Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na pewno bym nie bił, nigdy nie biłem swojego dziecka i nie rozumiem rodziców, którzy tak postępują.
W tej sytuacji co na filmie zabrałbym komputer na stałe, kupił dzieciakowi jakiegoś laptopa biurowego, bo komputer jest ogólnie mu potrzebny, ale nie koniecznie taki do grania.
Zaczekaj jak twoje auto kiedyś pożyczy i wróci bez 🤣
Na pewno bym nie bił, nigdy nie biłem swojego dziecka i nie rozumiem rodziców, którzy tak postępują.
W tej sytuacji co na filmie zabrałbym komputer na stałe, kupił dzieciakowi jakiegoś laptopa biurowego, bo komputer jest ogólnie mu potrzebny, ale nie koniecznie taki do grania.
Bo głupi jesteś.
A tego gówniaka to ona sama sobie tak wychowała. Gówniak nie jest niczemu winien, ile on ma lat? 10?
Teraz jestvtendencja do traktowania dzieci jak rownorzednych partnerow. Ale dzieci nie moga byc tak traktowane bo zupelnie inaczej rozumieją swiat. Rola rodzicac jest nauczyc, ze każdy wybor to konsekwencje. Czasem bolesne
Ty byś wiedział jak mocno uzależnione są dzisiejsze dzieciaki ogólnie od internetu i to w najlepszych domach. W pewnym stadium już nie da się praktycznie nic zrobić, chyba że wysłanie do zakonu czy innego domu dziecka bez telewizji, internetu, telefonów, komputerów, itp. Niestety telefon z internetem jest jak narkotyk.
Hahahah.... genialne rozwiązanie,rozbawiło mnie to...😆Zabiorę kompa ale kupię laptop ....weź jebnij się o kaloryfer 🤣
Czemu zły pomysł ? Kupić chromebooka i wyjebane.
w takiej sytuacji bardzo często jest jakiś "tatuś", albo ktoś z rodziny, który objawia się sporadycznie i daje "przykład", nie spotkałam takiej sytuacji, że dziecko nie miało styczności z patologią i miało zachowania patologiczne
Bo ty myślisz że zachowania patologiczne dziecko nabywa tylko od rodziców? A co powiesz o przypadkach dzieci z dobrych domow co własnych rodziców potrafili zamordować? Też naśladowali rodziców? Jak ojciec i matka np przeciwstawiali sie naduzywania internetu to od kogo młody agresji w stosunku do starych łapał?
Nie raz życie pokazało ze włażenie dziciakom w tych czasach do dupy konczy się tragedią. Ale ty widze myślisz że patologia dziacka rodzi sie tylko przez złych rodziców co nakrzyczą albo wpierdol spuszczą.
Ja się pierwszych przekleństw nie nauczylem od rodziców a wychowywałem sie bez internetu. Nie odważył bym sie odpysknąć ojcu bo by wpadł w szal i wiem jakie by były tego konsekwencje.
Ja bym go zamknął od zewnątrz i zajebał koktajl Mołotowa przez okno. I krzykną z dołu i kto jest teraz szmatą cwelu!! xD
Twoja mama wie co wypisujesz ?
Porządny kop na ryj gówniarzowi tak, żeby się nakrył syrami, a kompa z monitorem porąbać siekierą...
A tak na poważnie, z nikąd to się nie wzięło. Gówniarz prawdopodobnie często słyszał, jak stary wyzywał matke od szmat i kurew, ew. matka starego i stąd te odzywki. Dlatego trzeba dbać o wzajemny szacunek wśród domowników i reagować już od najmłodszych lat dziecka, jak się pojawią jakieś pyskówki, bo potem możesz już tego nie ogarnąć...
O widzisz... i mądrze prawisz. Na sadolu takiej opini się nie spodziewałem. Leci piwko.
Twoja mama wie co wypisujesz ?
A twoja wie że masz kij w dupie ?
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaTy tak poważnie? Przecież ktoś go na takiego wychował. Stawiam na brak ojca, który uciekł, jest alkoholikiem/ćpunem i patusem lub 100% pantoflem, który nie ma swojego zdania i nikt go tam nie szanuje.
I nie chodzi tutaj, żeby wszystkich bić w rodzinie będąc facetem . Po prostu bez normalnego faceta bachorów nie da się wychować, a tym bardziej chłopaka w okresie dojrzewania.
Podobnie z kobietami, które nie miały ojca.. bardzo ciężko z taką stworzyć zdrową relacje.
Dlatego duża część ludzi powinna mieć zakaz robienia dzieciaków, ale u nas się robi odwrotnie. Rozdaje się 500-800+ dla patusow i będzie coraz gorzej.
Oczywiście nie każdy kto dostaje świadczenia jest patusem, ale jest bardzo dużo takich sytuacji. No i dla ludzi pracujących, którzy chcą założyć normalna rodzinie o wiele lepsze byłyby większe zarobki i mniejsze ceny w sklepach.
Myślę, że jak wyjdzie z piwnicy do świata realnego, to dość szybko ktoś go sprowadzi na ziemię . Życie najlepiej weryfikuje, a taki zawsze udaje cwaniaka do czasu dostania wpierdolu
A no poważnie, Jak się nie potrafi wychowywać dzieci to nie powinno się ich mieć, a ta mamuśka jak się dała zapłodnić byle komu też są teraz tego takie konsekwencje, suma sumarum ten dzieciak to teraz zbędny balast powodujący tylko dodatkowy wydatek, stres, i cierpienie.
Do czego mu ten kąkuter potrzebny ?
Do strimowania i lajwów, bo on jest twórcą internetowym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów