Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tej sytuacji co na filmie zabrałbym komputer na stałe, kupił dzieciakowi jakiegoś laptopa biurowego, bo komputer jest ogólnie mu potrzebny, ale nie koniecznie taki do grania.
A tak na poważnie, z nikąd to się nie wzięło. Gówniarz prawdopodobnie często słyszał, jak stary wyzywał matke od szmat i kurew, ew. matka starego i stąd te odzywki. Dlatego trzeba dbać o wzajemny szacunek wśród domowników i reagować już od najmłodszych lat dziecka, jak się pojawią jakieś pyskówki, bo potem możesz już tego nie ogarnąć...
Ja bym go zamknął od zewnątrz i zajebał koktajl Mołotowa przez okno. I krzykną z dołu i kto jest teraz szmatą cwelu!! xD
No teraz to dojebałeś
Na pewno bym nie bił, nigdy nie biłem swojego dziecka i nie rozumiem rodziców, którzy tak postępują.
W tej sytuacji co na filmie zabrałbym komputer na stałe, kupił dzieciakowi jakiegoś laptopa biurowego, bo komputer jest ogólnie mu potrzebny, ale nie koniecznie taki do grania.
Hahahah.... genialne rozwiązanie,rozbawiło mnie to...😆Zabiorę kompa ale kupię laptop ....weź jebnij się o kaloryfer 🤣
Na pewno bym nie bił, nigdy nie biłem swojego dziecka i nie rozumiem rodziców, którzy tak postępują.
A za kilka lat będziesz kupował paczki do ZK
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów