Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Antkowiak1992 2024-11-26, 8:18
joti napisał/a:

Na pewno bym nie bił, nigdy nie biłem swojego dziecka i nie rozumiem rodziców, którzy tak postępują.
W tej sytuacji co na filmie zabrałbym komputer na stałe, kupił dzieciakowi jakiegoś laptopa biurowego, bo komputer jest ogólnie mu potrzebny, ale nie koniecznie taki do grania.

Zaczekaj jak twoje auto kiedyś pożyczy i wróci bez 🤣
Zgłoś
BrianGriffin 2024-11-26, 9:03
U mnie nie mógłby siadać na dupie przez tydzień. Pyskaty niewdzięczny kaszojad.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-11-26, 9:08 1
joti napisał/a:

Na pewno bym nie bił, nigdy nie biłem swojego dziecka i nie rozumiem rodziców, którzy tak postępują.
W tej sytuacji co na filmie zabrałbym komputer na stałe, kupił dzieciakowi jakiegoś laptopa biurowego, bo komputer jest ogólnie mu potrzebny, ale nie koniecznie taki do grania.

Bo głupi jesteś.

A tego gówniaka to ona sama sobie tak wychowała. Gówniak nie jest niczemu winien, ile on ma lat? 10?
Zgłoś
vortexture 2024-11-26, 9:22
Czasem trzeba dać w dupę, inaczej wyrastają takie potwory.

Teraz jestvtendencja do traktowania dzieci jak rownorzednych partnerow. Ale dzieci nie moga byc tak traktowane bo zupelnie inaczej rozumieją swiat. Rola rodzicac jest nauczyc, ze każdy wybor to konsekwencje. Czasem bolesne
Zgłoś
SpeedyG 2024-11-26, 9:37 1
joti napisał/a:

Ty byś wiedział jak mocno uzależnione są dzisiejsze dzieciaki ogólnie od internetu i to w najlepszych domach. W pewnym stadium już nie da się praktycznie nic zrobić, chyba że wysłanie do zakonu czy innego domu dziecka bez telewizji, internetu, telefonów, komputerów, itp. Niestety telefon z internetem jest jak narkotyk.
Zgłoś
MysteryMan 2024-11-26, 10:16
BeardedBastard napisał/a:

Hahahah.... genialne rozwiązanie,rozbawiło mnie to...😆Zabiorę kompa ale kupię laptop ....weź jebnij się o kaloryfer 🤣

Czemu zły pomysł ? Kupić chromebooka i wyjebane.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-11-26, 10:25
Nome napisał/a:

w takiej sytuacji bardzo często jest jakiś "tatuś", albo ktoś z rodziny, który objawia się sporadycznie i daje "przykład", nie spotkałam takiej sytuacji, że dziecko nie miało styczności z patologią i miało zachowania patologiczne

Bo ty myślisz że zachowania patologiczne dziecko nabywa tylko od rodziców? A co powiesz o przypadkach dzieci z dobrych domow co własnych rodziców potrafili zamordować? Też naśladowali rodziców? Jak ojciec i matka np przeciwstawiali sie naduzywania internetu to od kogo młody agresji w stosunku do starych łapał?

Nie raz życie pokazało ze włażenie dziciakom w tych czasach do dupy konczy się tragedią. Ale ty widze myślisz że patologia dziacka rodzi sie tylko przez złych rodziców co nakrzyczą albo wpierdol spuszczą.

Ja się pierwszych przekleństw nie nauczylem od rodziców a wychowywałem sie bez internetu. Nie odważył bym sie odpysknąć ojcu bo by wpadł w szal i wiem jakie by były tego konsekwencje.
Zgłoś
makbeton 2024-11-26, 11:12 1
Prosty napisał/a:

Ja bym go zamknął od zewnątrz i zajebał koktajl Mołotowa przez okno. I krzykną z dołu i kto jest teraz szmatą cwelu!! xD

Twoja mama wie co wypisujesz ?
Zgłoś
Impress 2024-11-26, 11:33 2
Baronessa napisał/a:

Porządny kop na ryj gówniarzowi tak, żeby się nakrył syrami, a kompa z monitorem porąbać siekierą...
A tak na poważnie, z nikąd to się nie wzięło. Gówniarz prawdopodobnie często słyszał, jak stary wyzywał matke od szmat i kurew, ew. matka starego i stąd te odzywki. Dlatego trzeba dbać o wzajemny szacunek wśród domowników i reagować już od najmłodszych lat dziecka, jak się pojawią jakieś pyskówki, bo potem możesz już tego nie ogarnąć...

O widzisz... i mądrze prawisz. Na sadolu takiej opini się nie spodziewałem. Leci piwko.
Zgłoś
Prosty 2024-11-26, 11:34 1
makbeton napisał/a:

Twoja mama wie co wypisujesz ?

A twoja wie że masz kij w dupie ?

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Ramiell 2024-11-26, 13:27
Xevik20 napisał/a:

Ty tak poważnie? Przecież ktoś go na takiego wychował. Stawiam na brak ojca, który uciekł, jest alkoholikiem/ćpunem i patusem lub 100% pantoflem, który nie ma swojego zdania i nikt go tam nie szanuje.
I nie chodzi tutaj, żeby wszystkich bić w rodzinie będąc facetem . Po prostu bez normalnego faceta bachorów nie da się wychować, a tym bardziej chłopaka w okresie dojrzewania.
Podobnie z kobietami, które nie miały ojca.. bardzo ciężko z taką stworzyć zdrową relacje.
Dlatego duża część ludzi powinna mieć zakaz robienia dzieciaków, ale u nas się robi odwrotnie. Rozdaje się 500-800+ dla patusow i będzie coraz gorzej.
Oczywiście nie każdy kto dostaje świadczenia jest patusem, ale jest bardzo dużo takich sytuacji. No i dla ludzi pracujących, którzy chcą założyć normalna rodzinie o wiele lepsze byłyby większe zarobki i mniejsze ceny w sklepach.
Myślę, że jak wyjdzie z piwnicy do świata realnego, to dość szybko ktoś go sprowadzi na ziemię . Życie najlepiej weryfikuje, a taki zawsze udaje cwaniaka do czasu dostania wpierdolu

A no poważnie, Jak się nie potrafi wychowywać dzieci to nie powinno się ich mieć, a ta mamuśka jak się dała zapłodnić byle komu też są teraz tego takie konsekwencje, suma sumarum ten dzieciak to teraz zbędny balast powodujący tylko dodatkowy wydatek, stres, i cierpienie.
Zgłoś
Policeman 2024-11-26, 14:26
Oj dobra kurwa nie unoście się tak świętością, każdy czasem rugał i wyzywał rodziców w tym wieku, oczywiście pod nosem czy w myślach, jakby matka czy ojciec usłyszeli wtedy takie słowa to chyba do końca życia siadałbym w jakiejś dziwnej pozie, tak by mi tyłek zlali.
Zgłoś
Analinator 2024-11-26, 15:13 1
Komputer leci przez okno. Moi rodzice też nic nie robili z moim graniem przez co zmarnowałam tysiące godzin na CS.a i Lola. Każde dziecko które przejawia objawy uzależnienia od razu na odwyk.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-26, 15:24
Ta i zaraz artykuł kamilka wjedzie na pełnej i stara pójdzie siedzieć, za znęcanie sie fizyczne nad dzieckiem.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2024-11-26, 16:59
nemesisnt napisał/a:

Do czego mu ten kąkuter potrzebny ?

Do strimowania i lajwów, bo on jest twórcą internetowym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem