Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Hipokryzja niektórych użytkowników mnie przerasata. Kiedy najebani sterydami i upchani w patriotyczne szaty troglodyci biją spokojnych ludzi w Białymstoku to wszyscy się tu kurwa podniecają jak to oni dobrze robią bo przecież ci rycerze cnót wszelakich bronio nas przed lgbt. Ale jak ci sami troglodyci, tyle, że ich zmotoryzowane oddziały zachowują się w taki sposób na drodze to uolaboga zabierać prawo jazdy! Otóż nie jestem zwolennikiem adopcji dzieci przez pary homo, uważam, że są dwie płcie ale nic mi do tego kto kogo kocha czy z kim się sypie. Jestem za wychowaniem seksualnym w szkołach i edukacji o dozwolonych czynnościach dorosłych wobec dzieci juz w przedszkolu (nie mam na myśli masturbacji i innych farmazonów podnoszonych przez czarną mafię). Najśmieszniejsze jest to, że o lgbt najbardziej pizde drą klechy, którzy sami nie chcą pokazać dokumentów dotyczących pedofilii w kościele. Pomijając to, trzeba pamietać, ze nie ma drugiej takiej organizacji gdzie jest tyle gejów co wśród księży. Polecam książkę "Sodoma". Ale tylko tym, którzy mają zdolność wyciągania własnych wniosków. Gdyby Sebixy chciały wybić wszystkich gejów w Polsce, nie byłoby Episkopatu. A to co na filmie jest pokosiem powszechnego pozwolenia na agresję. W PRLu za takie coś by kurwa nie wstała przez miesiąc, taką miałby ścieżkę.
Hipokryzja niektórych użytkowników mnie przerasata. Kiedy najebani sterydami i upchani w patriotyczne szaty troglodyci biją spokojnych ludzi w Białymstoku to wszyscy się tu kurwa podniecają jak to oni dobrze robią bo przecież ci rycerze cnót wszelakich bronio nas przed lgbt. Ale jak ci sami troglodyci, tyle, że ich zmotoryzowane oddziały zachowują się w taki sposób na drodze to uolaboga zabierać prawo jazdy! Otóż nie jestem zwolennikiem adopcji dzieci przez pary homo, uważam, że są dwie płcie ale nic mi do tego kto kogo kocha czy z kim się sypie. Jestem za wychowaniem seksualnym w szkołach i edukacji o dozwolonych czynnościach dorosłych wobec dzieci juz w przedszkolu (nie mam na myśli masturbacji i innych farmazonów podnoszonych przez czarną mafię). Najśmieszniejsze jest to, że o lgbt najbardziej pizde drą klechy, którzy sami nie chcą pokazać dokumentów dotyczących pedofilii w kościele. Pomijając to, trzeba pamietać, ze nie ma drugiej takiej organizacji gdzie jest tyle gejów co wśród księży. Polecam książkę "Sodoma". Ale tylko tym, którzy mają zdolność wyciągania własnych wniosków. Gdyby Sebixy chciały wybić wszystkich gejów w Polsce, nie byłoby Episkopatu. A to co na filmie jest pokosiem powszechnego pozwolenia na agresję. W PRLu za takie coś by kurwa nie wstała przez miesiąc, taką miałby ścieżkę.
Ale co jedno ma z drugim wspólnego poza samym faktem, że naziole to też idioci?
No rzeczywiście ile można kurwa trąbić ? Do pożaru jadą ? Przecież też wyprzedzają. Na autostradzie też są ograniczenia.
Hipokryzja niektórych użytkowników mnie przerasata. Kiedy najebani sterydami i upchani w patriotyczne szaty troglodyci biją spokojnych ludzi w Białymstoku to wszyscy się tu kurwa podniecają jak to oni dobrze robią bo przecież ci rycerze cnót wszelakich bronio nas przed lgbt. Ale jak ci sami troglodyci, tyle, że ich zmotoryzowane oddziały zachowują się w taki sposób na drodze to uolaboga zabierać prawo jazdy! Otóż nie jestem zwolennikiem adopcji dzieci przez pary homo, uważam, że są dwie płcie ale nic mi do tego kto kogo kocha czy z kim się sypie. Jestem za wychowaniem seksualnym w szkołach i edukacji o dozwolonych czynnościach dorosłych wobec dzieci juz w przedszkolu (nie mam na myśli masturbacji i innych farmazonów podnoszonych przez czarną mafię). Najśmieszniejsze jest to, że o lgbt najbardziej pizde drą klechy, którzy sami nie chcą pokazać dokumentów dotyczących pedofilii w kościele. Pomijając to, trzeba pamietać, ze nie ma drugiej takiej organizacji gdzie jest tyle gejów co wśród księży. Polecam książkę "Sodoma". Ale tylko tym, którzy mają zdolność wyciągania własnych wniosków. Gdyby Sebixy chciały wybić wszystkich gejów w Polsce, nie byłoby Episkopatu. A to co na filmie jest pokosiem powszechnego pozwolenia na agresję. W PRLu za takie coś by kurwa nie wstała przez miesiąc, taką miałby ścieżkę.
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzęHipokryzja niektórych użytkowników mnie przerasata. Kiedy najebani sterydami i upchani w patriotyczne szaty troglodyci biją spokojnych ludzi w Białymstoku to wszyscy się tu kurwa podniecają jak to oni dobrze robią bo przecież ci rycerze cnót wszelakich bronio nas przed lgbt. Ale jak ci sami troglodyci, tyle, że ich zmotoryzowane oddziały zachowują się w taki sposób na drodze to uolaboga zabierać prawo jazdy! Otóż nie jestem zwolennikiem adopcji dzieci przez pary homo, uważam, że są dwie płcie ale nic mi do tego kto kogo kocha czy z kim się sypie. Jestem za wychowaniem seksualnym w szkołach i edukacji o dozwolonych czynnościach dorosłych wobec dzieci juz w przedszkolu (nie mam na myśli masturbacji i innych farmazonów podnoszonych przez czarną mafię). Najśmieszniejsze jest to, że o lgbt najbardziej pizde drą klechy, którzy sami nie chcą pokazać dokumentów dotyczących pedofilii w kościele. Pomijając to, trzeba pamietać, ze nie ma drugiej takiej organizacji gdzie jest tyle gejów co wśród księży. Polecam książkę "Sodoma". Ale tylko tym, którzy mają zdolność wyciągania własnych wniosków. Gdyby Sebixy chciały wybić wszystkich gejów w Polsce, nie byłoby Episkopatu. A to co na filmie jest pokosiem powszechnego pozwolenia na agresję. W PRLu za takie coś by kurwa nie wstała przez miesiąc, taką miałby ścieżkę.
łałto mu zobroć!
do wienzienia na łożyowcie!
Ludzie jebnijcie się w głowy.
Auto może należeć do pracodawcy lub rodziny. Dlaczego oni mają być karania? Nie jesteśmy chinami, żeby ludziom zabierać własność prywatną.
Prawa jazdy też nikt nie ma prawa nikomu zabierać dożywotnio bo prawo do jazdy samochodem jak dla mnie jest elementarnym prawem każdego.. Można orzekać zakaz prowadzenia pojazdu tylko czasowo w ramach ściśle określonych okoliczności.
Nieuchronność kary, szybkie i bezwzględne jej nałożenie działa wychowawczo i odstraszająco.
Za takie wykroczenia goście powinni następnego dnia stanąć przed sądem i dostać po 10000 zł grzywny.
Gwarantuję wam, że do końca życia będą wzorowo prowadzić.