 52
o ty mały kurwiu
Zgłoś
dupekzoledny 2024-11-25, 23:00 3
Wyłączyć korki
Zgłoś
joti 2024-11-25, 23:05 17
Na pewno bym nie bił, nigdy nie biłem swojego dziecka i nie rozumiem rodziców, którzy tak postępują.
W tej sytuacji co na filmie zabrałbym komputer na stałe, kupił dzieciakowi jakiegoś laptopa biurowego, bo komputer jest ogólnie mu potrzebny, ale nie koniecznie taki do grania.
Zgłoś
Prosty 2024-11-25, 23:28 51
Ja bym go zamknął od zewnątrz i zajebał koktajl Mołotowa przez okno. I krzykną z dołu i kto jest teraz szmatą cwelu!! xD

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
nemesisnt 2024-11-25, 23:49 16
joti napisał/a:

Na pewno bym nie bił, nigdy nie biłem swojego dziecka i nie rozumiem rodziców, którzy tak postępują.
W tej sytuacji co na filmie zabrałbym komputer na stałe, kupił dzieciakowi jakiegoś laptopa biurowego, bo komputer jest ogólnie mu potrzebny, ale nie koniecznie taki do grania.

Do czego mu ten kąkuter potrzebny ?
Zgłoś
Baronessa 2024-11-25, 23:53 55
Porządny kop na ryj gówniarzowi tak, żeby się nakrył syrami, a kompa z monitorem porąbać siekierą...

A tak na poważnie, z nikąd to się nie wzięło. Gówniarz prawdopodobnie często słyszał, jak stary wyzywał matke od szmat i kurew, ew. matka starego i stąd te odzywki. Dlatego trzeba dbać o wzajemny szacunek wśród domowników i reagować już od najmłodszych lat dziecka, jak się pojawią jakieś pyskówki, bo potem możesz już tego nie ogarnąć...
Zgłoś
Mokebe69 2024-11-25, 23:55 1
Bardzo k*rwa dobrze zrobiła. Zero krzywdy na psychice, zero krzywdy na ciele, chwilę się powstydzi wszyscy zapomną oprócz niego. Zapamięta, żeby matkę szanować.
Zgłoś
JG800 2024-11-26, 0:00 3
I bardzo dobrze! Tak to jest, jak zamiast wychowywać dziecko, to się tylko miskę z żarciem podsuwa i ma się je w dupie. Podrośnie, to jej jeszcze zęby powybija za wyłączanie komputera. Jebana patologia.
Zgłoś
hansuke 2024-11-26, 0:04 1
Prosty napisał/a:

Ja bym go zamknął od zewnątrz i zajebał koktajl Mołotowa przez okno. I krzykną z dołu i kto jest teraz szmatą cwelu!! xD

No teraz to dojebałeś
Zgłoś
Ramiell 2024-11-26, 1:03 6
Ja bym nawet nie próbował karać czy się wykłucać z takim gnojem tylko od razu do domu dziecka i nara, niech tam sobie robi streamy, niech go sobie opiekuni ogarniają.
Zgłoś
BeardedBastard 2024-11-26, 1:27 37
joti napisał/a:

Hahahah.... genialne rozwiązanie,rozbawiło mnie to...😆Zabiorę kompa ale kupię laptop ....weź jebnij się o kaloryfer 🤣
Zgłoś
BarmanInternetu 2024-11-26, 2:00 18
joti napisał/a:

A za kilka lat będziesz kupował paczki do ZK
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem